אז שאלון שבועי

lily kane

New member
עונה

ציפיות, אני מאוד מצפה לדייט שאמור להיות לי ברביעי...
תקוות , מקווה שיהיה קל בעבודה.
פחדים אני מפחד שאני לא השמנתי בתחילת השבוע הרגשתי שהרזיתי ואני מקווה שלא העלתי את זה אני נורא רוצה שבקבוצה רשמית יגידו שרזית השבוע אני רוצה לרדת את מחסום ה14 קילו שאני עליו לקצת פחות.

מבחינת דברים שקשורים לקשת הקווירית, אני בעיקר מרגיש שאני במעיין קו כזה, בין הרצון לצאת מול אנשים ובין החשש לעשות זאת, בין רצון שיריאו אותי בדרך מסוימת ובין הניסיון שלא יזלזלו בי כרואה עצמו כ"פתית שלג מיוחד" או סתם בחורה עם בעיות.

ליזי133

New member
עונה

אני אתעלם כרגע מהשאלות, ופשוט אענה:

אז, עברתי צו ראשון.
ומשהו שהיה דיי גדול בשבילי: תרמתי שיער והסתפרתי. בגלל שיש לי קצת קושי לפעמים עם הסתגלות לשינויים, ולקח לי שנה להחליט לעשות את זה. ואני מרוצה. :)

סבתא שלי הגיעה מרוסיה. אממ... לחודשיים וחצי בערך... שזה דיי הרבה זמן, אבל נקווה שיהיה בסדר.. :)

יצא לי לצייר הרבה בזמן האחרון ואני ממש נהנית :)

lily kane

New member
אשמח לראות ציורים

מוזמן להעלות אותם עם בא לך :)

וכל הכבוד על תרומות השיער זו כן החלטה גדולה
אבל כל הכבוד זה השפיע לאחרים לטובה

/

ציפיות:
ברמה גלובלית שאנשים יראו שהמלחמה מהונדסת נתקלתי בהרבה תגובות זועמות באנשים שכבר יודעים זאת
אתם יודעים למשל שנגיד בנק ישראל תורם כסף לחמאס? ושידעו על המנהרות עוד קודם לפני כמה שנים
ולא עשו כלום? והידעתם שנתנו לחיילים נגמש משנות ה60 כה מיושן שלא יכל להגן עליהם ושמעתי גם שלא נתנו להם
ציוד מתאים ובעיקרון הפקירו אותם בשדה הקרב?
http://kalkala-amitit.blogspot.fr/2012/11/12.html
https://www.facebook.com/photo.php?...28354309.84294.274242409270351&type=1&theater

ברמה אישית: מקווה להצליח לישון בלילה שוב חזרתי ללילות לבנים:( הפכתי לטבעונית אני מקווה לעמוד בכך וללמוד לבשל כי לא תמיד מצליחה.
מקווה לסדר את החדר.
אין לי ציפיות גדולות.

Ch3sh

New member
עונה

מצפה להתקדמויות טובות בעבודה ומקווה שאנשים\פורומים שאני קצת מזניחה בזמן האחרון יסלחו לי.
בהפתעה פגשתי אנשים חדשים וכיפיים מקווה למצוא גם את הזמן בשבילם.
פחד ותקווה ביחד: שתי מסיבות השבוע ובשתיהן כנראה שאחשוף צדדים ג'נדרקווירים. נראה איך זה ילך...

ד"א גם אני נהייתי טבעונית לשבוע וגם לא מצליחה לישון... יש קשר??

היי תאכלי אצות! זה דל קלוריות ונהדר

להשלמת חוסרים כמו בי12 ועוד שלל אחרים.
למשל ספירולינה אצה מהממת.
אני שתיתי שייק ספירולינה בבית קפה עם תמרים ואגסים להוספת מתיקות
זה לא מגעיל זה רק יוצא צבע ירוק רדיואקטיבי.
ואם זה פחות טעים יש דרכים יצירתיות להסוות את הטעם.
וגם בי12 מקורו בחיידקים גילו שבהודו היה חסר לצמחונים פחות בי12 מאשר באנגליה
כי בהודו פחות מקפידים על הייגנה!!!
ותאכלי דגן מלא עם קטניות.
זרעים לפי מה שהבנתי טובים לאומגה 3 ( זרעי צ'יה ונדמה לי שגם אגוזים).
חפשי באינטרנט
ותשתמשי רק שמנים זית וקוקוס שאר השמנים לא טובים לגוף כי הם מזוככים ( אבוי לשמן הקנולה).
בהצלחה. אני לא אומרת שאני מקפידה אבל זה מה שקלטתי ולאט לאט מנסה ליישם.
צ'או ובהצלחה בטבעונות!

למעלה