נראה אם אני מסוגלת לבחור...
בסדר אלפבתי.
Fallen - Evanescence אני אוהבת כל שיר ושיר באלבום הזה ויכולה לשמוע אותו שעות. P: אני לא ממש יודעת על מה להמליץ במיוחד.
Mother Earth - Zvika Pik
ממליצה במיוחד על Caged, Mother Earth, The Promise, Deciever of Fools, Ice Queen, Dark Wings.
The Open Door - Evanescence גם פה וגם בפולן בעצם, רוב השירים נותנים לי הרגשה כזאת שאני לא מסוגלת להסביר אותה אז אני אוותר P: ואני אוהבת את זה אז יאי. D: אני ממליצה במיוחד על All That I'm Living For, Lacrymosa, Lose Control, Snow White Queen, Your Star.
The Silent Force נותן לי הרגשה עילאית וקסומה כזאת.
קשה לי מדי למצוא שירים שהם מומלצים במיוחד.
לנשום בספירה לאחור - רונה קינן אני ממש אוהבת את רוב השירים בו. לא את כולם אמנם, אבל רציתי להכניס אותו לרשימה כי בכל זאת יש משהו שונה בשירים עבריים בשבילי. לא יודעת למה.
ממליצה במיוחד על מבול, Wait, אהבה שקופה, מיהו המיילל ברוח.
עוד דיסקים שהיה לי ממש קשה לנפות מהרשימה:
Angels Fall First - Nightwish - הוא כזה יפה ותמים ונותן לי הרגשה קסומה לחלוטין כשאני שומעת אותו.
Comalies - Lacuna Coil - (שהם בכלל להקה מעולה) פשוט אוהבת את השירים שבו. P:
Karmacode - Lacuna Coil - הדיסק הראשון השלם שלהם שהכרתי, שקניתי כשאפילו לא הכרתי אותם טוב במיוחד. אני ממש אוהבת אותו.
Once - Nightwish - אני ממש אוהבת אותו.
Etterna - Emma Shapplin - הוצאתי אותו מהרשימה רק כי אני לא מכירה כ"כ טוב את השירים שבו. אבל הוא מדהים ואני מסוגלת לשמוע אותו שעות ברצף, וכבר עשיתי את זה כמה פעמים.