אז..

אז..../images/Emo163.gif

"איומי הימין" על מפני עמונה. בעד? נגד? או שאולי זאת בעצם המצאה של השוטרים או של התקשורת? שפכו.

אני מניחה שאני אתחיל.../images/Emo163.gif

לפי דעתי, למרות שהדברים לא פורסמו בעיתון שאני מנוייה אליו, זאת אמת. וזאת זוועה. כל האנשים האלה הם חצופים וכפויי טובה. איך הם מעיזים לפגוע במי שמגן עליהם? אז נכון, הם פינו אנשים. הם קיבלו וביצעו פקודה. נכון, הם "קרעו" אנשים מביתם. אבל בסופו של דבר, בלי הצבא הזה, כל תושבי עמונה כבר מזמן היו מתים. (זיוני שכל בסגנון "הם יסתדרו גם בלי הצבא" לא יתקבלו בברכה).

toxic2004

New member
הם בניגוד אלייך חיים באמונה

אני בטוח שבכיתה א. למדו מה זה. נכון?

תשמעי מותק

אם אותך היו זורקים מהבית בכזאת בורטליות את לא היית מחבקת אותם(כשהם בכלל מתחילים להרביץ לך באלות בראש בכל הכוח) את לא ביית בוכה איתם.. אז מה את מצפה?

בניגוד אליך,../images/Emo163.gif

הצבא עושה משהו לטובת העולם. גם אם אתה לא מבין את זה, יום אחד שתבין שללא צה"ל כבר מזמן היית מת.

toxic2004

New member
תסלחי לי אבל אני לא מרגיש שהצבא

מגן עלינו.צבא אמור לשמור על היהודים ולא לגרש אותם. אל תתחילי להסביר לי מה זה צבא. צבא אמיתי שומר על אזרחיו. תקחי דוגמא מארצות הברית שיעשו הכל להגן על אזרחיהם.או לפחות ינסו. אבל לא יגרשו אותם מביתם ויפצחו את ראשי ילדיהם. אז פליז..

תסלח לי אתה.../images/Emo163.gif

יש לך מושג כמה אוייבים יש לישראל? אתה מודע לעובדה שללא הצבא תוך יומיים מדינה עויינת כזאת או אחרת הייתה משגרת עלינו טילים, וזה היה הסוף שלי, שלך, ושל כל ארצות ישראל השלמות גם יחד.

toxic2004

New member
כל יום משגרים עלינו קסאמים.

מה הצבא עושה? יורה בשטחים פתוחים והורג חרקים שלא עשו כלום. ממש הם מגנים עלינו. יש את המוסלמים המחוממים משכם ומירושלים שזורקים אבנים על השוטרים והחיילים . תגידי לי שצהל חיסל אותם מכות...

toxic2004

New member
וגם אם עושים ...

כמה פעמים עצרו מחבלים ושחררו אותם מיד "מחוסר ראיות" . זה שיש להם דם על הידיים זה לא מספיק ? מה הם צריכים לעשות עוד?

toxic2004

New member
ועוד משהו

אם יש לנו מלא אויבים כפי שאמרת ...למה הממשלה לא חושבת שהגיע הזמן לטפל באויבים ולא באזרחים? יש פיגועים, הרוגים, איום אירני, 9 בתים בעמונה זה ממש הבעיה? פה דווקא יראו לנו את אכיפת החוק? מה עם האירנים שהולכים מחר להשמיד אותנו ולא יהיה יותר "חוק"? יהיה היסטורית חוק. והיסטוריה זה יפה אבל אנחנו חיים במציאות מסוכנת.

iknow

New member
אני לא מבין

כשאתה רוצה לכתוב משהו, אתה בוחר הודעה רנדומלית ופשוט כותב?

MsUnderstood

New member
לא צריך לקחת דוגמא מצבא ארה"ב

שבדרך להגן על המדינה שלו כובש מדינות אחרות במרחק עצום מהארץ עצמה בלי שום סיבה מוצדקת שנראת לעין ועוד שם החיילים מתעללים בעצירים והכל בשם הדמוקרטיה.

MsUnderstood

New member
ובגלל זה צריך להתעלל בעצירים?!

בגלל זה יש אנשים שמוחזקים כמה שנים בלי אפשרות למשפט?! איך ארה"ב מגינה על עצמה עכשיו שהיא באפגניסטן? איך ארה"ב מגינה על עצמה עכשיו שהיא בעירק?

toxic2004

New member
שה"צדיקים" ששמה

לא יוכלו לתקוף אותה אחרי ההתקפה שנחתה עליהם מצד אר"הב.

למעלה