אז רציתי לעצור

ל י M ו ר

New member
אז רציתי לעצור

רציתי לנוח מהמרוץ המטורף, ויאללה אמרתי עוד ראיון עבודה על הדרך ככה לפני שאני לוקחת מנוחה העיניים קצת היו עוד נפוחות מאתמול התלבשתי שמתי אודם בדרך נעצרתי למבט חטוף מול המראה ואמרתי לעצמי לכי בלי ציפיות מקסימום תופתעי. כבר שנכנסתי אל המשרד המהודר גיחכתי "אן סיכוי אמרתי לעצמי " התיישבתי מולה "הקדמת היא אמרה לי ,אני אוהבת אנשים שמקדימים" חייכתי הראיון התחיל ובסופו היא אומרת טוב ההחלטה היא שלך אנחנו רוצים אותך. שתקתי ,עיכלתי אמרתי בחיוך כן עכשו אני צריכה להכניס אותך למנכ"ל לראיון זה ייקח אולי כמה ימים היא אמרה. אוקיי חיכיתי בחוץ פתאום יוצא גבר חביב וקורא לי. ובקיצור בלי בלבולי מוח מיותרים עוד יומיים אני מתחילה לעבוד במקצוע שלי שחשבתי שאין סיכוי שבשנים הקרובות אעסוק בו. אני חוזרת למחשבים ומתחילה להדריך אנשים. יצאתי משם הדמעות יורדות עוד לא מעכלת המון מהססת יודעת שאצטרך הרבה להוכיח את עצמי,יודעת שמפה כלום לא יעצור אותי להתקדם. אבל כלום כלום לא שווה את האושר לדעת שאני יקום בבוקר ויעשה מה שחלמתי ולדעת שלא הכל הלך לאיבוד. לא מאמינה עדיין ,בוחרת לשתף גם בטוב. תודה לכל מי שהיה שם עבורי ביממה האחרונה.

noali

New member
../images/Emo57.gif

שמחה בשבילך התרגשתי לקרוא זה השיעור של כולנו - לעולם לא להפסיק להאמין ! בהצלחה ושהשמש
תמיד תזרח

מיKה

New member
../images/Emo20.gif

מזל טוב מתוקה. מאחלת לך המון בהצלחה שם.

GOG 1

New member
לפעמים

חלומות מתגשמים
המון בהצלחה... מתרגשת איתך

ד ו ל ה

New member
../images/Emo57.gif

וכמו שאמרו כאן הרבה בימים האחרונים, אכן הכי חשוך לפני עלות השחר ומכאן האור נהיה בהיר יותר ויותר... בהצלחה ילדונת... דולה

naama78

New member
וואוו......./images/Emo20.gif

המון המון המון הצלחה יש תקווה.....

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo141.gif מאושרתתת בשבילך../images/Emo141.gif

נפלא,מרגש,ומשמח כל כך. מליונים של הצלחה,ואת תצליחי בזכות הרצון הכביר שלך.

למעלה