אז

אז ../images/Emo9.gif

כן כן מי היה מאמין אנחנו בני שנה
מי שמעוניין לראות איך הכל התחיל במת שיקליק ב קליק אז יאללה ברכות איחולים וכל מיני דברים מתבקשים להגיע
מי יתן ונחגוג עוד שנים
*הודעה יותר מושקעת ממני תעלה מחר כשאני אהיה בבית ולא מתה מעייפות וזה ..*

ספרפור

New member
אוו מגניבוס../images/Emo9.gif

מזל טוב לפורום, וכמובן למנהלים שמנהלים אותו...

lollapalooza

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

אחח... כאילו רק אתמול תומר בישר לי על הקמת הפורום, אני כה גאה.

orguy

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

איך שהזמן עובר, כבר בן שנה הפורום הזה! שיזכה לעוד שנים טובות ויותר מלאות!

איף

New member
../images/Emo49.gif

מדהים איך הזמן טס... אז המון מזל טוב לפורום.
אני שמחה שהוא קיים כי דרכו הכרתי אנשים נפלאים שאני מאד אוהבת
...ואפילו בזכותו היתה פה פגישת מחזור מרגשת ומפתיעה עם אדון
...מי היה מאמין?
אני רוצה להודות לכמה אנשים שגרמו לפורום הזה להיות מה שהוא: למורי ותומר שעושים עבודה נפלאה...
לאריאלה כי היא המודיעה הרשמית וסתם כי אני מתה עליה
לגיא כי הוא מנהל את האתר בצורה מעולה והרי הפורום הוא חלק מהאתר,לא?
ואחרון חביב (ובשנה הזו באמת גילינו שהוא חביב מאד)-גלעד ! שהוא בעצם הסיבה להקמת הפורום הזה... אז חבוב,אם אתה קורא את זה בטעות- תדע שזה מגיע לך!
אגב,אנחנו מתגעגעים ורוצים הופעות...אז,הממ,נו...?
שנזכה לחיים ארוכים, אמן!

מזל טוב לנו ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

באמת נראה כאילו אתמול ישבתי במעבדה באוניברסיטה וחיכיתי שיפתחו לי כבר את הפורום וכל יום הייתי יושב ומשחק עם מספרי הפורומים הגבוהיים ופתאום אני רואה את זה - "גלעד שגב בהנהלת :not myself anymore , מורי לנצח" מיד הרמתי טלפון למורי ומשם התחיל הסיפור או שאולי בעצם הרעיון התחיל עוד קודם כשמורי ואני החלטנו שאנחנו רוצים להקים את הפורום אבל זה כבר סיפור אחר למקום אחר
לאט לאט הקמנו פה את הקהילה המקסימה הזו גיא הצטרף ואיתו האתר הרשמי וכך הפכנו לפורום הרשמי של גלעד שגב |כבוד| היה לנו אירוח מצולם אחד ו(אאל"ט) 3 אירוחים כתובים 2 מפגשי פורום (אחד עם גלעד בלייב ואני בטלפון מבה"ד 12
) ומפגש מחזור ביני לבין שניצלית מסויימת בעזרת הגלעד שעוד תבוא עלינו שנה מלאת הופעות ושירים חדשים המון המון מזל טוב אוהב המון תומר

hila3000

New member
מזל טוב :)

זה באמת אחלה פורום, הכרתי פה אנשים טובים, חלקם עוד יישארו איתי הרבה זמן אני מאמינה.. :) ו..באמת. פורום מצוין. :) מזל טוב :)

מזל טוף...

יאיי, אם לפורום יש שנה, זה אומר שגלעד התחיל להיות מוכר לפני יותר משנה, אז מזל טוב, גם לו...

הוווו מזל טוב לנו ../images/Emo65.gif

לא הייתי כאן בשירשור הראשון :) אני עד היום זוכרת את הווירוס הנוראי שהשתלט לי על המחשב באותה התקופה.. מי מאמין שעברה שנה? יאללה, שגלעד יחזור להופיע כבר..

שני מס 1

New member
או קיי קצת באיחור...../images/Emo26.gif

אבל וואוווווווו...
איך הזמן טס שלא להאמין!!!
אז מזל טוב לפורום הכי מקסים בעולם!!!
וגם כבוד לאיש שבגללו כולנו פה: גלעד שגב! ואני נורא שמחה שהכרתי מפה אנשים נורא נורא נחמדים אישית
ובכלל כל הפורום הזה מקסיםםםם!!!
אז שיהיה לנו
!!!!!

אויש, כפרעלינו../images/Emo65.gif

המוני מזל טובים! ותומר, אותי יותר מעניין לשמוע על היום שבו החלטתם לפתוח את הפורום

למעלה