אז קניתי IPAQ 6365

Barrrsch

New member
אז קניתי IPAQ 6365

מצטער קוקי, פשוט נפל לי ליד אחד....למרות המלצותיך. מכשיר לא רע בכלל. אז כפאלמיסט שנטש את חבריו אני זקוק לעזרה מכם.. איך אני עושה עם החיה הזאת סנכרון רשת ל PC עם כתובת IP חוקית. GPRS - עובד. WIFI - עובד, כשיש ראוטר לידי או במשרד. ACTIVESYNC רשת? ??????

mikeoreli

New member
הכוונה היא...

כאשר אתה לא נמצא באותו סגמנט של הרשת? כלומר סנכרון מהעבודה עם המחשב בבית? אם כן אז זו בעיה משום שדבר זה אפשרי רק דרך שרת Exchange של מיקרוסופט שעולה כמו כמה פוקטים. כך שזה לא אפשרי. אם הכוונה היא אחרת אנא תאר יותר בפירוט.

shed

New member
---> מה?

אתה רוצה להגיד לי ש-active sync לא תומך בסנכרון מרחוק? עוד נקודה לזכותו של הפאלם...

mikeoreli

New member
עכשיו כבר לא...

כאשר אני ועוד כמה שאלו מומחים יותר גדולים לגבי סנכרון מרחוק נאמר לנו שבשביל זה צריך שרת Exchange ולכן זה לא שווה. אבל...... נזכרתי שבמדריך של אריה בקלו לגבי סנכרון דרך WIFI - יש אולי למעשה דרך לסנכרן מרחוק. אם מישהו יכול לנסות זאת בימים הקרובים (לי יש קצת בעיה עם זה), אז פשוט צריך לדלג על הקטע של הגדרת הרשת AD-HOC, רק לדאוג שהפורטים פתוחים בחומת האש כמו שאריה כתב ובפוקט להכניס את הכתובת IP של המחשב שהוא מקבל מספק האינטרנט. אם מישהו יכול לנסות ולדווח אז טוב מאוד, אם אני אצליח להתחבר דרך העבודה לאנטרנט ויהיה לי זמן (יש לי יותר מדי עבודה...), אני אנסה גם כן אך לא מבטיח כלום. דרך אגב, שלוש הערות: 1. תודה שאתם מפקפקים בדברי - זה עוזר במציאת פתרונות. 2. פיטר פן, הממ... סליחה שד, מתי תתבגר? 3. איילת - אם את קוראת את זה - אודה אם תבררי למה לעזאזאל הפורום לא עובד כמו שצריך עם FireFox? עם הנסיונות שלי גם במחשב הרגיל דפקתי את האינטרנט אקספלורר ואין לי כוח לעשות HR, סליחה...פורמט למחשב....

AYELET1

New member
3. התפוז לא תומך ב-FF

אבל נאמר לי שהם עובדים על זה , לאחר תלונות ובקשות של משתמשים רבים. אז בקרוב אני מקווה שזה יסודר לחלוטין.

shed

New member
---> הרבה אנשים שאלו אותי

את השאלה הזו, והתשובה השגורה בפי היא שאני מקווה שאף פעם. בכל מקרה, גם אני הטלתי ספק גדול בדבריך. לא נראה לי הגיוני ש-AS לא יתמוך בסנכרון מרחוק למרות שיכולות סנכרון רשת שלו נמוכים מאשר של HS.

Barrrsch

New member
טוב אז אחרי שינת לילה טובה

וטיול בצפון חשבתי שאחזור וכולכם כבר תיתנו לי תשובות אחלה, אבל מסתבר שהדעות של המומחים חלוקות. אז הנה מה שבא לי בחלום בלילה: על התחנה במשרד חיבור רשת RAS, כזה: ADVANCED CONNECTION --> ACCEPT INCOMING CONNECTIONS וכו'.... באקטיב סינק על ה 6365 חיבור מסוג SERVER (יש כזה טאב) עם ה IP של המחשב במשרד והשם משתמש והסיסמא שנתתי על התחנה במשרד, ואם כל הפורטים במשרד פתוחים כולל בראוטר והפייר וול על התחנה מרשה אז הנה יש לנו חיבור ל"שרת אקטיב סינק" ואיך שזה קורה האקטיב סינק מתחיל לפעול. וכמו שאומרים הילדים: בקשה בקשה שזה יעבוד. ניסיונות יבוצעו מחר ואכתוב לכם על זה.

Barrrsch

New member
איפה המדריך של אריה מפורסם

נראה לי בדיוק מה שאני צריך

Barrrsch

New member
איך אני משפר

את יכולת ה GPRS של ה-6365 שלי? זה יותר גרוע מה TREO שלי.

למעלה