אז תגידו

Ice Queen 7

New member
לא צריך לפרט, נכון?

אולי מאוחר יותר.. בינתיים רק רשימה: 1. Within Temptation - Mother Earth הכל מומלץ. בעיקר קייג'ד, כמובן.
2. Kamelot - The Fourth Legacy שירים מומלצים: The Shadow of Uther, Until Kingdom Come, Lunar Sanctum. שני השירים הראשונים הם תחליף מצויין לקפה/סוכר/כל דבר שיכול להפוך אתכם להיפראקטיבים P: 3. Nightwish - Wishmaster כולכם מכירים (נראה לי) אבל בכל זאת שירים מומלצים: She Is My sin, The Kinslayer, Dead Boy's Poem. גם השירים פה יכולים להיות שימושיים כמו תחליפי הקפה למעלה. DBP הוא תחליף למזגן בקיץ, זה בגלל הצמרמורות שהוא עושה.
אם יש משהו שאני יכולה להקשיב לו 100 פעם ברצף ושעדיין לא ימאס זה SIMS והפתיחה של קינסלייר P: (וכל ווית'ין אבל זה מובן מאליו) 4. Within Temptation - Enter Pearls of Light!!!! 5. Nightwish - Century Child זה בעיקר בגלל Beauty of the Beast.
זה אחד השירים הכי טובים שלהם, מכל האלבומים, אין צורך להסביר למה. איזה חוסר גיוון.
| אם היה אפשר לבחור יותר מחמישה היה שם גם Toxicity של סיסטם אוף א דאון, Epica של קמלוט (שוב, הגיוון!) ו.. זהו.

Brombit

New member
משהו... ../images/Emo115.gif

"זה בעיקר בגלל Beauty of the Beast. זה אחד השירים הכי טובים שלהם, מכל האלבומים, אין צורך להסביר למה." תוכלי בכל זאת להסביר לי?
לא ממש ירדתי לסוף דעתם של כל אלה שכל כך מתלהבים ממנו...

Ice Queen 7

New member
לא יודעת איך להסביר לך

התחלתי לאהוב אותו ככה רק כשעשיתי עליו עבודה באנגלית שבה תירגמתי וניתחתי אותו. נסי לקרוא את הניתוחים שלו שבמאמרים בפורום נייטוויש (אם עוד לא קראת) או שאם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את הניתוח שלי לזה, אולי זה יראה לך למה מתלהבים ממנו כל כך. P:

Brombit

New member
אז זה בגלל המלים? ../images/Emo115.gif

על זה אני בטח לא יכולה להגיד כלום, מלים של שירים כמעט אף פעם לא עושות לי כלום, גם אם אני קוראת אותן ברצינות, קוראת ניתוחים או מה שלא יהיה... זה פשוט לא נוגע בי לכן אני כמעט תמיד מתרכזת במנגינה, והמנגינה של השיר הזה ממש לא מלהיבה אותי... הייתי מעזה להגיד אפילו שהיא קצת סתמית לטעמי...

Ice Queen 7

New member
מצטערת בשבילך

נראה לי ממש פיספוס כשכמעט תמיד מילים של שירים לא עושות כלום וכשמתרכזים רק במנגינה..

Brombit

New member
אמרו לי את זה הרבה... ../images/Emo115.gif

אבל אני לא מרגישה שמשהו חסר לי... אני נהנית מספיק מהמנגינה, ומשאירה את המלים לאחרים

נראה אם אני מסוגלת לבחור...

בסדר אלפבתי.
Fallen - Evanescence אני אוהבת כל שיר ושיר באלבום הזה ויכולה לשמוע אותו שעות. P: אני לא ממש יודעת על מה להמליץ במיוחד.
Mother Earth - Zvika Pik
ממליצה במיוחד על Caged, Mother Earth, The Promise, Deciever of Fools, Ice Queen, Dark Wings. The Open Door - Evanescence גם פה וגם בפולן בעצם, רוב השירים נותנים לי הרגשה כזאת שאני לא מסוגלת להסביר אותה אז אני אוותר P: ואני אוהבת את זה אז יאי. D: אני ממליצה במיוחד על All That I'm Living For, Lacrymosa, Lose Control, Snow White Queen, Your Star. The Silent Force נותן לי הרגשה עילאית וקסומה כזאת.
קשה לי מדי למצוא שירים שהם מומלצים במיוחד. לנשום בספירה לאחור - רונה קינן אני ממש אוהבת את רוב השירים בו. לא את כולם אמנם, אבל רציתי להכניס אותו לרשימה כי בכל זאת יש משהו שונה בשירים עבריים בשבילי. לא יודעת למה.
ממליצה במיוחד על מבול, Wait, אהבה שקופה, מיהו המיילל ברוח.
עוד דיסקים שהיה לי ממש קשה לנפות מהרשימה:
Angels Fall First - Nightwish - הוא כזה יפה ותמים ונותן לי הרגשה קסומה לחלוטין כשאני שומעת אותו. Comalies - Lacuna Coil - (שהם בכלל להקה מעולה) פשוט אוהבת את השירים שבו. P: Karmacode - Lacuna Coil - הדיסק הראשון השלם שלהם שהכרתי, שקניתי כשאפילו לא הכרתי אותם טוב במיוחד. אני ממש אוהבת אותו. Once - Nightwish - אני ממש אוהבת אותו. Etterna - Emma Shapplin - הוצאתי אותו מהרשימה רק כי אני לא מכירה כ"כ טוב את השירים שבו. אבל הוא מדהים ואני מסוגלת לשמוע אותו שעות ברצף, וכבר עשיתי את זה כמה פעמים.

אזירפאל

New member
רונה קינן../images/Emo2.gif

האמת היא שאני לא מכיר אותה בכלל אבל אני מקבל המלצות מכל עבר, אז אולי כדאי לנסות מתישהו.

Ice Queen 7

New member
שכחתי את TSF ../images/Emo122.gif

מסכימה עם מה שכתבת עליו ועל AFF
Zvika Pik

Brombit

New member
שלי :] ../images/Emo115.gif

Laura Pausini - Resta in Ascolto הכרתי את הזמרת הזאת כשהייתי רואה ערוץ ויוה (כן, עם הטלנובלות
כשעוד היו שם דברים טובים...), פשוט כי הראו הרבה פעמים קליפים שלה בין התכניות. את האלבום הזה קניתי בעצם בתור הימור כי הוא היחיד שלה שהיה בחנות כשבאתי... במשך הרבה זמן ממש לא התלהבתי ממנו, עד שמתישהו "עיכלתי" אותו והתחלתי ממש לאהוב אותו, ועכשיו הוא האלבום האהוב עלי (בכלל). השירים האהובים עלי: Benedetta Passione Come se non fosse stato mai amore Il Tuo Nome in Maiuscolo Nightwish - Once אין צורך לפרט הרבה... אני אוהבת בו את כל השירים חוץ מאחד, פשוט הסגנון שלו מוצא חן בעיני האהובים עלי: Creek Mary's Blood The Siren Nemo מטרופולין (גם שם האלבום) יש בו אוירה ממש מיוחדת, עם השירה המיוחדת ל כל האורחים, כל הסינתיסייזרים וההפקה המושקעת אני לא אכתוב שירים ספציפיים, כי אני רואה בו יצירה אחת שלמה. Evanescence - Fallen אין לי ממש מה לפרט... שירים אהובים: Everybody's Fool Imaginary Queen - Queen II גם כאן אין לי ממש מה לפרט... לקחתי את הדיסקוגרפיה שלהם מאתר שמחליף דודים פקיסטניים (חבול|), ואת האלבום הזה שמעתי מיד ברצף מהתחלה ועד הסוף, ופשוט נהניתי מכל רגע. אני לא ממש זוכרת את השירים בנפרד, אז אין לי שירים מועדפים

Nights Unseen

New member
נמנמ

1. Mother Earth - Within Temptation אני מניחה שבעיקר בגלל שקניתי את האלבום הזה עקב המלצתה [או הכרחתה] של ירדן, עוד בקושי שהכרתי אותם. בשמיעה ראשונית הם נשמעו לי נחמדים, אבל אז שמעתי את קייג'ד והתאהבתי. חוץ מזה, זה דיסק קסום פשוט. שירים מומלצים: קייג'ד ודה פרומיס
2. Oceanborn - Nightwish הוא פשוט האלבום הכי מדהים שלהם לדעתי, מבחינת ביצוע והכל. נכון שתואומס אמר שהוא היה יותר טכני, בגלל שאחרי AFF הם בדקו את הגבולות שלהם. אבל אני אוהבת אותו, הוא מיוחד מאוד. שירים מומלצים: גת'סמן, סטארגייזרס וסליפינג סאן.
3. The Phantom Agony - Epica הוא פשוט אלבום מדהים. כל שיר כמעט שיש בו מדהים, המילים מאוד מיוחדות ובכלל, אני מאוד אוהבת אפיקה. שירים מומלצים: דה פאנטום אגוני, קריי פור דה מון ופיינט. 4. My Winter Storm - Tarja Turunen זו טאריה, אני באמת צריכה לפרט? P: שירים מומלצים: איי וואק אלוון, מיי ליטל פיניקס. 5. Hate Crew Deathroll - Children Of Bodom כי זה האלבום הראשון שהכרתי שלהם, ואני מאוד אוהבת אותו :] שירים מומלצים: נידלד 24/7, סיקספאונדר.

למעלה