אז American Doll Posse יוצא היום,

אז American Doll Posse יוצא היום,

והאתר הרשמי כבר שינה את פניו לכבוד המאורע המרגש (http://www.toriamos.com ) אז הרי לכם מספר פרטים על האלבום החדש:
הוא כולל 23 רצועות, כאשר כל רצועה נכתבה ע"י אחת מ-5 הדמויות הפיקטיביות שנוצרו ע"י טורי ועונות לשמות: Santa, Clyde, Isabel, Tori ו-Pip.
הסינגל הראשון שיצא לרדיו הוא לא אחר מאשר Big wheel, שנאסר להשמעה בחלק מהתחנות בשל השימוש במילה MILF.
האלבום כולל ברובו תכני מחאה על הפוליטיקה והחברה בארה"ב, ומטרתו היא לעודד שיח פוליטי גם בקרב נשים שלא מודעות לעוצמתן והשפעתן החברתית.
את סיבוב ההופעות לאלבום הזה, תפתח טורי ב28.5 ברומא. וכעת, אפשר לעבור לסדרה קצרה של שאלות (לא מדכאות):
כבר שמעתם את האלבום?
אם כן, יש כבר שיר אהוב?
מה דעתכם עליו?
מתכוונים לקנות את האלבום?
טסים לאחת ההופעות? איפה?
יצא לכם להתעניין ב"ביוגרפיה" של הדמויות?
כבר בחרתם אחת אהובה?
מה דעתם על ההדלפות והאפשרות להאזין לאלבום בMySpace?
נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי, או שצפויים לנו עוד?

FooK MI

New member
|אילי|

כבר שמעתם את האלבום? לא, ואני לא מתכוון לשמוע אותו בקרוב. קודם ניתן לכולם לחוות דעה (לטוב או לרע) ורק אז ננסה לגבש אחת משלנו. אם כן, יש כבר שיר אהוב? יו, הבנת הנקרא :mad: מתכוונים לקנות את האלבום? לא. אין לי אף דיסק של טורי, הם תמיד יקרים מדי. עד שראיתי את LE ב-49.90 ש"ח, בזבזתי כבר את כל כספי על ספרים ובגדים. אין לי סדר עדיפויות בחיים ;( טסים לאחת ההופעות? אמן. יצא לכם להתעניין ב"ביוגרפיה" של הדמויות? לא |: כבר בחרתם אחת אהובה? האימואית עם השיער השחור. מה דעתם על ההדלפות והאפשרות להאזין לאלבום בMySpace? הדלפות זה לא רע בשביל ההייפ, אבל לתת את כל האלבום להאזנה מוקדמת לפני היציאה זה סתם טיפשי. לאו דווקא כי זה יפגע במכירות. זה כמו הקרנת טרום-בכורה לסרט, כשיותר אנשים יצפו בה מאשר בבכורה עצמה. באותה מידה יכלו להקדים את יציאת האלבום וזהו. נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי, או שצפויים לנו עוד? סביר להניח שיש לה עוד הרבה לומר. M I Nerva Don't U 4 Get

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ofirshai

New member
עונה ../images/Emo40.gif

כבר שמעתם את האלבום? כן.
אם כן, יש כבר שיר אהוב? Teenage Hustling, Big Wheel, You Can Bring Your Dog.
מה דעתכם עליו? אלבום בסדר, היה מעולה אם היא הייתה חותכת ממנו שירים.
מתכוונים לקנות את האלבום? אם הוא יעלה פחות מ70 ש"ח אז כן.
טסים לאחת ההופעות? איפה? לא ממש. מקווה שתבוא לפה.
יצא לכם להתעניין ב"ביוגרפיה" של הדמויות? לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל
כבר בחרתם אחת אהובה? את זאת עם השיער החום והארוך שלבושה במה שנראה כמו קימונו.
מה דעתם על ההדלפות והאפשרות להאזין לאלבום בMySpace? נראה שטורי ממש בטוחה בעצמה.
נראה לכם שזהו האלבום האחרון של טורי, או שצפויים לנו עוד? ממש לא. שיהיה עד 120. יש מצב שמישהו מעלה לפה איזה שיר כתבה כל דמות?

שמתם ../images/Emo23.gif

בתמונה של האלבום(אם זאת אכן התמונה של האלבום)טורי נראית שהיא בגבה אל המצלמה על רקע של דגל ארה"ב ממש כמו ברוס ספרינגטין,תמונה מאוד אמריקאית שאמנים רבים הצטלמו באותה צורה

gelrad

New member
זה לא אני המצאתי...

במקרה ראיתי את זה היום בחיפוש של משהוא לא קשור אבל עם המספר 23...

רעוּת

New member
רק אני לא הבנתי? ../images/Emo4.gif

[זה מחזיר אותי לימי התיכון ולרגשות נחיתות על זה שעשיתי 4 יחידות....אוי הטראומה
] וזה אחרי שילד בן 7 אמר לי עכשיו שהמוח שלי לא עובד! נו, תגלו גם לאנשים שמאותגרים מספרית!!!

טה טה

זה פחות קשור למת'. זה יותר קשור לכמות הזמן שאת משקיעה בבהייה במסך. או במהירות שבה את מחפשת בגוגל.

noosh

New member
יאללה, נו,

היא מיצתה את הקטע של 9/11 בסקארלט, לא? זה כבר פאסה!!

פלוטו24

New member
קולולולולולולולו!!../images/Emo2.gif

מזל טוב!
מחכה בקוצר רוח שיגיע לארץ.

למעלה