אז

ALiCiA SpInNeT

New member
אז../images/Emo88.gif

איך התחלתם לאהוב/לשמוע/לסמפט אואזיס? אני רוצה סיפורים אישיים קורעי לב. אצלי השם שלהם תמיד היה תקוע בראש בקטגוריית הלהקות-שיום-אחד-בטח-אשמע-אבל-עכשיו-אני-חסרת-אנרגייה-מידיי-אז-אין-לי-כוח-לחשוב-על-זה. כמו נירוונה. ועוד כמה. ואז, בתחילת דרכי כאספנית מוזיקה איכותית, |טאםטאםטםא| שמעתי אותםO___O זה היה בVH1קלאסיק? או משהו. וזה היה Whatever אם אנלא טועה. אולי בגלל זה הוא האהוב עליי;( ואז חיפשתי אותם בכל מקום וקלטתי גם את Wonderwall האגדי וDon't Look Back In Anger. משם התחלתי לאסוף שיר אחד בכל פעם ע"י שמיעתו במקומות אקראיים ואז הבאתו הבייתה בדרךלאדרך:X הו, אני מרגישה כאילו השתנתי מעליי 30 אבנים גדולות. כלומר, הקלה עצומה. עכשיו אתם, אל תשאירו אותי לבד על הבמה הגדולה הזאת, כ"כ מסנוור פהX____x

פולי3

New member
אוה, הכל בזכות אחותיP:

היא לקחה לחברה שלה את מורנינג גלורי. ואז התחלתי גם אני לשמוע, כי לא רק לה מגיע ! אז הלכתי וחיפשתי את דפנטלי מייביX: וקניתי אותו. וככה נהייתי גם אני כזאת !

יאצוק

New member
*מצטרפת לבמה*../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

הכל התחיל ביום שבו הורדתי שיר של CAT POWER מהקאזה. היה זה קאבר עלוב ביותר לוונדרוול. אחותי שמעה אותו ואמרה: "תשמעי את המקורי! של אואזיס! להקה מצוינת!" אז הורדתי
, התאהבתי
ומאז אני שומעת אותם. שמעתי גם את ווטאבר- שיר חבוד ביותר
וגם את השיר הזה עם הקליפ החדש, שנטחן כל היום בMTV|2. שיר מצוין. 2 אנשים על הבמה. הבא בתור, מישהו? :-8P-*

קמימונת

New member
וול,

אח שלי תמיד מלווה לי דיסקים כי יש לו המון. אז פעם הוא הביא לי את אואזיס וזהו.
זה היה נחמד והתחלתי לשמוע את זה המון וגם הכרתי כמה אז הידד!

Lorly

New member
שלחו לי שיר למחשב

(stop crying your hreat out) והוא פשוט ישב שם עד שהחלטתי לשמוע אותו. ואז אמ... התאהבתי. להלה. חוצמזה, גם אני אהבתי את wonderwall והייתי נתקלת בשיר הזה הרבה בVH1 :)

helenas

New member
שלי מרגש במיוחד...

היה שהו באיזה ערוץ..לא זוכרת איזה(ערוצי המוזיקה הם השומרי מסך שלי..) חשבתי שיש משהו על הביטלס, אז הגבהרתי, והיה מין מרתון כזה של שירי אואזיס:)

helenas

New member
אני לא יודעת מה קורה לי..

איזהשהו*** הגברתי** אעאעעע

O L i T

New member
פשוט מאוד ../images/Emo79.gif

שמעתי איפשו את וונדרוול וממש אהבתי אז החלטתי להוריד את Don't Believe The Truth, שגם ממש אהבתי ומשם פחות או יותר התחלתי להתעמק ולשמוע אלבומים קודמים שלהם..

אני חדשה../images/Emo9.gif

*צומי* הממ, איך התחלתי לשמוע אואזיס? ראיתי את "אפקט הפרפר", ובקטע האחרון של הסרט יש את stop crying your heart out ומשם הכל התגלגל :)

ukyaniv

New member
שינקין

הסתובבתי יום אחד לתומי בשנקין באביב של 96 ומישהו ניגן בגינה את dont look back in anger ומלא אנשים התאספו סביבו , הייתה אווירה חבל על הזמן , חזרתי הבייתה וגיליתי שלאחותי יש את דפנטלי מייבי אז החרמתי לה אותו ויום למחרת קניתי את מורנינג גלורי מאז הספקתי לרכוש את כל האלבומים שלהם והם הלהקה האהובה עלי .

L i l A L o

New member
עע , אואזיס../images/Emo99.gif

ווי אמרת לי לפני כמה זמן שאת רוצה לפתוח להם פורום
נמ, איך התחלתי לשמוע? פעם שמעתי אצל חברה את wonderwall, ואז אמרתי לעצמי "וואלה, שיר יפה
". אח"כ התחלתי לשמוע עוד שירים שלהם וגיליתי פשוט להקה מצוינת^^ וד"T אני חדשה, אולי אשאר:] בהצלחה ליאור.

אממ אני שמעתי שיר שלהם באיזשהוא

טופ10 באמטיוי ואז התחלתי לחפש עוד עליהם, והנה אני היום

sketchyy

New member
פעם בחרתי אותם לטופ טן

וזה ניבחר והי את זה באמטיוי עם השם שלי אהאהאהאהאההאהאהאא

למעלה