אז שוב שלום לכם

אז שוב שלום לכם

מוסרת דרישת שלום חמה חמה מגילי (דרך אגב אני האמא שלה) היא מבטיחה שביום ראשון היא באילת ותכנס לפורום לשוחח עם כולם.

שלום אמא'לה ../images/Emo13.gif

תמסרי לגילי (המבריזנית... מים המלח לאילת הא?
) שתמשיך להנות מכל שניה!!!

לאמא של גילי !

שלום אמא יקרה ! תודה על הד"ש החמה שהעברת מגילי בתך. ובהזדמנות מיוחדת זאת שאת כאן, ברצוני לומר לך כמה מילים. את בוודאי צעירה בנפשך אם את כותבת באינטרנט. ואת בוודאי חזקה ברוחך לעבור את מה שעברת בשנים האחרונות. כנראה שהרבה מהכוחות הנפשיים של גילי היא קיבלה ממך. את יודעת בוודאי איזה בת יש לך. אני בטוח שאת מתגאה בה. ובחיי, יש לך על מה להתגאות! כי הבת שלך היא בן אדם (אה מאנטש!) במלוא מובן המילה! ואי אפשר פשוט אי אפשר שלא לאהוב אותה! השתתפתי כבר כמה שנים בפורומים שהיא מנהלת ומרגיש את גלי האהבה שמופנים אליה מכל מי שיצא לו להיכנס לפורומים האלה. ולבסוף אינני חושב שאני מגזים בכך שאכנה את בתך בכינוי שקיים במסורתנו היהודית העתיקה לאישה שכל כוונתה הוא הטוב, שמחפשת לעשות רק טוב ושהרבה אנשים נעזרים מהטוב שהיא מעניקה להם: צדקת ! תודה לכם אמא ואבא שגידלתם ושחינכתם בת אדם יקרה שכמותה. פרי מגדים

פרי מגדים יקר

תודה על כל המחמאות מקבלת אותן באהבה ובמיוחד כשהן באות ממך (אגב אני קוראת את כל מה שאתה כותב בפורום ונהנית כל פעם מחדש). נכון שעברתי שנים קשות במיוחד אבל ציוו עלי להמשיך לחיות ואתה בטח מבין למי אני מתכוונת וחוץ מזה יש לי את גילי ושני שהן כל עולמי וביחד אנחנו עוברות את החיים בצורה היפה והטובה ביותר. מאחלת לך הרבה בריאות ותודה על היותך ובמיוחד תמשיך לכתוב את כל הדברים היפים שאתה כותב . תודה תודה. במקרה נכנסתי היום לפורום ראיתי את מה שכתבת והחלטתי שאני חייבת לענות. רק בריאות ואושר לך ולמשפחתך.

../images/Emo106.gifפרי יקר שלנו../images/Emo106.gif

פרי מגדים יקר כל כך
בכל פעם כשאני קוראת אותך, אני מתרגשת מחדש, אלא שהפעם הגדלת לעשות. ישבתי באינטרנט קפה באילת כשהמונה שם רץ ובהיתי במסך מבעד לדמעות שזלגו על הפנים. לא כל כך ידעתי מה לכתוב שם, בתוך לחץ הזמן וההמולה שסביב, כשעיניים רבות נפערות לעברי – הדבר הזה שיושב מול המחשב ובוכה..
אני רוצה להודות על היותך, על הזכות להכיר אותך וירטואלית וויזואלית, להיות חלק זעיר במסע חייך. פשוט
ענקית. (מילה שמרגישה לי כל כך חיוורת לעומת התחושות העמוקות.)

../images/Emo51.gif אמא../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אז מה אם יום שני היום..... הרגע הגעתי לאינטרנט
... והנה אני פה , משלמת בכדי לראות לכולם
חוזרת בסופ"ש ומבטיחה לספר חוויות מהשבועיים האחרונים, קייטנת הילדים.... זוכרים
וכמובן, להגיב אליך באריכות ובלי לחץ פרי מגדים יקר
שבכל פעם מצליח לסחוט ממני דמעות
של אושר
תודה על היותכם אנשימים יקרימים
אוהבת
ומתגעגעגעגעגעגעגעגעת

IBP1

New member
אדם יקר שכמותך .

תכייפי ותהני ותחזרי אלינו בכוחות מחודשים .

למעלה