../images/Emo48.gifדם אמיתי עונה 3!! ../images/Emo8.gif../images/Emo48.gif../images/Emo58.gif
קודם כל, הנה טריילר של הפרק:
http://www.youtube.com/watch?v=4llZwT_Lv04&feature=player_embedded למרות ש... נראה לי כמו טיזר לעונה, כי יש שם הרבה קטעים שלא היו בפרק. שיהיה
עכשיו סיימתי לצפות בפרק הראשון של העונה השלישית.... וואו 0_0
!!!! נראה שבהחלט יש למה לצפות! ההיעלמות של ביל - יצא קצת מהר מדי מהמצב חחח ציפיתי כבר לראות אותו חטוף ומעונה וכאלה.... נו טוב
ת'אמת שציפיתי גם אחרי שהוא יתחזק (הוא היה כזה נחמד לאישה הזקנה ^^- חמוד!!) הוא ירוץ מהר הביתה... אחרי הכול, מה זה מיסיסיפי-לואיזיאנה? חח אבל כלום לא הולך בקלות ובהחלט לא בפרק הראשון לעונה.... סוקי - כמעט ולא הרגשתי אותה הפרק
אומנם היא עשתה הכול כדי לנסות לגלות מי קשור להעלמות שלו, אבל היה חסר שהיא תתחרפן רק טייייפה יותר
סאם והמשפחה הביולוגית שלו... וואו, הבנאדם לא יודע מתי להפסיק? ההורים המאמצים אמרו לו שהם לא אנשים טובים - הוא עדיין הלך לחפש אותם. הבחורה שחקרה עבורו עליהם אמרה לו שהם לא טיפוסים נחמדים - הוא המשיך לחפש אחריהם. הגיע לבן שלהם וידע שהוא משקר לגבי זהותו, לא הדליק לך נורה אדומה?? לא. הוא היה חייב ללכת לשם! חחח לא יודעת, אולי אני היחידה שזה הפריע לה שהוא פשוט קופץ לסכנות..... ג'סיקה אחת החמודות!!!!
אני פשוט אוהבת את חוסר האונים שלה למצב החדש שהיא נמצאת בו חחח בהחלט אחת הדמויות האהובות עליי וכמובן גולת הכותרת, התוספת החדשה לסידרה -
אנשי זאב!! יאאאאי
טוב אז כנראה שגם כאן אנשי זאב מופיעים כזאבים לכול דבר, זה קצת ביאס
מעניין איך הם ישתלבו בסידרה בהמשך..... האם ביל נרתע כשהזקנה אמרה לו שהוא במיסיסיפי כי שם שולטים הזאבים? אם כן, עד כמה יש לו סיכויים לצאת משם בחתיכה אחת? חח (למרות שממש לא הגיוני שיורידו אותו מהסידרה
) ואיפה השריף של הערפדים במיסיסיפי שירסן אותם??
ציטוט היום
פאם הייתה שנונה משהו הפרק הזה.... me likey
הצחיקה אותי כשהיא איימה על לאפייט... " I don't know what it is about me that make people think I wanna hear their problems. maybe I smile too much, maybe I wear too much pink… but please remember- I can rip your throat out if I need to. And also know that I am NOT a hooker. that was a long... LONG time ago…. "
!