אז רגעע

C o C i T o

New member
היו...

תקעו הרווק שונא הרוווווווווווווקקקקקקקק זה מטומטםםםםםםםםםםםםם

איך אפשר לאהוב את זה..

בהתחלה זה עוד היה חביב..הרווק 1, הרווק 2, הרווקה.. אבל אתם קולטים שמשכו את זה עד הרווק 7 ?! אלוהים ישמור . . .

C o C i T o

New member
באמת כמה אפשר

הם פשוט תוקעים את הסדרה המטומטמת הזאת שוב ושוב ושוב ושוב אני שונא אותה בא לי להקיא!! כמה רווקים יש סעמקקק הרווק 78 הרווק 56 מתאים להם להגיע למספרים כאלה

G Baby

New member
דווקא אני אוהבת הרווק/ה..

וד"א יש פגישת מחזור במקום מגרש ביתי...הרווק היה חד פעמי בגלל הפרק הארוך.. אבל פגישת מחזור סדרה כל כך מיותרת...

yasminale

New member
הרווק היה נחמד עד עונה 5.

לא יותר. פגישת מחזור הייתה גרועה בעונה 1, בעונה 2, ובטח שבעונה 3. אז למה לטחון סדרות שממילא אפחד לא ראה בשידור הראשון? ולא בגלל שחלק לא ידע שהן קיימות (כמו אלה שפיספסו מגרש ביתי או OC), אלא בגלל שהן גרועות!

linorהאחת

New member
למה??פגישת מחוזר....

כל העונות ראיתי זה דווקא היה מאוד מעניין...!!

yasminale

New member
זו סדרה פתטית

מביאים אנשים שאחרי 10 שנים עדיין תקועים במריבות שלהם מהתיכון. אנשים בני 28 שמתנהגים כמו בני 18 ועדיין רבים על בחורים מהתיכון ועל ההיא שנישקה את ההוא לפני 10 שנים. זה לא פתטי?

linorהאחת

New member
טוב תראי כל אחד ומה שהוא אוהב

אני ישר שראיתי נדלקתי על זה..לא יודעת למה אבל אותי זה עניין!!

TheCharm

New member
אהא

ו15 נשים שמתחרות על ליבו של אחד זה לא פתטי? ו-16 אנשים ששמים אותם על אי ואומרים להם תשרדו זה לא פתטי? או צוותים של 2 שרצים ברחבי העולם ומחפשים רמזים מטופשים, זה לא פתטי? ואומנת בריטית אדוקה שבאה לחנך ילדים פראים באמריקה זה לא פתטי? כל ריאלטי או פתטי.

yasminale

New member
כן, אבל...

פטתי ככל שיהיה, במרוץ למיליון/הישרדות, הזוכה מקבל מיליון דולר. בפגישת מחזור לא מקלבים כלום. בפרדייז הוטל/עדן לנצח גם קיבלו סכומי כסף שלא יביישו אף אחד, ככה שבחלק מהתוכניות לפחות יש מוטיבציה לתחרות.

למעלה