אז רם

eynat4

New member
אז רם

הנה, טרנזיטים וקידומים..אני לא ממש יודעת לקרוא מפה כזו, אני מסתדרת עם קידומים בנפרד או טרנזיטים בנפרד..אבל שיהיה.

eynat4

New member
רמצ'וק...

אני לא יודעת מאיפה צצת, אבל אני מחבבת אותך.

eynat4

New member
איזה מציקה המפה הזאת ששמת, רם

אני לא מבינה כלום! אני רגילה מדי לאסטרו

eynat4

New member
איזה שרשור עצום

בנינו למטה. רם, הייתכן שאתה עדיין מחפש את השרשור הנוכחי? יכולהיות?

eynat4

New member
סבלנות היא לא הצד החזק שלי.

אתה אומר שהשמש שלי מפונקת בגלל כל ההרמוניה שלה?

רםםם

New member
מזה פה ילידת 1988? את ממש תינוקת!!!

יש המון אקשן במפה כרגע, מרס מקודם מסיים קידום על נפטון, ושמש לגמרי מפונקת שחוטפת טרנזיט חדש (את תרגישי אותו היטב). את צריכה המון סבלנות ולהבין שלא כל דבר שאת רוצה את תקבלי, שלא שכול העולם נגדך, את פשוט רוצה דברים שאי אפשר לקבל. לא אטייח, זה חרא של טרנזיט, אבל כשהוא נגמר מרגשים מרוצים כמו לאחר ריצת מרתון או מסע כומתה, פשוט זה כל-כך רע שלאחר מכן כל דבר נראה כאילו הגיע מגן עדן.. לפעמים התחושה של המחסור או נטל האחריות נראת נורא, אבל זה מה שידרבן אותך להשיג יותר, אני מנסה להסתכל על כל העניין בצורה פילוסופית (ככה אני - פלספן) זה עוזר לעבור את התהליך בקלות.. פעם היתה בפורום תינוקת כמוך (דניאל) כשהתגיסה ידעה אסטרולוגיה מצויין מקווה שגם את.

eynat4

New member
סליחה

אני לא תינוקת..88 היה די מזמן... הטרנזיט שאנחנו מדברים עליו הוא סטורן, כן? ממש לא מבינה מפה שכזו. ולשאלתך- כן, אני משתדלת
כנראה שאני יודעת אסטרולוגיה די טוב יחסית לתינוקת ..

eynat4

New member
אבל אתה צודק

אני מרגישה שבתקופה הזו ממש מסריח- קשה לי למשל להאמין שהעולם לא באמת הולך נגדי, כי ככה זה פשוט נראה. צטערת. אבל הבנתי, הבנתי, המטרה היא להתבגר ..

eynat4

New member
דניאל ביקרה פה פעם

אפילו בזמני..יצא לי להכיר אותה, בערך.

eynat4

New member
אתה מסתכל על קידומים

בהשוואה לפלנטות במפת הלידה? מה זה נותן לך? לא אמורים להסתכל פשוט על מפה מקודמת..?

רםםם

New member
נומי כאן? אני רואה כמה הודעות שלה

ביקרו כאן? נומי ששולטת במופות לידה, דניאל, שלומית, עדי, גב, רשף, בועז, יפעת, אלון, אש (אלי)....

eynat4

New member
נעמי עדיין פעילה מאוד בפורום

רק לאחורנה לקחה אתנחתא קלה. גם אש קופץ מדי פעם. את השאר לא כל כך מכירה, הפורום עבר ריענון, מסתבר, מבחינת הנוכחים שלו ... אחיקם היה פעם 'שבתאי בנסיגה'. אולי גם הוא היה.

רםםם

New member
דווקא נראה לי חמים בחוץ..

מה קרה למעיל הגשם? אני מבין שהחזירו אותו. ומה חדש אצלך - (עבודה , אשה (?) ילדים(????))?

nomi12

New member
רם אני עדיין כאן ומתגעגעת לפעמים

להלצות שלך. אפילו דניאל ביקרה כאן פתאום. שלומית פתאום נעלמה. אש, לפעמים נוכח. עדי נעלמה לגמרי. גב כן לפעמים כותבת. רשף איננה. בועז כותב בשם טרנספר.

למעלה