אז תגידו..

Mיקי_

New member
אנס? ברור, וגם הייתי מדווחת למשטרה

הייתי נפרדת ממנו בו במקום. בגד בי בתחילת הקשר..? תלוי כמה בהתחלה... אני והחבר שלי יחד 3 שנים, אם אני אדע שהוא בגד בי ב3-4 חודשים הראשונים, אז זה תלוי בתדירות ובנסיבות, אבל כנראה שלא הייתי עוזבת אותו. כן הייתי עושה בדק בית רציני.

ebony

New member
כן בלי שום ספק

בגידה = שקר אונ ס זה מזעזע בלי שום קשר לכלום

מה?! את בכלל צריכה לשאול?!

בקשר לבגידה לדעתי זה חוק בל יעבור שאסור לבגוד ותאמיני לי שזה רעל מטורף לזוגיות כל הקטע הזה..... בקשר לאונס הייתי גורמת לי לספר לך את כל מה שהוא עשה ומדווחת למשטרה במהרה!! אונס זה לא משחק וזה לא דבר שאפשר להדחיק אותו או להתעלם ממנו באלגנטיות! סוטים כאלה צריכים להירקב בכלא כי הם גורמים לצלקות בסדר גודל ענקי לנשים תמימות שלא עשו כלום!!! שתהיי בעניין שבת דודה שלי עברה התעללויות מיניות שכוללות גם כמה פעמים בהן היא נאנסה והיא סבלה כל החיים שלה מבעיות סמים ובעיות אכילה וניסתה להתאבד 3 פעמים ועכשיו היא במוסד לחולי נפש בגלל סוטה אחד שניצל את תמימותה!

drnaji

New member
אוי הסיפור של בת דודה שלך כ"כ עצוב

מה שיותר מעצבן זה שאנסים מקבלים עבודות שירות בסופ |
ממערכת המשפט|

אם הייתי מגלה שמישהי\ו בגד\ה בי

אני מאמין שהייתי מוותר על הכל ושוכח את הקשר כמה שיותר מהר.. על בגידה קשה לי לסלוח.. על אונס
תגידי כפרוני את רצינית
הייתי מסרס אותו ואחר כך שולח אותו למשטרה.. לרוצח נפש מגיע עונש של רוצח אדם, זו דעתי, צריך באמת לסרס אנשים כאלה.

פיה שלו

New member
עדכון ../images/Emo206.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

פשוט זו שהוא חבר שלה... שהיא הייתה ידידה שלי.. והוא סכסך עדיין נשארת איתו אחרי שגילתה..[ראתה שיחה שלו] ואני פשוט לא מבינה איך היא מסוגלת אז רציתי לדעת אם רק אני חושבת שצריך להעיף אותו לעזאזל.

white star

New member
../images/Emo54.gif לירי מזה החבר הזה?!

על הקטע של הבגידה הייתי עושה לו סרט, אבל לא בטוח זורק אותו. תלוי איך הוא היה מגיב לגבי האונס - הייתי מעיף אותו לכל הרוחות. לא עושים דברים כאלה

פיה שלו

New member
מזה החבר הזה? זה האקס שלי...

מי שבזמנו היה כל עולמי... אדם רע עם בעיות נפשיות מסתבר. ואני הפסדתי בנאדם מאוד מאוד חשוב לי בגללו ועוד הרבה אבל השאר כבר לא לכאן

white star

New member
../images/Emo24.gif ענק

גם אני עשיתי טעויות שכמעט איבדתי ידידים בגלל אחד האקסים שלי, אז אני מכיר את ההרגשה

למעלה