אז....שלום.

מעופרה רואים את עמונה טוב מאוד

זה חלק נורא בולט בנוף גם כשאני הייתי שם ראיתי את עמונה כל הזמן כי זה ממש קרוב אני צודק?

גולניסט

New member
נו... ומה הקשר לעופרה?

היא הייתה שם השבוע? רואים מעפרה אורות של עונה. עמונה גבוהה בהרבה מעפרה. אי אפשר ממש לראות את היישוב.

נכון...

אבל בכל זאת רואים את עמונה ואת הבתים ההרוסים ממש ממש טוב זה פשוט מול הפרצוף שלך וזה שיא הקרוב

../images/Emo45.gif

גולניסט (סליחה אנלא יודעת את השם..) אל תהיה קטנוני
חוצמזה איתמר, אני יודעת שאני לא קשורה- אבל מאיפה החתימה שלך? כבר הרבה זמן אני תוהה..

למה לא קשורה

בכיף שלך!... החתימה שלי זה ציטוט מהפזמון של השיר שילה/מופע הארנבות של ד"ר קספר

אופס! התכוונתי לכתוב חתימה

אבל חשבתי "אווי" חפיף... ותזכירי לי, מי זה גבריאל בלכסן?

ברוכה השבה

ממ סבבה לך!... אבל בקשר ל "ובתור אחת שבסמינריונים הייתה סופרת את השניות עד החזרה הביתה" לא אמרת פעם משו כזה

תודה :]

ו-וואלה, צודק. אבל התכוונתי בעיקר לסמינריונים המשמימים של בצפר. וסתם לפרוטוקול- גם לסמינריוני ההדרכה של בנ"ע יצאתי מלכתחילה בחוסר חשק (והאמת שלאחד מהם כמעט והחלטתי לא לצאת בלילה שלפני, פשוט כי כ"כ שנאתי סמינריונים)- ובדיעבד היה מעולה מעולה מעולה. ולסיכום: סמינריונים של בצפר
סמינריוני הדרכה וכו'-

אוי.... מוזר...

מממממ שמחה שנהנת שם...
מעניין איפה ישנת?!?!? בטח במעברה.... ממממ סליחה, בקררוואנים... באתי לבקר חברות שלי ביום שישי.... והבאתי להם מלא אוכל ושתיה... והיה לי כלכך מוזר לראות שם מלא בנות ששזה לא ממש המקום שלהן...
חיחיחיחיחי קיצור היה לי מוזר ממש להיות שם בלי שאני צריכה להיות שם...
שבוע טוב....

חחח מה ../images/Emo12.gif

דווקא ישנתי בבניין, לא בקראוונים... החדרים בבניין היו סבירים, אבל שמעתי שהקראוונים היו מזעזעים ממש (גם במדרשה וגם באולפנא)...לא נורא, חוויה :)

חיחיחי עוד יותר מוזר...

כה, האמת המקלחות בקרוואנים על הפנים... חיחיחי בחמישית ישנתי בקרוואנינם- שהיום כבר אין- הם הפכו היום להיות המעברה... [זה הקרוואנים שבכניסה...] ופתאום באמצע המקלחת יוצאת לי חיסופית [או חישופית?!?! לא חשוב... חחיחיחי] מהצד.... יצאתי כולי נמרחת מצחוק.... חיחיחי אני לא חושבת שהתקלחתי שם שוב... אבל השנה, בתחילת השנה, ישנו הקרוואנים בחוצ, בגלל המגורשים ממורג... ולא נראה לי שהתקלחתי שם בכלל.. היה ממש מזעזע... אבל ממש מוזר לי שהיית בבניין וזה היה... חיחיחי טוב.... שיהיה... בכלופן אני שם- סיימתי...

חשופית :]

אז רגע, זה אומר שאת לומדת באולפנא בעפרה? מנהל האולפנא העביר לנו שיחה ביום האחרון...היה חמוד ממש!

ממממ למדתי...

ברוחשם סיימתי כבר ללמוד שם...
היו ארבע שנים ממש ממש נחמדות.... אביה ששר? מממממ כן בד"כ הוא ממש בסדר...
חיחיחיחי

איימו

New member
אווווווו חמישית.........

נוסטלגיה, רק אל תשכחי את המלח........ ממממממממ ואת מי שהביא אותו.

למעלה