אז תגידו...

אז תגידו...

היי, אני עוקבת מהצד אחרי הפורום כבר זמן מה, ורציתי לומר לכם שאתם מקסימים.. מה שרציתי לשאול הוא, מאחר שרובכן נמצאות במסגרת של זוגיות ברמה זו או אחרת:
האם בן זוגכן יודע שאתן משתתפות בפורומים בתפוז ובפורום זה בפרט?
אם כן, האם הוא יודע מה שם המשתמש שלכן ומתעניין במה שאתן כותבות? אני שואלת, כי רבות מכן חושפות פרטים "אינטימיים" יחסית מתוך מערכת היחסים ורגשות לגבי בן הזוג (למשל, מה מעצבן אתכן אצלו, קיטורים וכו' בצד האהבה), ונשאלת השאלה אם יש לו גישה לפורום ואם זה לא יכול להיות מקור לחוסר נוחות מצדכן או מצידו. שהרי כשמדברים עם חברה טובה, המילים לא נשארות מתועדות על הכתב... יום טוב

Miss פטל

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

בעלי יודע על קיום הפורום, הוא יודע שאני תמיד כותבת בו, הוא גם יודע שהנושא של הפורום הוא זוגיות לכן בטח מנחש שלפמעים כותבת גם עליו. הוא יודע את הכינוי שלי, יודע את כתובת הפורום, לא מסתירה ממנו כלום. אבל אני יודעת שהוא בחיים לא יכנס ויקרא את זה. זאת פינה אישית שלי עם החברות שלי ושיחות בנות לא מעניינות אותו
אני מאוד שמחה שהוא נותן לי את החופש הזה ואף פעם לא ניסה לקרוא על מה מדברים פה..בשום מקום אף פעם לא בודק אחרי..מתה עליו

ShirShir

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם החבר שלי גולש ב"תפוז", אבל אנחנו לרוב בפורומים שונים. אנחנו די מכירים את הפורומים שכל אחד גולש בו, אין לנו בעיה עם זה, לרוב אני לא מפרטת ומשתפת בכל דבר, מאותה סיבה שציינת.... זה לא לעניין לשתף בפתיחות ולשפוך את החיים האינטימיים ללא הסכמתו ובידיעה שהוא עשוי לראות זאת על גבי הפורום.

g u r a

New member
תשובות...

האיש שלי יודע על הפעילות הענפה שלי בפורום...והפורום נמצא במועדפים..יכול להכנס מתי שרוצה! לא יודעת אם הוא נכנס או לא, ואני לא מוטרדת מזה בכלל. כל אחת בוודאי עושה את השיקולים שלה איזה פרטים לחשוף , בלי שום קשר אם הבעל קורא או לא! לכל אחד מאיתנו יש את התחביבים שלו..והפורום הוא התחביב שלי.

orit281

New member
איזה מתוקה ../images/Emo140.gif

בוודאי שהוא יודע על הפורום את שם המשתמש ולא ברור לי אם הוא קורא את ההודעות וגם לא ממש אכפת לי כל מה שנאמר כאן נאמר גם בפניו זה לא שמגלים כאן סודות אין שום בעיה של חוסר נוחות כי זה לא ברמה של חברה טובה בשביל זה יש מסרים חחחחחחחחחחחחחחחח

eרון

New member
אז לשאלותיך

קודם כל ברוכה הבאה, ומזל טוב שהתחלת לכתוב, בעלי הכן יודע על הפורום והוא גם יודע את שם המשתמש, מעבר לכך אני בכלל לא מוציאה את עצמי כך שברגע שנכנסים השם שלי מובלט. אין לי כל בכיעה שידע מה כתוב, ואם זאת אנחנו שומרים כל אחד על הפרטיות של השני, מתוך כבוד עדדי. כך שאני יודעת שהוא לא נכנס בלי לישע או לבקש רשות. לשאלתך השניה, מרבית הפעמים אני מספקת את המידע ואף מספרת לו מה אני ושאר חברותי אמרו. אני רואה בכך חלק גדול וחשוב בקשר בינינו אין סודו. פשוט אין. שרון

Nataly A

New member
הבחור שלי יודע

שאני כותבת בפורומים, בוודאי שיודע על הפורום הזה כי אני מספרת לו הרבה על מה אנחנו מדברות בפורום. בוודאי שהוא יודע את שם המשתמש שלי. לגבי ההתעניינות שלו - שאלתי אותו כשכתבתי פה בהתחלה, אם הוא רוצה לכתוב גם. זה לא כל כך מושך אותו, והוא ממילא לא דברן גדול - וירטואלית או לא. אז אני מספרת לו מידי פעם מה קורה, ובזה זה נגמר. אין לי שום בעיה שהוא יכנס ויקרא מה אני כותבת - הוא גם ככה יודע מה מעצבן אצלו

ענתי 10

New member
כן, בהחלט. ../images/Emo45.gif

בעלי בעצמו לא בקטע של לכתוב בפורומים, אבל בהחלט הוא מציץ לכאן מידי פעם (אולי גם יותר ממה שאני חושבת). אין לי שום בעיה עם זה, ההפך. אין לי ממנו סודות, ואת כל מה שאני כותבת כאן הוא בעצם יודע. יותר מזה, אני בעצמי לפעמים מספרת לו מה כתבתי בפורום, ולפעמים בכוונה נכנסת ומראה לו מה כתבתי ומה ענו לי.

בטח שיודע ומקבל באהבה

הפורום זה מקום המפגש הכי אולטימטיבי שהיה לי אי פעם. אם היה מפריע לו הייתי מעיפה אותו מהבית ולא את המחשב. סתתתתתתתתתתתתם

שאלה טובה ../images/Emo13.gif

כן הוא יודע. ועוד שאני המנהלת. ואני גם מספרת לו קטעים. לא יודעת אם הוא קורה אבל אני לא כותבת שום דבר שיכול לחשוף אותו או לפגוע בו.

lili81

New member
אני והוא

גם בעלי יודע שאני מתכתבת בפורום..הזה.. ואין לו אפילו עניין קטן במה שמתחרש פה... הוא לא ניכנס לי לפרטיות והעניין הזה הוא בהחלט הדדי

maybesure

New member
יודע בוודאות

לגבי הפורום-מכיר גם את הניק. אין לי מושג אם קורא בו או לא, לא שאלתי. בהתחלה כששמע פורום זוגיות-ממש נבהל. היה בטוח שאני מרכלת עליו חופשי פה. אבל זה לא הכיוון והמטרה. המטרה היא לבחון לפעמים אופציות אחרות ולשמוע על גישות אחרות לחיים. ללמוד ולהשכיל. לפעמים מתלוצצים, ולפעמים הנושאים הם לא דווקא זוגיות-אלא יותר משפחה/ילדים/אירועים.. הדעה שלו עכשיו על הפורום היא יותר של מקום משפחתי, חברתי כזה-מאשר כמקור לרכילויות. אני משתפת אותו לעיתים בסוגיות שעולות פה (קרדיט ענקי לשירקוש ולכל שואלות השאלות). ברוכה הבאה!

למעלה