אז...?

קראתי הכל

פשוט לא נתת כותרת ''שאלות בונוס:'' אז לא חשבתי שענית על השאלות בונוס, אהה וכן המוח שלי מוזר שאני חולה

supercoconut

New member
עכשיו אני עונה XD

כמה חברים יש לכם? 138 , ןצריך לבצע סינון. כמה אתם מכירים אישית?50 בערך? כמה אתם מכירים?100 כמה אתם פוגשים בשגרה היומיומית?ארר בחופש אני לא פוגשת אף אחד יומי, כי, אנוכי גרה בחור XD אבל בביתספר כנראה שכ-50. כמה סטטוסים אתם עושים ביום? 0.4 XD אני כל כמה ימים מעדכנת XD ופרסומי סרטונים**[?] מיוטיוב? פעם בכמה שבועות 3: ופרסומי כתבות ושאר לינקים? פעם בחודש XD לכמה דפים עשיתם לייק? איפה בודקים? XD כמה שעות אתם מתחברים ביום? ארר, אני די מתחברת יוצאת מתחברת יוצאת כלל היום XD, אז זה יוצא ביחד פחות משעה. אוהבים את אלו החופרים? לא אוהבים את העיצוב של הפייסבוק הנוכחי? כן 3: ושהוא מתחלף כל 5 חודשים (בערך)? זה נחמד D< ממתי אתם בפייסבוק? מקיץ 2008 או 2007, בכ"א זה היה מלפני שהפייסבוק הגיע לשכבה שלנו. היו לי כמה חודשים של שקט מהעולם. כמה חברים יש לכם בפייסבוק רק בגלל משחקים?0 האם ''הסתרתם'' מישהו שחפר הרבה?כן XD האם מחקתם מישהו שחפר הרבה? עדיין לא, אבל צריך XD האם חסמתם מישהו שחפר הרבה? לא האם חסמתם מישהו לא רצוי? לא האם תוך כדי השאלון הייתם בפייסבוק? רק בשביל לבדוק כמה חברים שלי 3:

supercoconut

New member
נכון היה בסוף סטטוס אחרון XD

אז בסטטוס שלי היה כתוב את השמות שלהם [תכנס לפייס שלי תראה] והעתקתי גם את השמות XD ועכשיו אין לי כוח לענות על הכל מחדש XDD

supercoconut

New member
מותר

אבל לריסה התחילה לקבל הצעות חברות מערבים XD אז ביקשתי מנועם שתמחק XDDD

supercoconut

New member
קסלר אתה אל יכול להשאים אותם D<

שהם לא חושבים שאתה כוסית D< ומעדיפים את לריסה בתור חברה במקום D<

supercoconut

New member
קסלר אתה אל יכול להשאים אותם D<

שהם לא חושבים שאתה כוסית D< ומעדיפים את לריסה בתור חברה במקום D<