אז תגידו.

Mrs Brightside

New member
אז תגידו.

מהם שירי השבוע שלכם?

DAN1EL

New member
שלי ../images/Emo97.gif

No Doubt - Simple Kind Of Life No Doubt - New Fatboy Slim ft. Macy Gray - Demons Macy Gray - Sexual Revolution Amy Winehouse - You Know I'm No Good Green Day - Boulevard Of Broken Dreams The White Stripes - Icky Thump Fugees - Fu-Gee-La היהודים - חופשי היהודים - לא יכול אחרת

2Dirrty4U

New member
אממ...

Young Blaze - Rockin Tha Show Swizz Beatz - Money In The Bank Nelly - Wadsyaname (התמכרתי
) M.O.P. ft. Busta Rhymes - Ante Up (הימים הטובים..... אחח...) Lord Kossity ft. Nicky B - Stand Up

Be you1

New member
שלי..

אלישיה קיז - No One קניה ווסט - Stronger בריטני ספירס - Hot As Ice בריטני ספירס - Break the ice בריטני ספירס - State of grace
ריהאנה וני יו - Hate that I love you אוונסנס - My immortal

שירי השבוע שלי../images/Emo3.gif

יש אחד שלא עוזב אותי: Jennifer Lopez – Mile In These Shoes
ועוד כמה: Kelly Clarkson – Haunted Rihanna – Sell Me Candy Nelly Furtado – Glow [הסינגל הבא] Jay Sean – Ride It Céline Dion – Eyes On Me [עוד שיר שדלף] Nicole Scherzinger – Super Villain

הוא כבר יצא כסינגל../images/Emo12.gif

השיר הזה יצא קודם כל בספרד. במצעד הרשמי של ספרד הוא הגיע למקום ה-1. מצעדים: ספרד - 1 צ'ילה - 12 ארה"ב (כוכבים לטינים) - 24

למה?אחד השירים הכי טובים באלבום../images/Emo99.gif

עם התוספת של חואנס
...בתחנות בגרמניה הוא מושמע הרבה מאוד.

Glow יהיה להיט, וזה בטוח../images/Emo8.gif

עוד בימים ש-Say It Right צעד במצעדים הוא הושמע הרבה ברדיו. מה שהולך לשדרג את החגיגה זה שטימבאלנד וג'סטין טימברלייק ישתתפו בגרסת הסינגל של השיר [אין לנו אותה], לכן אין סיכוי שלא תהיה הצלחה

CapitanSparrow

New member
למה Glow?! זה שיר שנמאס אחרי 2 שמיעות.

Afraid כ"כ צריך להיות סינגל!!!! שיר מעולה

Afraid נקטל ע"י המבקרים../images/Emo7.gif

מסכים איתך, שיר מעולה
אבל לא נראה לי שהוא יוכל להיות להיט, ולא רק בגלל הביקורות. Glow הולך להיות להיט ענק, בעיקר בגלל טימבאלנד וג'סטין שנכנסו לתמונה. זו כל החוכמה אצל נלי, היא יודעת איך לייצר להיטים [כפרה עליה!]

CapitanSparrow

New member
ניייייי

Something That i Already Know של בקסטריט
Gimme More הרימיקס עם TI של בריטני [דה
] והאלבום In The Zone שלה

Smelly

New member
אהם..

כל השבוע נתקע לי בראש Song For You בגרסה של מייקל בובלה.. הפרסומת לעונה החדש של מכבי ת"א ביורוליג בהחלט עשתה עבודה טובה בנושא הזה... אבל יותר חשוב: מי סיים השבוע את קורס הכתבים הכלל-צה"לי? מי??

למעלה