אז תגידו,

Noich80

New member
אנחנו אוהבים את הרדיאטור

אם הייתי צריכה לבחור בין מזגן לרדיאטור הייתי בוחרת שוב ברדיאטור.
החיסרון הוא צריכת החשמל המוגזמת, ומגיל מסויים שיקול בטיחותי.

Snagit

New member
אנחנו גילינו שהמזגן גורם לשיעול וקוצר נשימה

אצל הילדים

הגדולה עד גיל שנתיים הייתה משתעלת כל החורף ועם קוצר נשימה ואנלציות ועניינים וכך גם האמצעי
החורף הזה עם תינוק בן חצי שנה, ביום הראשון שהפעלתי את המזגן הוא בקושי הצליח לנשום בלילה ומאז אנחנו מחממים רק עם רדיאטור
רק אחרי שהילדים הולכים לישון אנחנו מרשים לעצמנו להדליק את המזגן בסלון

בחוג פיזיותרפיה לנשים שילדו

המדריכה אמרה שלוקח 9 חודשים ללדת ושנתיים לגוף לחזור לעצמו (נניח שהוא באמת חוזר).
אני ירדתי את המשקל של הראשונה אחרי שהתחלתי לקחת אותה לגן כל יום, בעגלה, בעלייה - בסביבות גיל שנה וחצי - כך שזה בעיקר עניין של רמת פעילות, כנראה.

d a p h n a

New member
שבועיים, אבל זו לא חכמה

התחלתי את ההריון עם עודף משקל מאוד רציני, וכמו הרבה נשים שממילא יש להן עודף משקל, לא עליתי הרבה במשקל במהלך ההריון - בעצם כמעט רק את המשקל של ההריון עצמו.

תלוי למה את מתכוונת

עם הראשונה חזרתי למשקל שלי כשנה אחרי הלידה
לגוף שהיה לי לפני ההריון הראשון
<אני מתכוונת לטונוס שרירים ומרקם העור>
לקח לי בערך שנתיים וחצי

עם השניה, אני שנה וחצי אחרי הלידה
יש לי עוד 3-5 ק"ג למשקל המקורי שלי
לצורה אני כבר כנראה לא אחזור לעולם
ואם כן, אני נותנת לעצמי עוד שנה לפחות

מה שכן, לא נשאר לי צלוליטיס או סימני מתיחה
והרגליים שלי עדיין נראות טוב
ואם אני יכולה ללבוש מכנסיים קצרים בקיץ ובגד ים
אני אומרת דיינו

Joy

New member
ממממ....

פלגיה

New member
אהמ....

למשקל שלפני ההריון חזרתי תוך יומיים. ואז בהנקה עליתי הכל בחזרה

עכשיו, אגב, בלי הריונות ובלי כלום, אני שוקלת כמו בסוף ההריון הכי "גדול" שלי. ככה זה.

shal0mshal0m

New member
אני עולה לא מעט בהריונות

(אני מצדיקה את זה בזה שהעוברים יחסית גדולים...
)
ואני לא נשקלת, אז אני יודעת את זה לפי מידת הבגדים.
בהיריון הראשון הייתי יותר רזה אחרי הלידה - חזרתי לבגדים של לפני ההיריון אחרי בערך 4 חודשים, אז חזרתי לעבודה, וירדתי עוד איזה שתי מידות בחודש שאחרי (ונשארתי ככה עד ההריון הבא).
עכשיו אני 3 חודשים אחרי ועוד לא הגעתי לבגדים של לפני, אבל אני מקווה שאני לא רחוקה מהם מדי...
מה שכן, הגוף קצת משתנה.
ילדתי בקיסרי, והאזור שמעל הצלקת כבר לא יחזור להיות מה שהיה פעם...

havat

New member
שנה - וזו היתה גרסה טובה יותר של עצמי

בהריון הראשון עליתי משהו כמו 15 ק"ג.
הרוב ירד בחדר הלידה אבל נשארו עוד 6-7 ק"ג.
קצת פחות משנה אחרי הלידה שינינו תזונה לטבעונית באופן כמעט גורף וממש תוך כמה שבועות המשקל נשר ונראיתי, לדעתי, הכי טוב מאז גיל 20.
חזרתי בערך לאותה מידה (40), אבל הגוף פשוט נראה יותר טוב.
הפעם עליתי כמעט 20... ואני מחפפת בתזונה. נראה מה יקרה.

Mיצי

New member
תראי

השילוב של הנקה+המון הליכות עם העגלה, גרם לכך שכחזרתי לעבודה 4.5 חודשים אחרי הלידה, שקלתי פחות מבתחילת ההריון, לצערי עם צמצום ההנקה והשאיבות והחזרה לעבודה, עליתי 5 קילו לקצת מעל המשקל שלפני ההריון, בטח עד שאוריד אותם, אכנס שוב להריון

למרות החזרה לאותן מידות שלפני ההריון, הגוף נראה אחרת גם היום

בואי נראה...

לפני ההריון הראשון - הייתי במשקל מאוד נמוך והייתי רזה מידי, אחרי הלידה הראשונה - נוספו לי כמה ק"ג שאימצתי בחום כי הם נתנו לי עיקולים איפה שהיה חסר ומילאו קצת במקומות נאים...
הרגשתי סופר חתיכה.
אחרי הלידה השנייה - נוספו עוד כמה ק"ג שממש לא מצאו חן בעיני - כי התיישבו בבטן וירכיים...אז עשיתי מעשה ונרשמתי לחוג (זומבה פעם בשבוע+פעמיים עיצוב וחיטוב דינאמי) - הייתי שם חודש בדיוק ויצאתי בנזק - כי מה שקרה זה שירד הנפח מהמקומות הנאים וגם הירכיים (שזה טוב) - אבל נשארה לה גברת בטן חביבה, שזה מבאס...
מה גם - שאחרי ההריון הראשון - היו לי בקושי 2-3 שערות לבנות ועכשיו בבום - מלאאא
- זה גם עניין של גיל...אוטוטו 34...

אה וגם - העיגולים השחורים מתחת לעיניים

נראה שהם כאן להישאר...
והשינה הרצופה...אחחח...שובי אל מחוזותינו...באמת...הגזמת לגמרי...אפילו מייקאפ לא עושה את העבודה כבר...

Snagit

New member
אני יורדת צ'יק צאק בחסות ההנקה

וברגע שאני מפסיקה להניק אני ישר עולה

התמזל מזלי ואין אצלי את המאנצ'יס הידוע של ההנקה, אז בשלושת ילדיי זה היה אחד התמריצים העיקריים להמשיך את ההנקה עד גיל8-9 חודשים
אבל ברגע שנגמרת ההנקה אני ישר עולה וממש צריכה לחשב כל ביס

אגם גם

New member
אני עליתי בהריון לא מעט..

משהו כמו 15 ק"ג. בשליש האחרון בקושי הצלחתי לאכול משהו בגלל הצרבות, חייתי על פירות וקרטיבים - ועדיין המשכתי לעלות בקצב מסחרר, לא ברור לי איך.
מצד שני התחלתי אותו די רזה. בשבוע שאחרי הלידה ירדתי את ה7-8 קילו המשמעותיים, וכל היתר נשרו ממני די מהר בלי שעשיתי משהו תוך שבועות ספורים, מניחה שההנקה תרמה לזה.
היום אני שנה ושבעה חודשים אחרי הלידה וכבר די הרבה זמן שהגוף מבחינתי חזר לעצמו. מצד שני כן קיימת התחושה שהוא קצת אחר, קצת השתנה, אבל זה מורגש רק בעיניי. בנוסף בשנה האחרונה אני עושה ספורט בצורה די מסודרת (מה שלא היה לפני ההריון) ואוהבת את המצב כפי שהוא היום - הגוף ממש התהדק והתחטב שזה כיף גדול. עד ההריון הבא שיחרב את הכל

yoyo10

New member
אצלי זאת לא בעיה

בהריונות אני שומרת על דיאטה של סכרת ואחר כך אני יורדת הרבה בהנקה הבעיה מתחילה שהם מתחילים לאכול מוצקים ברגע שההנקה לא מלאה אני עולה המון במשקל

רוקצנית

New member
זה תלוי

למשקל שלפני חזרתי תוך שלושה שבועות, אבל הבטן חזרה להיות ממש שטוחה ומוצקה שוב רק אחרי כחצי שנה.

yoyo10

New member
טוב לי אין את הבעיה הזאת

מעולם לא הייתה לי בטן שטוחה ומוצקה

שלושה וחצי חודשים אחרי, ועוד לא ירדתי את כל

מה שעליתי במשקל.
מצד שני, אני לא באמת טורחת לעשות משהו לטובת העניין...

ששת22

New member
אני כמעט שנה אחרי

עליתי המון המון בהיריון (יותר מ 20 ק"ג), הורדתי כמעט הכל - נשארו 3-4 ק"ג לחזור לעצמי אבל זה לא אותו דבר

kaij

New member
מבחינת משקל?

חצי שנה. ואז עליתי קצת אחרי שחזרתי לעבוד :D

למעלה