אז...

אז... ../images/Emo4.gif

מה התוכניות שלכם לסופשבוע?
ובכלל מה עשיתם בשבוע האחרון...?

sivani

New member
הנה שלי ../images/Emo13.gif

ויי שירן,תזיזי את עצמך למסנג'ר,בריאן היה אצלי כל הערב
המ....מחר אני ובריאן והחברים שלנו נפגשים אצל החבר של חברה שלי ללאנץ' של ארבעתנו (נהיינו שני זוגות שתמיד ביחד...) ואז אח"כ אני הולכת עם 2 חברות שלי לקניון בעיר אחרת (בתקווה שזה יצא לפועל) כי בריאן עובד מחר...
יום שבת אני עם בריאן והחברים שלנו,אין עוד תוכניות של ממש. ויום ראשון אין לי מושג.

justnoa

New member
אמממ

השבוע (משמע אתמול) ניגשתי לבת אחת בהול בבית ספר שישבה לבד והתחלתי לדבר איתה והיום גם ישבתי איתה קצת בהפסקה והכל והתחלנו להתכתב גם באי מייל תוכניות לסופשבוע? אין משהו מיוחד, מחר אולי נוסעים למאנאקאו לקנות משהו לספורט או משהו כזה והזמנתי את הילדה הזו אליי או להסתובב... מחכה לתשובה עכשיו.... היא ממש נחמדה! אה... וביום ראשון יבואו אורחים.. לא נורא חחח סתם..

אממ שלי...

השבוע היה פסדר כזה... יום שלישי הפגישה הרגילה אצל היהודים, שלשום הלכתי עם חברות לסרט אבל איחרנו אז הלכנו לאכול במקדונלדס (המקום הכי מגעיל שאי פעם אכלתי בו!!!
) והסתובבנו בעיר וכאלה... הערב אני הולכת לישון אצל סטייסי ומחר אני ודניאלה יוצאות למועדון והיא באה לישון אצלי וביום ראשון אני הולכת לסרט עם חברות... (כי לא יצא לנו שילשום...) וביום שני דוד שלי והבן שלו מגיעים לפה....
שבוע עמוס... אבל כיפי!
ביי ביי- אני חייבת לזוז לביצפר...

jusmin88

New member
הינה שלי ..

מכיוון שאני נורא חולה אני לא ממש מתכננת כלום... למרות שמזה רציתי... כי סך הכל זה סוף שנה ... צריך לחגוג איך שהו

MissUnKnown

New member
_____

אוקי שלי... להפגש מחר אם החברה בעיר... ביום ראשון ללכת להבונים...

התוכניות שלי:

נראה לי היום בערב אני אצא לאיזה מועדון או איזה פאב משהו כזה. מחר קבעתי עם חברות שלי לעשות ערב בנות, אז אנחנו הולכות לבית של ג'ניפר וסתם נאכל ונראה סרטים ונרכל ובלה בלה בלה... ויום ראשון.. נראה כבר... עוד אין לי תוכנית מוגדרת אבל בטח אני יהיה עם בן איפשהו
והשבוע היה נחמד, סיימתי בי"ס, הייתי במסיבה, קניתי בגדים, ויום שלישי דודה שלי ובן דוד שלי מגיעים אלינו, ידעתי על זה רק מאתמול, וזה הולך להיות ממש כיף! תמיד הסתדרתי עם בן דוד שלי הכי טוב מכל המשפחה המטורפת הזאת. אז הם יבואו ויביאו לנו כל מיני דברים מישראל, וסתם אני יסתובב איתם וכל זה. ואז הם יחזרות לישראל ואנחנו נבוא קצת אחריהם.

Odish16

New member
../images/Emo7.gif mine

הממ היום סיימנו בית ספר:((( כן..זה עצוב..ממש נהנתי שם..זתומרת, עד שהתרגלתי וזה..והיתה לי מורה כזו חמודה! והיתי רואה את ג'ון כל יום...ועכשיו..סתם חרא כזה..נגמר בית ספר אני הולכת לראות אותו פעם בשבוע...אם בכלל...וחרא. שנה הבאה אני הולכת להיות בבית ספר אחר..ששם זה כעקרון רובם ערבים..בואו נגיד..אחוז אחד הוא לא יהיה ערבי...אז תבינו.. וג'ון הולך לבית ספר אחר..לבית ספר רגיל עם נורבגים..בטח הוא הולך להכיר שם איזו בלונדינית שווה כזו..אוף! הקיצר אני עצובה היום... ואין לי מה לעשות השבוע..אין לי כך לכלום..ובטח שגם לא לחופש הגדול שבא ככה סתם. טוב ביי

נעמצי

New member
חחחחח

אני הולכת היום ל מסיבה הכי שווה שיכולה להיות- ככה לפחות אומרים אני כולי מרוגשת וני הולכת לדפוק הופעה מטריפה- סיוני ועוד כמה כבר יודעות קצת יותר פרטים נראה לי............ בכל אופן, אבא שלי בחו"ל אז עם הנני של אחים שלי אני יוכל יותר לחגוג בשעות חזרה וכו' ונראה לי שמחר אני הולכת לישון כל היום ובערב לצאת שוב עם כריס....... סופשבוע טוב, אם יהיה לי כח אני אכנס מחר לפה... אני אעדכן את המסונג'רים איתי בהוטמייל בייייייייייייייייייייייייייייי

CosmikDebris

New member
Shoot up some heroin

ובתקווה יצא לי לראות את התפוז המכני ודר סטריינג'לאב מחר. אתמול סיימתי לראות את ברי לינדון! שזה אומר שראיתי את כל הסרטים של קובריק! אני כל כך מאושר.

CosmikDebris

New member
גם הרואין!

ודר סטריינג'לאב יותר טוב, אבל רק קצת. כי שניהם גאוניים

Odish16

New member
המממ אני אוריד את זה..

אם אתה אומר שזה יותר טוב..סבבה,..ממש אהבתי את התפוז המכני..גדול.

CosmikDebris

New member
קובריק גאון, נקודה.

המממ לא יודע אם זה יותר טוב. אבל זה פשוט ענק.

canadit

New member
אנשים סיימתי לילמוד!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

זהו אין יותר מיבחנים אין יותר אפייה !!!!!!!!!!!
יש יש יש!!!!!!!!
אין יותר המורה הביצ'ית לאנגלית!!!!!
זהו חופש חופש חופש!!!! טוב עד שאני אתחיל לעבוד כמובן אבל עד אז חופש חופש חופש!!!!!!!!

EROTOMANIA

New member
...............

הממ.. היום - יום שישי, ספנסר היה אצלי במשך 6 שעות. וביומיים הבאים אני אצטרך לחרוש למבחני סוף שנה במתמטיקה היסטוריה ואנגלית. נראה לי.

למעלה