אז רק רציתי לעדכן

infatuation

New member
אז רק רציתי לעדכן

לפני קצת יותר משבוע כתבתי פה על בעיית אמון ביני לחבר שלי. במשך שבוע היינו קצת בנפרד, אני הצלחתי לסלוח על אותו מקרה, אבל עדיין עמדה שאלת פרידה באוויר בגלל כל החודשים האחרונים, שזה בלגן שנוצר בעיקר בגלל שחפרתי לעצמי בור שלא הצלחתי לצאת ממנו הרבה זמן. אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים, והבטחתי שאני אמצא עבודה ואוציא את עצמי מהתחתית של הבור. והחלטתי לשכור דירה לבד ברגע שיהיו לי האמצעים לכך. והייתי כמה ימים במתח, מה הוא יחליט והאם הוא יתן לי עוד הזדמנות. אז כן הוא החליט שכן. אבל עדיין יש מתח באויר, ועדיין יש דברים לפתור. אבל שנינו ביחד במטרה לעבור את כל זה ולהגיע לשקט שלנו יחד. וזהו רציתי להודות על התמיכה שלכם באותו שבוע קשה!

סליחה אבל...

אם אני זוכרת טוב (מה שבכלל לא בטוח
) את היית בסיטואציה בה הוא היה צריך להוכיח את עצמו, את כעסת עליו, ולא להפך. איך קרה מצב שהוא צריך לתת לך עוד הזדמנות?
ואישית אני לא מבינה איך אתם עדיין ביחד (ולא כי הוא נתן לך הזדמנות אלא איך את נתת לו
)

infatuation

New member
הממ.. צודקת כי לא באמת פירטתי

על הבעיות שהיו לפני. אבל זה לא משנה כרגע, רק אגיד שההזדמנות היא שאני אקח את עצמי בידיים, בכל הנוגע לחיים הפרטיים שלי. בלעדיו. ואיך נתתי לו הזדמנות? כנראה שאני פשוט אוהבת אותו יותר מדי בשביל לוותר עליו. אם זה היה משהו פיזי, לא הייתי נותנת הזדמנות.

למעלה