אז...?

noam270

New member
קסלר../images/Emo69.gif

המחיקה נעשתה עפ"י בקשה מוצדקת של סאשה ולריסה, אחרי ששמות המשפחה התפרסמו, ומה לעשות? לא כולם מעוניינים לפרסם את שם המשפחה שלהם על גבי הפורום.

אוף איתכם

חבורת Annoying Orange, זה מה שיש פה

larisa125

New member
זה כמו שאתה לא רושם את מספר הטלפון

והכתובת שלך באינטרנט
ואני חושבת שבקשות החברות מערבים לא היו קשורות לפורום
ואני גם לא רוצה שאנשים שאני מכירה יזהו אותי

noam270

New member
עונההההה ../images/Emo9.gif

ד"א, עניתי פעמיים על השאלון הזה אבל בכל פעם המחשב נתקע לי
כמה חברים יש לכם? 174 נראה לי כמה אתם מכירים אישית? הרבה כמה אתם מכירים? גם הרבה כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית? יותר מדי
כמה סטטוסים אתם עושים ביום? אני לא עושה הרבה... בקושי פעם ביום ופרסומי שיאים מיוטיוב? גם פעם בחודש בערך
ופרסומי כתבות ושאר לינקים? לא הרבה לכמה דפים עשיתם לייק? אוהווווווווו המווווווווווווווון כמה שעות אתם מתחברים ביום? לא הרבה, אני שם רק כדי לתקשר עם החברים שלי שנמצאים שם
(אהמ..אופיר.. ) אוהבים את אלו החופרים? תלוי מי אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי? הוא סבבה כזה ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)? לא מפריע לי ממתי אתם בפייסבוק? מתישהו בשנה שעברה כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים? חחח לא יודעת האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה? לא האם מחקתם מישהו שחפר הרבה? לא האם חסמתם מישהו שחפר הרבה? לא האם חסמתם מישהו לא רצוי? לא האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק? לא
נראה לי היחידה פה XD בכמה תמונות אתם מתוייגים? אין לי מושג.. כמעט מאתיים נראה לי כמה תמונות העלתם? היי זה לא הוגן! בגלל אילת אני מעלה מלאאא תמונות XD כמה אלבומים? לא יודעת כמה פעמים מחקתם את התיוג שלכם מתמונות שלא רציתם להיות מתוייגים בהן? לא הרבה כמה פעמים בקשתם למחוק תמונה שלכם? גם לא הרבה כמה סרטונים העלתם? 0 בכמה סרטונים אתם מופיעים? 0, אני מתוייגת באחד אבל לא מופיעה בו כמה פתקים יש לכם? לא יודעת האם אתם כותבים משהו בפתקים או עונים על מין שאלונים כאלו מוזרים כאלו, או גם וגם? לפעמים כשמממממש משעמם כמה חברים מוצגים אצלכם בצד בפרופיל (6/9/12/)? מממ... 6 האם יש לכם ''אחים'' ושאר משפחה בפייסבוק (לא בקשר דם)? כן האם יש לכם אחים ושאר משפחה בפייסבוק (בקשר דם ושזה מופיע במשפחה)? יש לי, אבל הם לא מופיעים. יש לי את ההורים, את אח שלי, את בת דודה שלי, עוד בת דודה שלי
איזה ''קופסאות'' (זה השם לפי הפייסבוק XD) מופיעות לכם מתחת לתמונה פרט למידע וחברים? חחח אין לי שמץ משתמשים באנגלית או עברית? אנגלית האם אי פעם ניסתם להשתמש באנגלית-בריטית/פיראטית? לא
מה מספר החברים המשותפים הכי גבוה שיש לכם עם מישהו? סביב ה-90 כמה תמונות פרופיל היו לכם מאז הראשונה (האמיתית)? עשר נראה לי כמה תמונות פרופיל היו לכם שזה לא אתם (ציור ושאר תמונות)? 1 נכנסים לפייסבוק דרך פלטפורמה (חה! פלטפורמה XD) אחרת (אייפוד/ן, טלפון, טלוויזיה ושאר טכנולוגיה)? דרך האייפוד של קסלר נחשב? האם כתוב לכם משהו ב''קופסה'' הקטנה הזאת מתחת לתמונה? לא יודעת XD אם כן, מה יש שם? עד כמה הגדרות האבטחה שלכם חזקות? חברים של חברים אם הן חזקות, על מה ולמה? לא ממש חזקות בטאב ה''מידע'' האם יש לכם ציטוטים? לא חושבת אם כן, כמה? כמה טאבים יש לכם בפרופיל? הא? מה הסטטוס שלכם כרגע? משהו על "אמאבא ודוני האדמדם בסטודיו של לאישה"

noam270

New member
אני בחרם על הפייסבוק

הוא לא נותן לי להעלות את התמונות מאילת!!!

למעלה