אז.........

hospital_food

New member
אז......... ../images/Emo41.gif

השאלה הקשה מכולם איזו עונה הייתה העונה הכי טובה לדעתכם? רצוי לנמק

גרעאפס

New member
לדעתי העונה השנייה

את רוב הפרקים כתבו ביחד ג´רי סיינפלד ולארי דיוויד, בניגוד לעונות אחרות בהם ג´רי סיינפלד לא השתתף בכתיבה. חוץ מזה, בעונה השנייה היו פרקים מבריקים כגון סוס הפוני, שהוא האהוב עלי ביותר.

איצקיס

New member
לדעתי לא עונה אחת אלא עונות

אני חושב שעונות האמצע הם המוצלחות ביותר. לקח לסדרה בערך 2 עונות כדי להתגבש ולייצב את הדמויות ואז הגיעו הפרקים הבאמת מוצלחים. לעומת זאת, לקראת הסוף הורגשה כבר דעיכה מסויימת וחזרה על "שטיקים" מסויימים כמו למשל המוזרות של קרמר והתקפי הזעם של ג´ורג´. אם תספרו את הפעמים שג´ורג´ מתפרץ בעצבים בעונה התשיעית אז תבינו שלמישהו שם פשוט נגמרו הרעיונות המקוריים. לדעתי, ג´רי סיינפלד החליט על סיום הסדרה בדיוק בזמן, בנקודת השיא ולא דקה אחת מוקדם יותר. (בניגוד לסדרות אחרות שמנסות עדיין להאחז בציפורניים כמו חברים, תיקים באפילה, ER וכד´).

hospital_food

New member
אה???

אתה רציני? העונה השניה היית גרוע כמעט כמו הראשונה וסוס הפוני היה פרק מבריק? מה היה כל כך מבריק בו? פרק גרוע ביותר , העונה הראשונה והשניה היו גרועות גם בגלל שהדמיות עוד לא גיבשו עדיין את אופיין, וביחוד בגלל שלא היה שום דבר מקשר בין העלילות שבאותו פרק, בניגוד לעונות הבאות ששם כל סיפור בעלילת הפרק מתקשר לסיפר השני וזו גאונות הפוני מבריק? לא חושב לדעתי העונה ה7 היית הכי טובה, במיוחד פרק הסיום שסוזאן מתפגרת

JOE KALIBER

New member
אממ

אני חושב שהשלישית והרביעית בעיקר.. לא יודע איזה מהן יותר יש בהן הרבה פרקים טובים.... (החניון, הרכבת התחתית, הבבל בוי ועוד כל מיני)

Optimus_Prime

New member
אני חושב שהעונה לפני אחרונה,

השמינית, היא המוצלחת מבין כולם Yada Yada , The Nap, מסיבת המילניום ועוד ועוד...

rodeo_girl

New member
אני מסכימה

אבל את/ה בטוח שזה היתה עונה הלפני אחרונה ולא האחרונה? דרך אגב שדיברתם על חברים אז שמעתי שהולכת להיות רק עוד עונה וזהו , לפי דעתי חברים היתה צריכה לפרוש בשיא כמו סיינפלד ולגמור את הסדרה בעונה השישית.

JOE KALIBER

New member
הפרקים הראשונים

של חברים היו באמת הכי טובים (שם הבמה של ג´ואי, הקוף של רוס) אבל גם הפרקים עם האורחים, ברוס וויליס, רובין וויליאמס והשני שברח לי השם שלו.. אה בילי קריסטל

איצקיס

New member
היו כמה עונות טובות ל"חברים"

אבל ברגע שהם התחילו לסדר רומנים בין אנשי החבורה, הסדרה הפכה להיות "מלרוז פלייס" עם בדיחות.

JOE KALIBER

New member
הגדרת מצויין...

למעשה אף פעם לא שמעתי הגדרה יותר טובה לזה

למעלה