אז...

yamkachol

New member
אז...

אני כבר שבוע שלישי, שלומד הנה"ח 1+2 , ולאחר שבועיים של התאקלמות, אני מוצא את עצמי נהנה יותר ויותר. טוב מאוד. שלושה בקרים (א',ג',ה') ומתכנן בתוך ששה חודשים, כלומר תחילת נובמבר, לעבור את הבחינה.... השבוע אחליט אם ממשיך לסוג 3, או ליותר גבוה. לילה טוב ויום טוב.

בהצלחה../images/Emo57.gif

שמחתי לקרא שאתה נהנה מלימודך,ומאחלת לך המון הצלחה .
טלי

ההנה מהלימודים

חשובה מאוד השמחה.ושמחה בשמחתך ולך על זה גם על יותר גבוה זוכר את שיר האומץ . אז אני כרגע עושה את פרויקט מיכאל נהנת מכול רגע מאפשריות חשיבה חדשות .נהנת מללימוד מאחר ש26 שנים עברו מאז למדדתי וכמה זה שונה מגיל 18 .לומדת איך ללמוד בהתחלה האיתי קצת באלם אך כרגע מגלה עולם חדש ומופלא רוצה להיות בו ורוצה להגיעה ללמודים גבוהים אולי אפילו אונברסיטה לעשות תואר . אז חגי לך עח הכי גבוהה שאפשר תהנה מכול רגע ןספר לנו חוויות למידה נחליף רשמים איך זה ללמוד? חבריה ממליצה לכולם לכו לשיקום תעשו שינוי אם אתם רוצים זה כייף.ותגלו עולם חדש .ויגעתי למסכנה שאני יכולה הכול שום דבר לא יעמוד לי בדרכי ויפריעה לי להגשים את רצונותי . יום טוב ובוקר נפלאה .

yamkachol

New member
תודה ציפי,

דבריך מאוד ריגשו אותי. כל טוב לך והמשיכי כך...כי את יכולה...

לים כחול

אין כמוך אני כל כך שמחה בשבילך שאהיה לך בהצלחה כבר אמרתי לך בעבר אנחנו מסוגלים להרבה יותר ממה שאנו חושבים שאנו מסוגלים והצעתי אליך להעביר לך חומר לימוד עדין קיימת ואני יעשה זאת בשמחה רבה

yamkachol

New member
תודה לך הלן,

כן אני יודע, וזוכר (ותודה שאת מתמידה ומזכירה לי...). רק שיש לי צלקות מכשלונות לימודיים מהיסודי והחטיבה - כיתות ד' עד י'...שנים של כשלונות הולכים ורבים - ובראשים כמובן המקצוע חשבון...(ביחד עם כימיה, פיזיקה ועוד כמה...). אז אחרי הצבא, נסעתי לאיטליה ולמדתי (ולא סיימתי ) וטרינריה, ושם קבלתי ציונים של סביבות 90 בכימיה, פיסיקה ושאר המקצועות של שנה ראשונה. ובתקופה אחרת בחיי, למדתי להיות מורה לבי"ס יסודי ולחינוך מיוחד, וגם שם היו לי ציונים טובים בכלל, ובחשבון בפרט. אך עדין, הצלקת עמוקה וכואבת. כך שממש אין לי מושג מה עומד לפני - עם אלך ללמוד מקצועות המשך להנה"ח. בהכוונה מקצועית נאמר לי שבחשבון לא היו לי שום טעויות, ושיכול ללכת לללמוד, למשל , הנה"ח... יש לי "עירפול חושים" לגבי ההבדל בין, הנה"ח, מנהל חשבונות בכיר / מדופלם, יועץ מס, רואה חשבון... קשה לי להבדיל בינהם ? בנוסף אני בן 52, כך שזה שיקול נוסף. יש לי חמישה ילדים, בת 17, בת 14 וחצי, בת 12 וחצי, ושניים בני 10 וחצי... - וגם זה שיקול. לא יודע, פתאום נשפכתי ...
לילה טוב, ויום טוב ...

yamkachol

New member
נכון מאוד, מרי,

אני באמת מופתע מההנאתי מהלימודים... ולא ברור לי מהו הגבול? אני כיום הורה יחיד לחמישה ילדים, ולא ברור לי עד כמה אצתרך להשקיע בלימודים ולהזניח את הילדים. תודה וכל טוב לך. .

חגי מופתעת ממך...

למה אתה חושש שתזניח את ילדך? כמו שהכרתי אותך אתה תמיד עושה את הכי טוב שאתה יכול ....אז איפה ההזנחה? בשנתיים האחרונות השקעת את כל מרצך וזמנך לבנית בית חם ותומך ,בסיס איתן לילדך , כיום אתה משקיע בעצמך ומשמש דוגמה לילדך ,אני בטוחה שלראות אבא משקיע בלימודים ומצליח ישמש להם דוגמה לחקוי וישקעו יותר למען הצלחתם.יהיו יותר עצמאים ,ויעזרו לך... היום תורך לקבל ..בכדאי שלך יהיו כוחות לתת ...ידוע שגם לפני הנשמה קודם שואפים אויר לעצמינו ורק אחר כך מנשמים ...הגיע הזמן שלך לקבל חמצן (לימודים) בכדאי שתוכל לתת ..ואת הגבול אתה תדע לשים ותדע לשלב את הבית והמשפחה עם הלימודים ... המון המון בהצלחה ובלי רגשי אשם או התלבטויות טלי .

מיקה 42

New member
הרבה הצלחה ../images/Emo50.gif

הרבה ברכות והלוואי ותצליח בכל אשר תעשה ותפנה . עם הרבה אהבה לחבר תומך ועוזר מימני באהבה מיקה42 (מיכל)

מיקה 42

New member
בהצלחה ../images/Emo49.gif

|בהצלחה הלימודים ובכל מה שתעשה. שהייה לך רק טוב

לים כחול

אחרי כל הסודות שלך, יש לך עדין ספקות אם אתה מסוגל. לימודי ויטרינריה, כימיה, בילוגיה, ומה עוד??? יעוץ מס קטן עליך אתה עושה את זה בהליכה לך על זה אתה מה זה מסוגל לכך פשוט רק תאמין

yamkachol

New member
תודה רבה לך הלן,

על התמיכה הרבה. נראה לי שמתאים לי (ופחות מאיים עלי) מנהל חשבונות בכיר... ימים יגידו. יש לי סבלנות....

למעלה