אז..

אז..

איפה היינו. היא מעליי, אני משתאה. ושוב היא רוכנת אליי, אני מרגיש את השפתיים הרטובות והרכות שלה על שפתיי, את לשונה חודרת אל פי. אני מרגיש גם את החזה הגדול שלה מונח על שלי. האגן שלה זז. היא מרגישה את האיבר שלי קשה ובוער מתחתיו והיא מחייכת אליי. מניחה את החזה שלה על פניי. מוחצת אותם עליי. אני מוצץ אותם באקסטזה, מלקק, מחכך את ראשי בהם. אוי איזה חזה מושלם. הידיים שלי מלטפות את התחת שלה, עוברות על הרגליים ועל הגב. די כבר עם הבגדים האלה. היא מורידה לי את המכנסיים והאיבר הגדול שלי נגלה לפניה. היא מחייכת בהפתעה. מעבירה עליו את ידיה בעדינות, הוא קשה כמו שמעולם לא היה. אבל רגה. מה עם התחתונים שלה. אני הופך אותנו שוב. עכשיו כשהיא שוכבת על הגב, אפשר להוריד לה את התחתונים. אני מוריד אותם, ואגב כך משתהה באזור האגן שלה. אני מלקק מסביב לוגינה שלה. מלטף את ישבנה. מלקק את הדגדגן. היא נאנחת. אני לא היחיד שחם פה. נו כבר. בואי נחדור. אני עולה. מלקק את הבטן, את החזה, מנשק אותה ו..חודר. אהה..אני נכנס לאט. העיניים שלה עצומות וגם שלי. קצת קשה לי להיכנס ואני מסובב את האגן תוך כדי דחיפה. מממ...אני מלטף את פניה וממשיך לחדור. זהו. עד הסוף בפנים. היא פותחת עיניים. אנחנו מתנשקים בלהט ומתחילים לזוז. תנועות האגן שלנו הולכות ומתחזקות. ושוב אנחנו מתהפכים. היא רוכבת עליי. החזה המטורף שלה קופץ. אני אוחז בו. אני על סף טרוף וגם היא. היא זזה קדימה ואחורה, לרגעים רוכנת אליי, מצמידה את החזה שלה אל פניי, ולרגעים מתרוממת, שמה את ידיה על החזה שלי, אבל לא מפסיקה לרגע מהתנועות המשגעות של האגן שלה. היא האנחות שלה מתגברות, אני על סף גמירה ועושה רושם שגם היא. אני מרגיש את הר הגעש שלי עומד להתפרץ, ואני מצמיד את האגן שלי אל שלה, בנסיון לשמור על הקצב שלה כשאני מתחתיה. היא כבר בכלל לא זוכרת שאני שם. היא באקסטזה, זזה, רוכבת, נאנחת ו... אנחנו גומרים ביחד. אהה...איזה שפריץ אני מרגיש שם. בטח גם היא מרגישה אותו, בפנים. רגע אחרי, אנחנו מתנשמים, מזיעים, חבוקים. אני מלטף אותה. היא אותי. אוי נועה. איזה חיים מוזרים יש לנו. מקווה שנהניתם. יום שישי היום. ואני יוצא לבלות. סוף שבוע מוזר לכולם.

למעלה