אז שניפגש לנו?

SaintJohn

New member
אז שניפגש לנו?

הרבה זמן לא היה מפגש, ובאמת הגיע הזמן לאחד שכזה כי את רובכם פה לא ראיתי המון זמן ואני מתגעגע למפגשים, ואני יודע שגם אחרים פה רוצים שיהיה כבר מפגש. יש לנו כל מיני אילוצים - יש פה חיילים שיכולים להגיע למפגש רק אם הוא יהיה ביום ה' בשבוע, אנשים עובדים שיכולים להגיע רק אחה"צ ותמרה אחת שטסה לארה"ב לחודשיים וחצי ותוכל להגיע למפגש רק אם הוא יהיה באוגוסט. אני בטוח שיש פה חבר'ה נוספים עם כל מיני אילוצים, וננסה להתחשב בכל האילוצים כדי שיגיעו מקסימום אנשים. עד עכשיו אף פעם לא הצלחנו למצוא זמן שיתאים לכולם, אבל אולי הפעם נצליח. הפעם אין לנו חג שמגביל אותנו למס' ימים וזהו, ככה שזה טוב. כמו בכל תכנון מפגש, נתחיל בכך שכל אחד יכתוב פה בשרשור הזה את הימים שהוא יודע שהוא לא יכול, וככה נדע לאיזה ימים לכוון. רק אחרי זה נמצא יום מתאים ונחליט על מקום. קדימה, תורכם. לי יש מבחנים עד יום שישי בעוד שבוע (ה-17 לחודש), ואחרי זה הכל פנוי בשבילי. יכול להיות שאתחיל לעבוד ואז יהיו לי ימים בעייתיים, אבל זה לא משהו שאני יכול לדעת כרגע.

AeroTom

New member
אין לי העדפה ספציפית, אבל -

עדיף כנראה אחר הצהריים כי אני עובד, או לפחות בצהריים ולא בבוקר. ועוד העדפה - לא עזריאלי

Aeroguy

New member
בואו נפגש במקום מרכזי

משהו באמצע הדרך, שגם אני אוכל להגיע. נאמר, תאילנד?

AeroSlash

New member
בעיקרון...

מה-26 באוגוסט עד ה-31 באוגוסט, טפו טפו טפו ב"ה, הלוואי, אינשאללה, בשעה טובה ומוצלחת - הדממה. אז בעיקרון אני פנויה [יש עוד אילוץ קטן באמצע אבל נקווה שאני אדחוף את התורנות הזו למישהי שחייבת לי]. אבל חוץ מזה, אם זה ביום ה', אז גם לא ממש משנה לי באיזה חודש זה יהיה, כי כמו שאמרתי, אני בדרך הביתה, רוצתה או לא רוצה - עוברת בת"א, אז אני יכולה גם להתעכב שם קצת.

Aerosmith2006

New member
אני מעדיפה כמה שיותר מוקדם...לא בשעה.

אלא כמה שיותר מוקדם מבחינת התאריך - אם למשל נועם פנוי מה- 17.8 אז מבחינתי עדיף שזה יהיה כבר בשבוע שבא אחריו כיוון שככול שהימים עוברים הלחץ שמופעל עליי גובר.... אהה כן ומ- 17.8 עד ה- 20.8 יום שני אני גם לא אוכל... אז מיום שלישי ה- 21.8 אני פנויה

גיל מ

New member
התאריכים שבטוח אני יוכל בחודש אוגוסט

22/8 ו-31/8... אבל אחרי צהריים.. משו בסגנון 3-4...

white russian

New member
מעדיף אחה"צ

אין העדפה מיוחדת ליום אבל עדיף שיהיה לפני ה27/28 כי זה בערך התאריך שאני צריך להתחיל ללמוד למועדי א'

SaintJohn

New member
אתה רק מתחיל את מועדי א'??../images/Emo122.gif

אני עוד שבוע מסיים את מועדי ב' - מבחן בית+2 מועדי ב' to go.

בָלבָל

New member
זה עוד קופץ?

לדעתי תאריך מתאים זה ה-23, נכון? לקחתי הכל בחשבון? כמובן שזה לא יתאים לכווולם.. אבל פחות או יותר?

למעלה