אז שאלה לי אליכם ..

Mayuchkita

New member
אז שאלה לי אליכם ..

מה אתם הכי אוהבים בבראד ? אבל הכי הכי , המשחק ? המראה ? או שמשהו אחר בכלל ? איך התחלתם להעריץ אותו ?
מחכה לתשובות שלכם ..

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאמממ...

אני לא יודעת אם זה המשחק או היופי.. כי הוא פשוט כבש אותי שראיתי אותו בטיוי.. אני מניחה שזה בגלל האופי שלו שקורן החוצה ולפי מה שהוא מראה לאנשים.. התאהבתי בחיוך שלו
חחחח תראי, אם הוא לא היה יפההה לא הייתי מעריצה שלו כל כך בגלל המשחק רק.. הייתי מעריכה אותו כשחקן.. אם הוא היה משחק גרועעע אבל מאוד יפה גם זה לא היה גורם לי להיות מעריצה שלו.. ככה שזה שילוב של שני הדברים אצלו.. אני מאוד מעריכה אותו כשחקן כי אני מאוד אוהבת איך שהוא משחק, איך שהוא מעביר את מה שצריך למסך ולצופים ואני מאוד אוהבת את המראה שלו שהוא לדעתי הגבר היפה שראיתי גם אם זה בטיוי/תמונות וכ'ו.. אבל כמו שאמרתי בהתחלה.. זה בעיקר בגלל מה שהוא מעביר החוצה.. האישיות שלו שיוצאת החוצה.. חחח הוא כובש

שתי מילים ../images/Emo13.gif

(בעיקר
) משחק וקסם אישי!
(בעצם זה שלוש
) אני מניחה שהוא לא היה כל כך יפה (וכל כך מצליח בסרטים) לולא הקסם האישי הזה שלו... היום משחק טוב כבר לא מספיק כדי להצליח, צריך שיהיה בך משהו מיוחד, איזשהו ערך מוסף
וחוץ מזה, יש עוד ה-מ-ו-ן המון סיבות! (ואני מפנה אותך לשרשור "101 הסיבות" בעמוד זה) אני מניחה שעוד סיבות חשובות הן טוב הלב שלו, והאינטליגנציה (זה לא מובן מאליו אצל שחקנים!). אני אוהבת את האינטרפרטציה האישית שלו לכל אחת מהדמויות שהוא משחק...
וכמובן- חוש ההומור המטורף!
די, נו, חייבים להפסיק מתישהו
Don't get me started...

למעלה