אז... שירשור סופ"ש?

hajbit

New member
אז... שירשור סופ"ש?

ואנצל את ההזדמנות לספר שאני מתחפשש"ת השבוע (חופשת שחרור) מעכשיו יש רק חייל אחד בצוות. אז... החבר יוצא/ סוגר? תוניות מיוחדות לסופ"ש? אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? כמה עוד??? (נשאר לו)? ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. סופ"ש נפלא לכולכן

hajbit

New member
עונה לעצמי...

סופסוף מישהי לנהל איתה שיחה אינטיליגנטית...
החבר סוגר.. אבל יצא יום ראשון.. :) תוניות מיוחדות לסופ"ש? מסאג' וספא והרבה סתם ביחד אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? ממ... לא יודעת אם זה היה קורה אבל בכיף הייתי לוקחת איזה שיט.. ואם להיות שנועים אז טיול לצפון אוהלים וכאלה... כמה עוד??? (נשאר לו)? שנה וחודש. ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי אפשר להרגע עם הסכין שעווה או מכונה... עכשיו בקיץ קצת פחות \: חברות שלך לא מתלוננות שאת מזניחה אותן (יש לך מספיק זמן בשבילן גם אם זה בשביל לבכות להן על החבר ששוב סוגר)

יאללה גם אני...

החבר יוצא/ סוגר? יוצא כמובן תוניות מיוחדות לסופ"ש? יום הולדת של חברה, לראות חברה אחרת שהייתה בחו"ל כמה שנים וחזרה לארץ ולהיות כל הסופ"ש עם החבר המתוק אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? לא יודעת, אם הייתה רגילה וגם כסף הייתי יכולה להעלות כמה רעיונות כמה עוד??? (נשאר לו)? בדיוק שאלתי אותו מתי נהיה תמיד ביחד בלי הגעגועים המטורפים האלה, אז הוא ענה לי עוד שנה, חודש ויומיים... ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. אמממ הוא בכושר...

theone2468

New member
עונה...

החבר יוצא/ סוגר? בבית...רגילה תוניות מיוחדות לסופ"ש? ללמוד למגן בפיזיקה שביום ראשון :( אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? הוא ברגילה בדיוק באמצע הבגרויות! :( כמה עוד??? (נשאר לו)? כולל החופשו"ש 7 חודשים.. ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. כמו שאמרו- החברות לא בוכות שאין לי זמן בשבילם. ולטיפוס כמוני זה טוב- אני לא מסוגלת להיות בקשר דביק.

McBlack

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

החבר יוצא/ סוגר? יוצא תוניות מיוחדות לסופ"ש? מחר כנראה אסע אליו... אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? תיכננתי על אילת ברגילה אבל שכחו מזה עכשיו, אני אומרת לקוטב או משהו
כמה עוד??? (נשאר לו)? התכוונת לומר "עד מתי"?
עוד פחות משנתיים ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי: זה מחשל, מה :) תראו איזו מטורפת אני *קופצת על רגל אחת* שיהיה סופ"ש מצויין לכולן...

McBlack

New member
בסוף הוא הפתיע אותי ../images/Emo9.gif הגיע אליי אתמול בחצות

עכשיו הוא כבר בדרך הביתה... למרות שהוא היה פה רק 12 שעות הביקור שלו עשה לי ממש טוב

עונה...

החבר יוצא/ סוגר? סוגר
תוניות מיוחדות לסופ"ש? מחר אני הולכת לבקר אותו בבסיס (נוסעת עם אבא שלו.. ויי זמיר..), וזה בטח יהיה רק לכמה דקות
אבל אני מתגעגעת כמו מטורפת. וחוץ מזה? מתכננת ללמוד לבגרות בפיזיקה כי שבוע הבא לא יהיה לי הרבה זמן... אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? בטח לאילת או משהו
יש לו רגילה עוד איזה שבועיים שלושה
כמה עוד??? (נשאר לו)? פחח. שנתיים ו-9. הוא צעיר:] ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. - הממ. לא נמאס לכם אחד מהשני כי אתם בקושי מתראים
. אבל באמת, געגועים בקשר זה בריא.. (כמובן שלא יותר מידי), ולפעמים גם כיף להתגעגע. אני מדגישה, לפעמים

Ray512

New member
עונה ../images/Emo13.gif

יוצא\סוגר: פה ברגעים אלה ממש, מתחבא מתחת לשמיכה, חצי מת. תכניות מיוחדות: להיות איתו
היי, זה מיוחד אחריי 21 יום! אם הייתה לו רגילה: טוב, הוא נמצא פה עכשיו. וכל מה שעשינו היה בעיקרון להיות ביחד. זה מספיק טוב ^^ יתרון בחבר קרבי: געגועים מחזקים את הקשר. וזה גם סקסי, גררר
סופשבוע נהדר לכולכן, בנות. אני הולכת להצטרף אליו במיטה כי הוא עוד שנייה גורר אותי
(אם הוא לא נרדם כבר)

B o o o o M

New member
אהממ אהמ ../images/Emo9.gif

החבר יוצא/ סוגר?
סוגר
תכניות מיוחדות לסופ"ש?
לצאת עם חברים כנראה .. ללמוד למגן בבפיסיקה...
אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? האמת . נגמרה לו הרגילה היום... חח ובסוף לא יצא לנו לעשות כמעט כלום כי הוא היה חולה כל הרגילה
מסכן שלי עדיין חולה אבל לא הביאו לו גימלים
וחזר לבסיס
כמה עוד??? (נשאר לו)? כמה עוד נשאר לו מה? ... לא הבנתי את השאלה חח אולי זה השעה דופקת אותי אולי הבירה אנערף חח
ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. - המדים נורא סקסיים

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

דבר ראשון, מזל טוב על השחרור
החבר יוצא/ סוגר? יצא ביום ראשון לרגילה
תוניות מיוחדות לסופ"ש? עדיין אין...אבל להיות ביחד מן הסתם
אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? חח בדיוק הוא ברגילה
היינו באילת ראשון-שלישי
כמה עוד??? (נשאר לו)? שנתיים וחצי בערך
:-\ ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי. מממ הפגישות אחרי הרבה זמן ממש כיפיות

איך היה באילת?../images/Emo13.gif

יש לך המלצות לבילויים שם? (לא שחסר...
) אנחנו כנראה באמת נוסעים ברגילה שלו.

לילי123456

New member
היה ממש כיף../images/Emo99.gif

ממ ת'אמת שלא עשינו משהו מיוחד ממש...יותר נחנו
אבל לא בעיה למצוא שם מסיבות וכאלה דברים.. ויש את כל הספורט ימי, יש מלא דברים, אני בטוחה שאת מכירה. יש גם את ה"איימקס" שזה נחמד לראות פעם אחת ויש גם משהו כזה עם אורות אדומים שצריך ללכת אחריהם..שמעתי שזה מגניב [לא זוכרת את השם של זה
] אה ו...אייס בננה וניל זה אחד הדברים
[נו,בטיילת יש כל מיני סוגים של אייסים וברדים
]

Lilo the fairy

New member
הנייטמר זה זה עם האורות האדומים, זה מפחיד רצח

אמ, אם מישהי צריכה מקומות בילוי באילת [
] יכולה לפנות אלי.

devilz

New member
נמנמ

החבר יוצא/ סוגר? סוגר.. אבל אני רואה אותו ביום ראשון... תוניות מיוחדות לסופ"ש? אין לי ממש כאלה .. ניראה מה יהיה... אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? מממ גוררת אותו איתי לבלרוס
כמה עוד??? (נשאר לו)? ממממ הרבה... ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי.... מה לי ולחבר בקרבי
?

OgaliO

New member
../images/Emo41.gif

החבר יוצא/ סוגר? יוצא כמו תמיד
תוניות מיוחדות לסופ"ש? היום ארוחה אצלי סוליקו, אח"כ ישנים אצלו .. אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? חו"ל
בא לי איים קריביים גרר כמה עוד??? (נשאר לו)? לשחרור
יותר מדי .. רק התגייס במרץ.. ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי - כייף לחבק אותו אחרי שלא נפגשתם מלא זמן ..
חח

frolic

New member
עונה :}

מזל טוב על השחרור :) החבר יוצא/סוגר? סוגר =\ תוכניות מיוחדות לסופ"ש? להתשתדל לישון, אין משהו מיוחד.. אם היתה לו עכשיו רגילה לאיפה הייתם הולכים? בעוד חודש יש לו רגילה, אם יצליח לנו נהייה באילת :) כמה עוד? שנתיים וחודש!!!! ובשביל האופטימיות, תנו יתרון בחבר קרבי? הוא לא יכול להיות שמן ;) סופ"ש מושלם!!!

למעלה