אז שביתה אין... מי חושב שבכל זאת השנה הזאת תעבור בלי בלאגנים מיותרים???
E ebi83 New member 30/10/08 #1 אז שביתה אין... מי חושב שבכל זאת השנה הזאת תעבור בלי בלאגנים מיותרים???
ה הבחורה של וורונסקי New member 31/10/08 #6 אני גם שילמתי משהו כזה.. אני זוכרת שהוצאתי ספח תשלום מהבנק, וכשבאתי לשלם בשנקר- ביקשו ממני להוסיף עוד איזה 170 שקל. (יש לנו שכר לימוד אוניברסיטאי).. אני תוהה האם יחזירו לי את ה-170 שקל הללו.
אני גם שילמתי משהו כזה.. אני זוכרת שהוצאתי ספח תשלום מהבנק, וכשבאתי לשלם בשנקר- ביקשו ממני להוסיף עוד איזה 170 שקל. (יש לנו שכר לימוד אוניברסיטאי).. אני תוהה האם יחזירו לי את ה-170 שקל הללו.
E ebi83 New member 31/10/08 #7 הדיון שהיה היה סביב סבסוד של 6% מהמדינה והוחלט שהשנה לא יפסיקו את הסבסוד, אז לא אמור להיות שינוי שקשור לזה (לא יודע לגבי השאר). אה, וראיתם שיש כבר איום שביתה של הסגל הזוטר??
הדיון שהיה היה סביב סבסוד של 6% מהמדינה והוחלט שהשנה לא יפסיקו את הסבסוד, אז לא אמור להיות שינוי שקשור לזה (לא יודע לגבי השאר). אה, וראיתם שיש כבר איום שביתה של הסגל הזוטר??
ל לגוטל New member 31/10/08 #8 אני אישית חושב שהסטודנטים צריכים לשבות על כך שתהיה לנו כנראה שנה בלי שביתות! לא מכיר דבר כזה, ועל כן לא מסכים לקבל את זה!
אני אישית חושב שהסטודנטים צריכים לשבות על כך שתהיה לנו כנראה שנה בלי שביתות! לא מכיר דבר כזה, ועל כן לא מסכים לקבל את זה!