אז שאלת השאלות

Drorrrrrr

New member
אז שאלת השאלות

איך, איפה, מתי, כמה, למה, מדוע הכרתם את רובי

Chandler Rulz

New member
וואלה לא זוכר....

אולי מהדואט של Kids עם קיילי מינוג, אבל אולי גם לפני..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

הכל התחיל בבוקר בהיר עם רעמים וברקים...
השמש זרחה, הגשם שטף את אדמותינו, ודרורי היה בתקופת השיא שלו כחשפן...
הדלקתי את הטלוויזיה וראיתי מישהו כוסווווון עם עוד איזה 4 מכוערים מסביבו...
נראה לי קראו להם טייק דאת או משהו...אהמ....אניוואי...
מאותו רגע, האהבה פרחה, הדינוזאורים נכחדו, שלחו את שרהלה שרון לאירווזיון ודרורי החליט להודיע סוף סוף על פרישה מקריירת הקולנוע שלו...

adis90

New member
אני......./images/Emo29.gif

קיבלתי ליומולדת דיסק של כל מיני להיטים. הקשבתי עד שהגעתי לשיר האחרון. כמעט נרדמתי כל הדיסק אבל בשיר האחרון, התעוררתי. הקול הכי יפה ששמעתי בחיים שלי (ושמעתי הרבה קולות) המילים היו יפות ולא הפסקתי להאזין לו. אז- עוד לא ידעתי מי זה רובי וויליאמס כי אףח'ד שאני מכירה לא ממש "היה מאוהב" בו. אבל התאהבתי. התחלתי לראות קליפים שלו באם טי וי והורדתי שירים שלו. כיום כבר יש לי דיסק (ואהבה חדשה
)

escaping

New member
אני זוכרת...

שעוד בכיתה ד' או משהו כזה כשהיה מילניום, אבא שלי הוריד את השיר למחשב וכל הזמן רציתי לשמוע אותו. ואחר כך כשיצא שיז דה וואן גם הייתי רואה את זה כל הזמן בטלוויזיה ולא היה לי בכלל מושג שזה הוא, ושזאותו אחד ומיהו בכלל((:) אני לא ממש זוכרת מה קרה, אבל נראה לי שכשסופרים יצא המוח שלי התביית.

מרילנצח

New member
הסיפור שאיינו ניגמר...

יום אחד ממש מזמן ראיתי קליפ הזוי ביותר של 5 בחורים ששרים רוקדים והכ ל בתוך ג'לי מזעזע.. אבל הם היו חמודים... לא התייחסתי יותר מידי.. למרות שבסוף הם חשפו את התחת שלהם.. (אחרי שנה היה לי את השעון הזה בחדר..) עזבו.. בכל אופןאחרי כמה זמן ראיתי עוד פעם את החמישיה בקליפ מדהים בתוך זירת איגרוף רק הפעם מי ששר שבה את ליבי.. אני מתכוונת לקליפ של: it's only take a minute התאהבתי בזמר בהלקה במה לא... ואז לכמה שנים טובות טייק דאת היו כל חיי החדר שלי היה מקדש ויעידו על כך כל הקלסרים עם החומר, ו 5 דיסקים ו14 קלטות טייפ ו4 קלטות ווידאו וטיול למנצ'סטר כדי לנסות לראות אותם.. בכל אופן שרובי עזב את טייק ד'את אני כמעט מתתי !!! שהם התפרקו חשבו לאשפז אותי בבית משוגעים!! ברצינות אני לקחתי את זה קשה!!!!! ואז הוא חזר עם פרידום (איכס...) אבל כמובן שיש לי את הסינגל ומה לא.. בקיצור אני מקרה אבוד..

Kettercat

New member
איפשהו....

בתקופת טייק דאת'. אבל ממש לשים לב אליו התחלתי כשהוא הוציא את Millennium.

למעלה