בסדר בסדר
כבר נמאס לי להסביר למה אני רוצה מערכת הפעלה של 64 ביט במקום 32 ביט. אני לא צריך לעשוך וידאו. לא עובד עם תוכנות CAD. אבל קניתי מחשב עם שני מעבדים שעובדים ב 64 ביט. שולחים 2 מיליאד פעולות בשניה (או קצת פחות) כל אחד. ולשים עליהם מערכת הפעלה ששולחת פקודות עם רק 32 ביט בעלי משמעות, ו32 ביט של '0' נראה לי ממש מטופש. רק להדגשה - בנאדם משלם על מעבד 64 ביט, ועובד עם מ"ה 32 ביט. הייתם קונים כרטיס מסך שתומך ב dx10, שיעלה לכם 1000 ש"ח לזולים, ו 3000 ש"ח פלוס ליקרים, ומתקינים על המחשב הזה בסוף אקס פי, שלא מאפשר dx10? אולי מישהו כאן עשה את זה. לי זה נראה נראה מיותר בדיוק באותה מידה. חוץ מזה שעבדתי עם מערכות הפעלה של 64 ביט כבר שנתיים וחצי, ואני מאוד מרוצה משתיהן. האקס פי היה יציב ופעל טוב. הויסטה שלי סובלת מאותן בעיות כמו הויסטות של ה 32 ביט. לא בדקתי יתרונות ספציפיים לאקס פי 64 מול ה 32. לא עשיתי בנצ'מרקים. לפי מה שהבנתי, תוכנות של 32 שפועלות עליה יעבדו קצת יותר לאט, כי זה עובר עוד שכבה של wow64, אבל זה לא מאוד מורגש. והיא הייתה יציבה ונוחה ולא עשתה בעיות כמעט. ותפסיקו לדאוג מהדרייברים. לכל יצרן חומרה חצי נורמלי יש דרייברים לאקס פי / ויסטה 64 ביט. לוקח לזה קצת זמן, אבל זה מגיע. בקשר ללנובו, כאמור - את המחשב כבר קניתי. דיברתי איתם בטלפון לפני איזה חודש, והם חיפשו וביררו וניג'סו, ובסוף אמרו לי שאין להם מחשבים בטווח המחירים שאני מחפש, עם ויסטה 64 ביט. הבעיה היא שיש כל כך הרבה ג'אנק של לנובו מותקן על המחשב שלי, עם כל הפרטישן שהם מחביאים להם שם, וגזיליון תוכנות, שאני לא יודע מה מזה אני באמת צריך, ומה פשוט לזרוק לפח. אפשר בגדול להוריד גם את הכל מהרשת? אם אני זורק את המחיצה שלהם, מתקין מ"ה משלי ובסוף רוצה לחזור? או שזה לא הפיך?