אז

oasisssss

New member
לפני כמה שנים נכנסתי לחנות דיסקים

וראיתי את השם והכרתי כמה שירים וקניתי בלי לחשוב ומבלי להכיר יותר משיר אחד בדיסק את דפ' מאייבי...משם כבר זה כבר נהיה סיפור אהבה חסר מעצורים

emma radcliffe

New member
../images/Emo72.gifאותי הדביקה חברה...

יצאנו פעם כמה אנשים לאנשהו והיה נורא משעמם אז יצאנו החוצה (זה היה בית קפה נראה לי..) והסתובבנו סתם באיזור התעשיה (הרצליה פיתוח) ופשוט התיישבנו מחוץ לחנות אחת ולחברה אחת שלי היה את הפלאפון הזה שנראה כמו גיימבוי והתחלנו לשמוע משם מוזיקה. ואז היה wonderwall וגיליתי שאני מכירה את השיר הזה ושאני ממש אוהבת אותו.. ואז שמענו גם stop crying your heart out והיא התחילה לקשר את השיר לדברים מאוד עצובים.. ומאז אני שומעת אותם... וגיליתי שיש עוד מלא שירים שלהם שאני מכירה ולא ידעתי שזה שלהם...

CoW MiLk

New member
דרך חברה שלי.

היא השמיעה לי את "Wonderwall", ונורא אהבתי אותו אז התחלתי לשמוע עוד שירים שלהם. ^^

TheDiablo

New member
../images/Emo107.gifמזלט על הפורום ילדתי ../images/Emo3.gif

את מתרבה מזה

YOasis

New member
../images/Emo124.gif<-- בזכות זה

אם אני לא טועה... ראיתי את הקליפ וונדרוול לפני המון זמן, אני לא זוכרת מתי, ותמיד זכרתי את השיר בזכות האיש הזה עם המגפון (נואל) שעושה את הקולות רקע... וכל פעם שראיתי קליפים של אואזיס (בזמנו בעיקר את וונדרוול, וואטאבר ודונט לוק...) חשבתי לעצמי שהם ענקיים
ושאני חייבת לשמוע עוד מהם...

בצה17

New member
אהמ P:

אני פשוט מאז ומתמיד הכרתי אותם
ולאחרונה התחלתי להזכר בשירים שאני אוהבת מMTV ולאואזיס יש את רובם..
אז כזה פתאום התחלתי להוריד את השירים שלהם ולשמוע והתמכרתי :>

RoySupernova

New member
אני

ידעתי שדונט לוק באק זה של אואזיס.. ששמעתי אותו פעם כשהייתי בן איזה 7.. שמעתי שוואנדרוול שלהם אז חיפשתי קצת במחשב וראיתי שלאח שלי יש את וואנדרוול דונט לוק ושמפיין.. שמעתי את כולם.. ובשמפיין (שגם אותו היה נדמה לי שאני מזהה) החלטתי שהם הדבר.. הורדתי כמה שירים שלהם.. גיליתי שכבר ראיתי גם ביסודי את גו לט איט אאוט.. אח שלי ראה שאני מתעניין בהם וקנה לי את הדיסק של ההופעה (F2M) ומאז קניתי עוד הרבה דיסקים שלהם ו.. זהו.

אני התחלתי מ1994 .

עשיתי לינק מההסבר שלי מהקומונה של אואזיס . אני אנסה להסביר גם כאן . ראיתי את הקליפ של whatever בטלויזיה אי שם ב1994 . קראתי כתבות בעיתון , קניתי בהתחלה ב96 את מורנינג גלורי , אח"כ את be here now . ועוד כמה אוספים בדיסקים . ביום שבת האחרון קניתי בדיסק את האלבום הראשון דפנטלי מייבי . ועדיין לא הפסקתי להיתלהב . בעיקר מlive forever . וסופר סוניק , שאני מכיר מהדיסק של הסינגלס. את 2 האלבומים האחרונים עוד לא קניתי .

survivor 2

New member
תתפלאו אבל דרך "המורדים" חח

קודם כל אני לא מעריצה ואפילו לא מכירה את הלהקה (חוץ מהשם ומזה שהיא בריטית...) ובקושי מכירה שירים שלהם אבל אני אחלוק אתכם את הסיפור המרגש שלי חח באחד הפרקים של המורדים עונה 2 הייתה סצינת נשיקה של מיה ומנואל ואז התחיל שיר מדהים, באמת אחד השירים הכי יפים ששמעתי, הוא עשה את הסצינה כל כך יפה ומרגשת...משהו מיוחד והוא נשמע לי מוכר...כנראה היה ב"דאבל דייט" באחד הפרקים...חח השיר זה כמובן Stop crying your heart out חוץ מזה שמעתי שבארגנטינה חולים על אואזיס והשמיעו מלא פעמים שירים שלהם במורדים. זהו, אבל בכללי אני לא שומעת מוזיקה לועזית...זאת הייתה מעידה חד פעמית :)

ALiCiA SpInNeT

New member
אלא אם כן היא דיברה על העובדה שהיא

צפתה במורדים:X (זה בסדר אבל, גם אני נפלתי שם.)(מה! זה היה מצחיק!)(עד שזה התחיל להיות עצוב.)

survivor 2

New member
חח עד המורדים אני מבקשת

המורדים אחלה סדרה...טלנובלה איכותית כמו שאפשר רק לחלום שתהיה בישראל מי שלא ראה שלא יגיד סתם תודה :)

latina

New member
../images/Emo105.gifמממ...

האמת, שאחותי השמיעה לי אותם כשהייתי יחסית צעירה, אבל רק כדי לא לתת לה את הסיפוק של לדעת בדיוק איזה מוזיקה אני אוהבת, אמרתי לה שהם גרועים. מאז לא שמעתי אותם הרבה, רק בשביל להצדיק את הטיעון הנ"ל, עד שפגשתי את מיה [ע"ע הסיפור של אמה] וזנחתי בצד את הטיעון המפוברק לטובת מוזיקה מעולה ^^"

morphin

New member
אמממ

קוראים לי סתיו, ואני חדשה... התחלתי לשמוע אואזיס כשראית קליפ לשיר שלהם ב-MTV ונורא אהבתי [כן כן אני יודעת.... מי בכלל רואה MTV? אבל תאמינו לי, זה היה מזמן מזמן] ואז הורדתי כמה שירים שלהם... וקצת אחר כך, נסענו לאילת ו... *הכל* שם נורא נורא זול אז קניתי שני דיסקים שלהם ^___^

למעלה