אז....

אז....

יאלללהההההההההההההההההההההההההההה שכחתי כבר מה זה אורנג' שכחתי כבר מה זה לקוחות שכחתי כבר מה זה סלולר שכחתי כבר איך עושים אורנג שלום שכחתי כבר מי אני ומה אני ואני לא מעודכן בכלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!! יהיה לי הרבה חומר להשלים ביום רביעי כשאחזור לעבודה !!! ואני בסה"כ בחופש שבוע !!! ככה זה.. התנתקות נטו... את האמת? מצידי שיימשך החופש הזה לנצח. אבל לצערי צריכים לעבוד... צריכים כסף.. כדי לשלם למורה נהיגה המניוקי שלי שלא מגיש אותי לטסט כבר אינעל האמא הצולעת שלו............ אמן עד סוף החודש אני אהיה עם רשיון כבר... ואז אני אוציא הודעה רישמית בתקשורת לכולם להיכנס למקלטים... כי ג'וני ג'וני לא מהסס לדרוס פחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!

לא יודע מה יהיה

מתישהו צריך התפרקות של ג'ננה לא?

1חפוצית1

New member
עליך לא אמרו

נהג שודים. . .אחח יאללה נראה מי יוציא יותר מהר רישיון. . .אני או אתה /tapuzforum/images/emo3.gif

אל תדאגו חברים

כולנו עוברים את זה בסוף... לפעמים המורה נרצח בדרך אבל בעיקרון בסוף כולם עוברים טסט...

אליהו88

New member
יאללה שתיכם...

אני העיקר הצהרתי שאני מחפש אשה עם רישיון נהיגה /tapuzforum/images/emo3.gif

יוניייייייייי

זה היה מסר לאומה אה? נראה לי שכעת כעת עם תחילת השידורים בערוץ 1 ישדרו את הדברים שלך... חחח ו... תהנה מהחופש כמו שצריך

עדכון מצב של חזרה לעבודה :

אז אתמול חזרתי לעבוד אחרי חופש ארוך! והיה לי נורא קשה.. דכאון מרררר התקיף את מצב רוחי. אבל.... אלוהים כנראה שמע לי... וריכך לי את יום העבודה הנ"ל.. היו לי לקוחות חמודים. שיחות נורא קלות. ו..... בגלל שהיה לי כמות שיחות בשעה די גבוהה... צ'יפרו אותי בחצי שעה הפסקה שלא קשורה להפסקות שנותנים במהלך המשמרת.. ככה שהיה לי ממשששששששששש סבבה!!! הלוואייי היום ככה

למעלה