אז קודם כל

אבל

אנחנו רואים מהנקודת מבט שלו, יודעים מה הוא עבר ושהוא האמין שבאמת לא יראה אותה שוב. זה נראה שונה מהצד שלה כשמאלדר הולך למשולש ברמודה, נמצא מרוסק באמצע לב ים ופתאום אומר לה שהוא אוהב אותה.

1Shir

New member
קודם כל

לדעתי היא יכולה היתה להניח שהוא עבר משהו משמעותי, רק מעצם העובדה שהוא היה בסכנה גדולה. ואני לא יודעת אם זה כזה פתאום... זה כן משקף את היחסים שלהם. נכון שזה בא במפתיע ללא אזהרה וכאשר מאלדר כביכול לא במצב קוגניטיבי הכי בהיר בעולם, אבל הוא אמר את זה בכזאת רצינות שלדעתי הגיע לזה איזושהי התייחסות מכובדת. אבל היא בטח כ"כ נבהלה מהאפשרות שאולי הוא לא אומר את זה בצלילות או לא מתכוון לזה, שהיא העדיפה להגיב כמו שהגיבה. אני חושבת שהיא היתה מגיבה ככה כמעט בכל סיטואציה, אולי אפילו אם הוא היה אומר לה את זה אחרי שהם היו מתנשקים בסרט אם הדבורה לא היתה עוקצת אותה... זאת פשוט כנראה אמירה חזקה מדי בשבילה להפיל עליה בבת אחת אחרי כ"כ הרבה שנים של ידידות אפלטונית ובעיקר מקצועית. כנראה זה לא הסגנון שלה.

משהו משמעותי כן

אבל ב 7 שנים (עד שהם היו יחד) הוא עבר הרבה מאוד דברים משמעותיים והוא לא אמר לה כלום. ההבדל הוא שפה הוא פתאום הבין שהוא כנראה לא יראה אותה עוד ושזה לא בשליטתו או אפילו אין לו שום דבר לעשות בנידון ולכן רגשית זה היה מאוד משמעותי בשבילו שזה סקאלי לא ידעה ולא הבינה ולכן קצת התקשתה להאמין...

Gilliana

New member
אני דווקא מסכימה עם עינת

ואני מאד לא חושבת שהיא היתה מגיבה כך בכל סיטואציה! שימו לב שהיא התעלמה לגמרי מההצהרה הזו, אפילו לא עשתה שום סימן שהיא המומה או משהו בסגנון - לדעתי זה פשוט משום שהיא התייחסה לזה כאל אמירה של אדם שעבר טראומה ולא בדיוק יודע מה נעשה איתו (למרות שאנחנו ראינו אותו במצב קוהרנטי פחות או יותר) ולכן היא העדיפה לא להתייחס כלל.

Gilliana

New member
בדרך אליך תמיד ובשמחה

אבל למחוק FIREFOX למה??? עכשיו, לגבי הנסיבות האחרות - שוב, זה מאד תלוי במה שנקרא "מומנטום". אם הוא היה אומר לה את זה בארוחת ערב למשל, או באיזשהו עיתוי יותר מתאים ולא זורק את זה ככה סתם Out of the blue היא היתה מתייחסת לזה באבו אבוה ברצינות!

למעלה