אז American Doll Posse יוצא היום,

אני יודעת

אבל זה היה רמז (לא כ"כ דק) שתעני
.

InBaR 85

New member
מישהו יודע מתי יוצא בישראל?

כבר שמעתם את האלבום? את חלקו.. אם כן יש שיר אהוב? גריל דיספירינג. מה דעתכם עליו?אממ עדיין לא גישתי דעה מאוחדת לגבי הדיסק אבל בנתיים הוא פשוט שונה
מתכוונים לקנות את האלבום? אהא טסים לאחד ההופעות?איפה? לא הלוואי עלי יצא לכם להתעניין בביוגרפיה של הדמויות? לא עדיין לא כבר בחרתם אחד אהובה? לא... מה דעתכם על ההדלפה והאפשרות להאזין לאלבום בmyspace? נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי או שצפוים לנו עוד?אממ לא אני מניחה שיהיה עוד

noosh

New member
אני דבוקה לביג וויל ../images/Emo7.gif

כבר שמעתם את האלבום? אוף, כן. אם כן, יש כבר שיר אהוב? Fat Slut (באמת שזה השיר הכי טוב שם) מה דעתכם עליו? על האלבום? שהוא משעמם, שהוא לא מגובש, ושזה לא מה שציפיתי לו. מתכוונים לקנות את האלבום? אני משערת שזה יגיע בשלב כלשהו, כשאי אהיה עשירה ואקנה דיסקים רק כדי להשלים דיסקוגרפיות. טסים לאחת ההופעות? איפה?
כן, בטח, כי יש לי כסף. אני מציעה לכולם לא לענות על השאל הזאת
יצא לכם להתעניין ב"ביוגרפיה" של הדמויות? האמת שלא. אני באמת צריכה לחקור את זה לעומק. כבר בחרתם אחת אהובה? האימו חמודה. מה דעתם על ההדלפות והאפשרות להאזין לאלבום בMySpace? אני דווקא מרוצה מזה. אני חושבת שטורי (או היחצ"נים של טורי) די מודעת למה שקורה בחוץ, להורדת אלבומים מהאינרטנט וכו'. זה קצת ללכת הפוך על הפוך, לקרב את עצמה יותר לתוך זה. ואני לא חושבת שזה מה שיגרע מהמכירות שלה, אם כבר אז יוסיף. נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי, או שצפויים לנו עוד? אני מקווה שעוד טובים. אני שמערת שזה לא ייגמר כאן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Asya

New member
עכשיו אני!

היי היי! כבר שמעתם את האלבום? רק חלק מהשירים.. .ביג וויל, באונסינג, והופעה חיה של אלמוסט רוזי. השאר רק קטעים! אם כן, יש כבר שיר אהוב? לא, אני מחכה עוד... אבל בינתיים באונסינג! מה דעתכם עליו? יש בו ממש קטע יפה, שהיא מתחילה לשיר 'מייק איט איזי...' מתכוונים לקנות את האלבום? כן, ברור, אפילו החלטתי להתאזר בסבלנות ולקנות את הגרסה המיוחדת, אפשר באחת מהחנויות באינטרנט (נראה לי מוזיקה נטו) מה-10 לחודש ב100 שקל! בטאוור זה יעלה 120, בדקתי היום! טסים לאחת ההופעות? איפה? הלוואי! אף פעם לא הייתי בהופעה שלה, ודווקא הקיץ כשאני בארה"ב היא לא תהיה שם! יצא לכם להתעניין ב"ביוגרפיה" של הדמויות? כן, קראתי כל דבר שיצא לתקשורת בערך לאחרונה... כבר בחרתם אחת אהובה? נראה לי שקלייד מה דעתם על ההדלפות והאפשרות להאזין לאלבום בMySpace? זה סבבה למי שרוצה, אני מעדיפה לשמוע כמה שפחות מראש, כי זה יותר מרגש לשמוע הכל ביחד וחדש! נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי, או שצפויים לנו עוד ברור שיהיו עוד!!!

למעלה