אז רגע , מה נסגר?

the iron fairy1

New member
אז רגע , מה נסגר?

המפגש פורום.. זה משהו שבאמת הולך להתקיים? או שזה הכל דיבורים? חחחח.... אני אומרת ששבוע הבא זה זמן נפלא , מה אומרים? יומטוב :)
 
זה מין שוק כזה שיש בהמון מקומות

שנטי כזה נחמד... ובשיק שוק שלנו... רועי מוכר ציפס לא קראת בעיתון? באמת....
 

nawa

New member
אני עם הילה

לטעום מהצ'יפס של רואי ואולי אפילו להיפגש עם דורות !
 

the iron fairy1

New member
חחח... וואלה רעיון נפלא!

תבואו כולםםםםםםםם ונשב לנו על איזה נרגילה או שתיים... נאכל מהמומו של המלך.. נשחק קצת עם "צ'אי" ! וואלה יהיה פאנןןןןןןןן חחחח... יומטוב :)
 
נשמע מעולה...

אבל לכו עכשיו תגיעו עד לשם... האמת שאם חברה שלי הייתה גם מהפורום היינו אולי לוקחות את המכונית .. אבל לא נעים... =/ וגם היא לא בקטע הזה של פורומים ודברים כאלו...=/
 

the iron fairy1

New member
רכבת לבנימינה.. ו......

אם בא לך .. את תמיד מוזמנת לבוא אלי ! חחח ..:) זה יהיה ממש נחמד!!!! אהה.. יש בעיה אחת.. זה ביום שישי... אבלללללל.. את יודעת.. השיקשוק.. זה לא רק המפגש פורום שלנו..זה שוק קטן וחמוד שנטי כזה.. אני בטוחה שעם חברה שלך כמוך היא יכולה להנות מהשוק עצמו! חחחח... כולכם יכולים להתחלק בין הבית שלי לבית של הילה! :)
 
ווואלק נשמע דסבט...כי האמת

שאנחנו מתכננים טיול לצפון כל החבר'ה שישי שבת ....צימר או אוהלים לא יודעים עדיין.. ככה שנקפוץ לשם! =)
 
למעלה