אז

אז

מי הדמות שהכי אהבתם? מהבנים ומהבנות?
מי הדמות שהכי לא סבלתם? מהבנים ומהבנות?
מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה?
מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם?
והזוג הכי בלתי נסבל?
איזה רגע הכי אהבתם?
איזה רגע שבר את לבכם?
איזה דמות הייתם רוצים שתחזור?
איזו דמות הייתם רוצים שתעוף?

ועונה!

מי הדמות שהכי אהבתם? מיטל ודריה מי הדמות שהכי לא סבלתם? טובה. לא מעניינת. מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה? מיטל,למרות שהיא לא הייתה מכשופה באמת. מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם? מיטל וסער
הזוג הכי בלתי נסבל? תום ומילי איזה רגע הכי אהבתם? שסער ומיטל התאחדו. זה היה מעולה. איזה רגע שבר את לבכם? שסיגי מתה. ירדו לי דמעות! וגם שמיטל חזרה במצבה הכלומניקי.. ומתה. איזה דמות הייתם רוצים שתחזור? מיטל אני בכלל מתכחשת לעונה השניה. איזו דמות הייתם רוצים שתעוף? טובה וגם איציק וגם יפית.

גולאסו

New member
עונה!

הכי אהבתי:
בנים- אוסקר (ז"ל
). בנות- דריה
הכי לא סבלתי:
בנים- עובד. בנות- יפית
מכשופה שעשתה לי את זה- מילי
- מכשפה מכשפה, אבל יפה..
הזוג הלוהט- דריה וג'לל
- זוגות מעורבים זה מדליק!
הזוג הבלתי נסבל
- תעלו 3 שורות למעלה ותבינו לבד
הכי אהבתי- שסער נכנס פצוע וכבש את שער הניצחון
כאשר הוא עבר את כל המגינים בדרך שנראו כמו קונוסים יותר מתמיד..קטע מצחיק
הכי שבר את לבי- כל פעם שתום היה מתעצבן על אוסקר
זה היה כואב לי משום מה..
דמות שהייתי רוצה שתחזור- סיגי
:( היה מצחיק כשהיא הייתה בסביבה
דמות שהייתי רוצה שתעוף- טוקו
- לא מתחבר אליו.

How I Disappear

New member
חדש פה ../images/Emo3.gif

אני אענה לפי העונה השעברה .. מי הדמות שהכי אהבתם? מהבנים ומהבנות? טובה, קארין טבת ואסי מי הדמות שהכי לא סבלתם? מהבנים ומהבנות? דובי מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה? טובההה
|סוגד||סוגד מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם? אסי וקארים אהוביי !
חליתי עליהם
והזוג הכי בלתי נסבל? אממ לא היה כזה איזה רגע הכי אהבתם? כל הרגעים של אסי וקארין איזה רגע שבר את לבכם? ^^ איזה דמות הייתם רוצים שתחזור? קארין, אסי, סיגי איזו דמות הייתם רוצים שתעוף? אף דמות

אורישקי

New member
עונה

מי הדמות שהכי אהבתם? מהבנים ומהבנות?אוסקר וסיגי
מי הדמות שהכי לא סבלתם? מהבנים ומהבנות?טוקו ולא יודע מי מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה?טובההה מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם?תום וסיגי
והזוג הכי בלתי נסבל?תום ומילי איזה רגע הכי אהבתם?כל הרגעים עם אוסקר איזה רגע שבר את לבכם? איזה דמות הייתם רוצים שתחזור?מיטל וסיגי!!!!וגם אוסקר אבל במקרה שלו זה לא אפשרי איזו דמות הייתם רוצים שתעוף?טוקו הלא קשור

חדשה

מי הדמות שהכי אהבתם? מהבנים ומהבנות?אוסקר וסיגח מי הדמות שהכי לא סבלתם? מהבנים ומהבנות? את מילי ואיגור מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה?טובה מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם? סיגי ותום והזוג הכי בלתי נסבל?סער וליאן בלתי נסבל שהיא תמיד חוזרת אליובכול מחיר איזה רגע הכי אהבתם?יש הרבה איזה רגע שבר את לבכם?שסיגי מתה ושעובד החליט שלא רוצה את יפית בגלל החברים הדפרים שלו איזה דמות הייתם רוצים שתחזור? סיגי בר חיים איזו דמות הייתם רוצים שתעוף?אשלי

עונה D:

מי הדמות שהכי אהבתם? מהבנים ומהבנות? ממ, אהבתי את אוסקר ז"ל, אבל כרגע את פדידה או משו..ואין על טובה
מי הדמות שהכי לא סבלתם? מהבנים ומהבנות? דובי, אבא של ליאן (ברח לי השם שלו XD )
מי המכשופה שהכי עשתה לכם את זה? מיטל!! רירר.
מי הזוג הלוהט ביותר בעיניכם? ליאן וסער D:
והזוג הכי בלתי נסבל? הזוג החדשים האלה, בעל הקבוצה ובעת המסעדה.
איזה רגע הכי אהבתם? סצינות מיטל D:
איזה רגע שבר את לבכם? מותה של סיגי?
איזה דמות הייתם רוצים שתחזור? מיטלללללללללללללללללללללללללללל.
איזו דמות הייתם רוצים שתעוף? כל החדשים המיותרים ><"

orlimo

New member
האלופה... לא נמאס???

הכי אהבתי: בנים- אוסקר (ז"ל ). בנות- דריה הכי לא סבלתי: בנים- הארגנטינאי טוקו. בנות- מילי מכשופה שעשתה לי את זה- טובה- מכשפה מכשפה, הזוג הלוהט- יפית ועובד אחלה תחוקים וסוף סוף צודים שגם שמנה יכולה להיות יפה הזוג הבלתי נסבל- סער ומילי הכי אהבתי- את תום וסיגי הכי שבר את לבי-שסיגי מתה אני בכיתי דמות שהייתי רוצה שתחזור- סיגי :( היה מצחיק כשהיא הייתה בסביבה דמות שהייתי רוצה שתעוף- טוקו- לא מתחבר אליו.

למעלה