יערית גם אני כאן.... ../images/Emo13.gif
הצצתי במהלך היום ואכן היתה שממה.... אבל אני חייבת להודות שלא ממש הבנתי אותך... לדעתי התלונות לא חוזרות על עצמן... אותם אלה שנמצאים בפרק ב´ (כמוך למשל...
) מתקשים לפעמים... מודים שיש מכשולים שצריך להתגבר עליהם אבל הם אחרים לגמרי. הם באים מרקע אחר ומסיטואציות חדשות שנוצרות ומאפיינות פרק ב´ בחיים (יש ילדים שלי/שלו... עברנו כבר מערכות יחסים ואנחנו "חכמים" יותר... אולי.... וכו´) ועוד לא הבנתי: "האם הייתם עושים מהפך בעצמכם?..." נראה לי שהתשובה בחדר הזה תהיה מקיר-לקיר:
לאאאאא כל אחד/ת מאיתנו הגיע לאן שהגיע בזכות עצמו בזכות מה שהוא/היא האמונה בעצמינו ובדרכנו (הרי ללא אמונה זו לא היינו מפרקים את פרק א´...) פשרות, לעומת זאת, זה כבר עניין אחר.... פשרות תמיד קיימות בזוגיות.. ויתורים גם.... ראשית - הויתור על החופש לקום ולעשות מה שמתחשק לי מתי שמתחשק לי בלי לתת דין וחשבון לאף אחד בעולם!!! זה ויתור עצום מבחינתי.... אני לא אומרת שלא אהיה מוכנה לעשות אותו בשביל האדם המתאים אבל זה עדיין יהיה ויתור, שאולי, ברגעים קשים, יהיה לי אפילו קשה איתו... ואז מגיעות הפשרות... טיפה מותרים וגם קצת משאירים (זוכרת את ההודעה שלי בעניין ה"זוגיות האחרת"? בדיוק מהמחשבות האלו הגעתי לרעיון ההוא...) אני לא מאמינה בטוטאליות. בשום דבר בחיים!!!! זו מין תפיסת עולם כזו שלי... מה לעשות... מאמינה בצבעי הביניים... (אפור נשמע רע אז נגיד... ורוד....?) כל אחד מוצא את הגוון שמתאים לו בכל נקודת זמן למצוא את האדם שהגוון שלו מסתדר עם שלי זה לא קל... (וואוו.... כמה שזה קשה...... ) אבל זה אני חושבת הרעיון.... לא?? רק טוב תרגישי טוב ותחלימי מהר!!! (ותפסיקו לריב שם בפורום הבית שלך.... זה לא נעים אפילו להסתכל....
)