אז...ראיתי את ברבי

fliperit

New member
אז...ראיתי את ברבי

ומזל שהמאמנת שלי הכינה אותי נפשית לזה שוא מגורד לגמרי... בקיצור...הוא עוד די מכוער (בטן "נפולה", שרירים לא מפותחים), ויש לו גוף של סייח כי הוא לא עובד עדיין, והוא היה קצת מלוכלך ומגורד...אבל אני ממש לא דואגת, כי יש לנו בחווה שני אחים שלו והם מקסימים ביופיים
חוץ. מזה...יש לו אופי מדהים!...כשנכנסתי אליו לתא הוא ישר בא ודחף את הראש שאני אלטף אותו...והוא לא נתן לי לצלם אותו, כי הוא הלך אחרי לכל מקום...זה הזכיר לי את פליפ, שגם היה כזה...וזה כיף... בקיצור...תמונות עוד חודשיים- כשהוא יהיה יפה...

fliperit

New member
ועוד דבריםם שמחים :)

יש לי עבודה בהדרכה בקיץ! אני ממש שמחה, גם כי זה כסף, וגם כי לא יצא לי להדריך מאז המבחנים של הקורס...חצי שנה נראה לי... והציעו לי גם אולי לסוע למאמן בגרמניה, בשביל לפרק ולאכף לו סוסים (ועוד עבודות דומות) תמורת מגורים ומזון, ושיעור רכיבה קצר פעם ביום בערך...אבל אני לא אקפוץ על ההזדמנות, כי החופש שלי גם ככה עמוס מדי..ואני לא יכולה להרשות לעצמי לטב במקום לעבוד.....חבל, אבל יהיו עוד הזדמנויות

hila125

New member
מגניב לך!!

גם אני רוצה...
בצלחה שיהיה לך!! עם ברבי...

fliperit

New member
תודה....

ומה נסגר עם הקורס מדריכים? את הולחכת אליו?

fliperit

New member
אז את "גונבת" לא את עדי לשבועיים

סתם....יהיה לך כיף! זה חודש קשה קשה, אבל כיף...אגב...מאיפה את מביאה סוס?

גילי 131

New member
../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה בשבילך. נשמע שנהנת והוא נשמע ממש סוס (סייח) מקסים. אני בטוחה שאת תהפכי אותו לסוס יפייפה ושיהיה שווה לחכות חודשיים לתמונות. אז בקיצור שיהיה לך הרבה בהצלחה וכמובן מזל טוב.
גילי

../images/Emo13.gifשמחה איתך

חיכיתי הרבה זמן כדי לשמוע את זה. אאני יכולה לחכות עד שיהיו תמונות. הוא בטוח יהיה יפיוף אם הוא שלך. ולא רק יפיוף כי אם חזק ובריא. אז תמשיכי להנות איתו ושיתן לך רק ביסים קטנים וידידותיים

fliperit

New member
תודה

והנה תמונה אחת....היחידה שהחתי לצלם שיצאה סבירה

fliperit

New member
לא אובת פלמינו

אבל אולי הגיע הזמו שיהיה לי סוס כוסית...פליפ היה קשוח גבר גבר

למעלה