אז...

larisa125

New member
אז...

היום\אתמול יצא הפרק הראשון של העונה השלישית של דם אמיתי
מישהו ראה? מישהו מתכוון לראות? אני מבינה ששירשורים ארוכים על כל פרק כמו של יומני הערפד לא יהיו כאן, אבל אולי בכל זאת?

MoonFairy

New member
ולמה שלא יהיו?? ../images/Emo2.gif

אני אישית אדאג לפתוח אחד כזה כל פרק! למרות ש... ההיענות רוב הסיכויים תהיה ירודה יותר חח לא נראה לי שיש רוב צופים בפורום.... חבל
בכול מקרה! אני באמצע ההורדה של הפרק, מקווה עוד הלילה לראותו אגב, כל כמה זמן יוצא פרק? גם שבועי כמו יומני הערפד? ואם כן, באיזה יום?
אחחחחח התגעגעתי למבטא הדרומי הזה
LOL

larisa125

New member
איך אני אוהבת את המבט הזה../images/Emo99.gifחחח

כו, זה כל יום שני נראה לי, בלילה שבין יום ראשון לשני. אני מתכוונת לראות את הפרק עכשיו , ד"א. וכן , כנראה רק אני ואת נחפור על הפרקים

פנדורה5

New member
אני לא אוכל לראות את הפרקים אבל

אני אוכל לחפור עם שאלות עליהם. מה אתן אומרות?

MoonFairy

New member
../images/Emo48.gifדם אמיתי עונה 3!! ../images/Emo8.gif../images/Emo48.gif../images/Emo58.gif

קודם כל, הנה טריילר של הפרק: http://www.youtube.com/watch?v=4llZwT_Lv04&feature=player_embedded למרות ש... נראה לי כמו טיזר לעונה, כי יש שם הרבה קטעים שלא היו בפרק. שיהיה
עכשיו סיימתי לצפות בפרק הראשון של העונה השלישית.... וואו 0_0
!!!! נראה שבהחלט יש למה לצפות! ההיעלמות של ביל - יצא קצת מהר מדי מהמצב חחח ציפיתי כבר לראות אותו חטוף ומעונה וכאלה.... נו טוב
ת'אמת שציפיתי גם אחרי שהוא יתחזק (הוא היה כזה נחמד לאישה הזקנה ^^- חמוד!!) הוא ירוץ מהר הביתה... אחרי הכול, מה זה מיסיסיפי-לואיזיאנה? חח אבל כלום לא הולך בקלות ובהחלט לא בפרק הראשון לעונה.... סוקי - כמעט ולא הרגשתי אותה הפרק
אומנם היא עשתה הכול כדי לנסות לגלות מי קשור להעלמות שלו, אבל היה חסר שהיא תתחרפן רק טייייפה יותר
סאם והמשפחה הביולוגית שלו... וואו, הבנאדם לא יודע מתי להפסיק? ההורים המאמצים אמרו לו שהם לא אנשים טובים - הוא עדיין הלך לחפש אותם. הבחורה שחקרה עבורו עליהם אמרה לו שהם לא טיפוסים נחמדים - הוא המשיך לחפש אחריהם. הגיע לבן שלהם וידע שהוא משקר לגבי זהותו, לא הדליק לך נורה אדומה?? לא. הוא היה חייב ללכת לשם! חחח לא יודעת, אולי אני היחידה שזה הפריע לה שהוא פשוט קופץ לסכנות..... ג'סיקה אחת החמודות!!!!
אני פשוט אוהבת את חוסר האונים שלה למצב החדש שהיא נמצאת בו חחח בהחלט אחת הדמויות האהובות עליי וכמובן גולת הכותרת, התוספת החדשה לסידרה - אנשי זאב!! יאאאאי
טוב אז כנראה שגם כאן אנשי זאב מופיעים כזאבים לכול דבר, זה קצת ביאס
מעניין איך הם ישתלבו בסידרה בהמשך..... האם ביל נרתע כשהזקנה אמרה לו שהוא במיסיסיפי כי שם שולטים הזאבים? אם כן, עד כמה יש לו סיכויים לצאת משם בחתיכה אחת? חח (למרות שממש לא הגיוני שיורידו אותו מהסידרה
) ואיפה השריף של הערפדים במיסיסיפי שירסן אותם??
ציטוט היום
פאם הייתה שנונה משהו הפרק הזה.... me likey
הצחיקה אותי כשהיא איימה על לאפייט... " I don't know what it is about me that make people think I wanna hear their problems. maybe I smile too much, maybe I wear too much pink… but please remember- I can rip your throat out if I need to. And also know that I am NOT a hooker. that was a long... LONG time ago…. "
!

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

פאם באמת הייתה מצחיקה ושנונה בפרק הזה, אני אוהבת את הדמות שלה
ואני מניחה שסאם מחפש את ההורים הביולוגים שלו כדי לבדוק האם גם להם יש את התכונה הזו של להשתנות לבע"ח או לגלות איך זה קרה לו. לא כל כך אהבתי את ביל בפרק הזה... ג'סיקה בעצם הרגה בן אדם והיא ממש הרגישה ייסורי מצפון והייתה חסרת אונים כמו שאמרת, אבל זה נראה כאילו לביל זה בכלל לא אכפת אם הוא פוגע במישהו , ולא הייתה לו בעיה להרוג בעונה הקודמת. אני מבינה שהוא היה צריך דם כי הוא ידע שבאזור הזה יש זאבים, אבל מסכנה האישה הזקנה הזו , היא ממילא חצי מתה והוא עוד שותה ממנה דם
ציפיתי שאנשי הזאב יהיו יותר מפחידים, ולא יראו כמו כלבים גדולים וחמודים
הם דיי דומים לזאבים של דמדומים, ובהתחלה חשבתי "אוי, כבר נמאס לי מזאבים בכל מקום" אבל אז נזכרתי שבעצם דם אמיתי נכתב לפני דמדומים ואין עניין של העתקה (אולי מצדה של סטפני מאייר...
)

MoonFairy

New member
וואי, ממש לא

השילוב של אנשי זאב וערפדים היה קיים עוד הרבה לפני דם אמיתי ודימדומים והכול. זה כאילו... מאז ומעולם. זה מגיע ביחד חח אפשר לראות את זה עוד בסרט דראקולה, וזה מבחינת קולנוע. בספרות ובכלל בתיאוריות על היסטוריה של ערפדים זה משהו ידוע. כמו יריבים מאז ומעולם

larisa125

New member
אני יודעת,

פשוט בהתחלה זה לא הסתדר אצלי, כי ראיתי דמדומים קודם. אבל איך שכולם דיברו עליהם ביראה בעונה הקודמת, ציפיתי למשהו יותר מפחיד מזאבונים קטנים ופרוותיים

kyo31

New member
למה?

אנשי הזאב היו מעולים. הזאבים בדמדומים לא נראים אמינים.... האנימציה ממש גרועה... @@" ואכן, גם אני בדעה שסטפני העתיקה מדם אמיתי. וממש לא רק בגלל אנשי הזאב. הפרק היה מעולה :) פאם היייתה אדירה♥

larisa125

New member
פאם באמת הייתה אדירה../images/Emo6.gif

חחח כשהיא ירדה במדרגות עם סוקי: oh,no, wait, stop...

../images/Emo216.gifפרק מעולה, שמחה שיש עונה שלישית../images/Emo58.gif

אין לי הרבה מה לכתוב כי כבר גנבת לי את המילים.. אנשי זאב!!!

AlexOnFire

New member
אחרי התגובות שלכם כבר חשבתי שהראו את אלסי!!! אוף, אולי בפרק הבא ../images/Emo8.gif והקטע עם האנשי זאב זה כי במסיסיפי יש חבורה גנגסטרית של אנשי זאב שהם כמו רוצחים שכירים והוא כנראה הבין שהם יהיו אחריו. למרות שהסדרה סוטה מקו העלילה של הספרים והופכת ליותר מעפנה מהם, עדיין אני מניחה שהקווים הכלליים ישארו אותו דבר (בבקשה שעונה 4 תיהיה בדיוק כמו בספר... בבקשה!!!!)

למעלה