אז..

LuLuLu iT

New member
אז.. ../images/Emo202.gif

כמו שידוע לכולנו [אני מניחה] הולך לצאת סרט מצוייר ל'דרקונים של דמדומי סתיו'. מה אתם אומרים על זה? בעד או נגד יציאת סרט? מה דעתכם על זה שהוא מצוייר ולא מצולם [מצולם?]? האם תלכו לראות אותו? ו.. למי שעוד לא יצא לראות את האתר: http://www.dragonlance-movie.com/ שתפו קצת פעולה, יבש פה.

RoCKeR121

New member
אני עדיין חושש להכנס לאתר הזה

אבל בעקרון אני נגד כל העניין של ספר שהופך לסרט...זה דיי מסחור של היצירה כמו כפכפים של לד זפלין(שכמעט קניתי אתמול) וחגורות של רולינג סטונס

Japoneza

New member
ויומנים של נינט טייב../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

סתם נו.. חגורות של הרולינג סטונס דווקא נשמע מגניב.

Wing Chan

New member
חגורות רוקנרול זה אולדסקול אחי

מיסחור או לא - זה בן זונה
(בהנחה שהתכוונת לאבזם)

LuLuLu iT

New member
אין באתר כלום כמעט..

יש את המדובבים ויש קצת פרטים, מתי הוא יצא ואיך יקראו לו וכאלה. לא משהו רציני.

Wing Chan

New member
האמת קצת קשה לי להביע דעה של ממש

כי אין שם כלום עדיין בחלק של התמונות ככה שאנחנו אפילו לא יודעים איך זה ייראה. בקשר לג'ורג' סדטרייטון - יש לנו מזל שזה מצויר. אם זה היה צילום אמיתי הקרבות היו מעפנים, אפילו שאני מת על זינה והרקולס [הקרבות שם הרי לא ריאליסטיים בשיט]. נחכה ונראה בנתיים אני שומר על ראש פתוח

Japoneza

New member
לא גמרתי לקרוא..אבל בכלליות:../images/Emo110.gif

מה שאני אוהבת בספרים, זה בעיקר לדמיין! לדמיין איך האנשים/ היצורים נראים, לדמיין איך המקומות נראים, לדמיין את הקרבות, כלי הנשק.. לדמיין את הכל. פתאום אתה בא לסרט, וכל הדמיונות, בד"כ נעלמים...וזה קצת מבאס
למשל בשר הטבעות. אהבתי את הספר כ"כ...באמת..ואני עדיין אוהבת.. והסרט בתור סרט מעולה.. אבל ממש לא כמו שדמיינתי, ואין ספק שזה היה אחד הדברים המאכזבים. בכל מקרה, בתכל'ס, אני ממשיכה ואמשיך ללכת לסרטים שמבוססים על ספרים שאני אוהבת..בעיקר מתוך סקרנות. איך אנשים אחרים דמיינו את זה... וחוצמזה שיש לי חולשה לסצנות מלחמה

חפונסה!!!../images/Emo205.gif

הכינוי שלך הזכיר לי הרגע בדיחה דיי ישנה שלי ושל אחותי, לומשנה
בקיצור, נחזור לעניין: את מבינה, לך זה הורס לראות את הספר בצורה שמישהו אחר מדמיין אותה, כי אז זה מונע ממך לדמיין. אצלי העובדה שראיתי את הסרט לא מונעת ממני להמשיך לדמיין כמו שאני רוצה, למרות שראיתי את זה בצורה מסויימת. זה כמו להיכנס לראש של הבמאי ולראות איך הוא דמיין את הספר, ואותי אישית זה מאוד מעניין לראות איך בנאדם אחר מדמיין בצורה שונה לגמרי ממני את אותו הדבר, זה ממש יפה בעיניי. לעומת זאת, אם הסרט יוצא גרוע ואני מרגיש שהורסים לי את הספר כי פשוט הסרט לא יצא מספיק טוב בשביל לשקף את הספר, ואז אני באמת נגד סרט שמבוסס על ספר. אבל אם הסרט יוצא מספיק טוב ולא מגוחך מידי אני לגמרי בעד סרטים שמבוססים על ספרים.

Japoneza

New member
ג'פונזה!!../images/Emo110.gif

מקור השם הוא לא מארחנטינה... מברזיל! כך שזה- ג' ולא- ח ו..אמרת את מה שאמרתי, רק במילים טיפה שונות, ובהארכה.. אז אני נוטה להסכים איתך

לא נו...../images/Emo205.gif

בואי אני אסביר לך: היינו לפני איזה שנתיים בספרד ואני ואחותי גילינו ש"יפני" בספרדתי זה "חפונסה", ונורא נורא התלהבנו כי זאת מילה שאפשר להגיד בטון מצחיק, אז פשוט בכל פעם שהיינו עוברים אחד מול השנייה היינו אומרים את זה

Japoneza

New member
חחחחחחח../images/Emo110.gif

אבל הכינוי שלי לא בספרדית!! בפורטוגזית! בפורטוגזית אין בכלל את הצליל ח'..

MadManIII

New member
נגד סרט מצויר

היום יש לנו את הכלים שיכולים להפיק סרט מצולם

LuLuLu iT

New member
אני מחכה לזה.. ../images/Emo13.gif

לגרור את החברות שלא קוראות ולראות מה הן אומרות על זה, לראות איך מישהו אחר מדמיין את זה. לראות תגובות של אנשים וביקורות.. מעניין אותי. ואני לא חושבת שזה יכול להרוס את מה שדמיינתי או להרוס את הספר. במקרה הכי גרוע זה לא יוסיף, אבל הספרים האלה בראש שלי כבר כמה שנים וסרט של שעה לא יהרוס את זה.

Gutterball

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות

חוצמזה, כמו שעמר אמר, אפילו אין תמונות/טריילר, ככה שבאמת קצת קשה להחליט.

lordsot

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

איזה זבל... סרטים לפי ספרים תמיד יוצאים דפוק לא משנה עד כמה הספר טוב.

someboddy

New member
גם מלחמת הכוכבים?

גם הסרטים של מלחמת הכוכבים מבוססים על ספרים.

למעלה