אז פרק ב´.....

*יערית

New member
אז פרק ב´.....

האם כולם יצאו לפגרה? חולים?(חלילה..אני כן..) מאושרים?(אמן) מצאו את הנסיך/כה? רק אני נמצאת בבית הזה? יוצאת לגינה עם הילדים....... תכבו את האורות בסוף היום.

אחותי אני תמיד "בבית"

הלכתי לישון קצת להרגעות צריכה ללכת לחתונה היום לצערי שונאת חתונה שונאת רושם שונאת צביעות שונאת לקקנות וכו... אבל חייבת ללכת אין לי ברירה היום אז שותה קפה ועוד מעט אלך להתכער עוד קצת ו....

amigor

New member
יש מישו ../images/Emo82.gif,

יצא אליי, לבד בבית אכין לנו תבשיל, כי אין איש עמנו והיא יוצאת לאירוע ניתן לה זר
לקחת עימה. ואנו.. מה נעשה? בוא אליי אלטף את פרוותך ונאכל יחדיו עמי

יווווווווווווווהווווווווווווווווווו

מה נהנתי כמעט חתן הגיע הורס הורס מה זה יש עדין כאלה שעושים לי את זה מזל שאבא שלי שמר עלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

amigor

New member
מה כבר אמרתי!../images/Emo41.gif

היה חסר לנו
את ממלאת מקום גב´ מנהל היה משעמם ונותרתי עם
בודד אם חתן הגיע, מי אני שיפריע.
וכי אני אשמח, בהצלחה! עמי

שלום שלום עמי

וואלה מה אומר לך עסוקה כל היום טלפונים וכבר לא עונה לממתינה והיומן ....... עמוס מצטערת שאני קצת משאירה אותך לבד בלילות אבל מה לעשות עוד מעט ויגמר לי החופש אוהבת אתכם אנשים חתן? חתן אמרת? איפה איך לא ראיתי? שיט שוב פספסתי... לא עדיין לא מצאתי את המיוחל ולא יודעת עם חתן אלא נשמה את הנשמה שמחכה לי גם.

שחף 1

New member
יעריתוש../images/Emo140.gif

למה להעליב לא יפה אנחנו כאן מחכים שמישהו יעלה נושא מעניין אולי את

*יערית

New member
חלילה וחסה להעליב../images/Emo13.gif

בורחת לכאן למשב רוח מרענן מהפורום הבית שלי
נושא ביקשת........... שאלה: לאחר פרק אחד של חיינו ישבנו וחשבנו ובדקנו איפה טעינו, איפה היינו צריכים לוותר,איפה ויתרנו ולא היינו צריכים לוותר.... עכשיו מגיע פרק ב´ של חיינו..אתם רואים שהתלונות חוזרות על עצמן..... האם הייתם עושים מהפך בעצמכם ?או האם הייתם ממשיכים בדרככם כי ככה אתם מאמינים שצריך להיות?או האם הייתם מגיעים לפשרה בעיניין? קחו את זה לאן שאתם רוצים......

amigor

New member
איך כבר אמרנו יערית/הס מלהעליב

כן ולא הן אינם רלוונטים לגבי אישה היא תמיד צודקת, אולי לא לגבי כל אישה טרם הכירותי אחת כזו, כך שהשאלות והקטרנות ישארו בעינן ופרקים יהיו למכביר גם לעתיד. אלה והיה האיש פסיבי וחי בתוך כאוס ממכר יתכן ויצליח לחיות מאושר! אם נדע מראש לאיזו שמלה אנו מתחתנים (לא לומר היינו נאיבים לא ידעתי מי הוא) נבין נלמד להכיר לדעת לוותר מראש לצאת בכל ויכוח, בנשיקה תמה. האהבה לא תשטף במי נהר אומר תמיד כי הדרך המושלמת אינה יודעת קשיים מסרבת לקבוע העדפות, אל תחזיק לא בעד ולא נגד. בתקווה זו לא נכה על חטאים, שהרבה נשים שואלות למה לא ויתרתי, למה התעקשתי. עמי

הן תמיד צודקות......../images/Emo6.gif

אבא שלי תמיד אומר ושוב הזכיר אתמול , אני תמיד אומר לידידות שלי אתן צודקות תמיד צריך להגיד לאישה את צודקת ואז היא עוזבת אותך בשקט האמת ...... איש חכם אבי יודע לא כדאי לו להתעסק עם....נשים

amigor

New member
נכון../images/Emo70.gif זה בדיוק מה שאמרתי.

בשביל השקט, תמיד צודקת. אין מילים. עמי

ophra

New member
יערית גם אני כאן.... ../images/Emo13.gif

הצצתי במהלך היום ואכן היתה שממה.... אבל אני חייבת להודות שלא ממש הבנתי אותך... לדעתי התלונות לא חוזרות על עצמן... אותם אלה שנמצאים בפרק ב´ (כמוך למשל...
) מתקשים לפעמים... מודים שיש מכשולים שצריך להתגבר עליהם אבל הם אחרים לגמרי. הם באים מרקע אחר ומסיטואציות חדשות שנוצרות ומאפיינות פרק ב´ בחיים (יש ילדים שלי/שלו... עברנו כבר מערכות יחסים ואנחנו "חכמים" יותר... אולי.... וכו´) ועוד לא הבנתי: "האם הייתם עושים מהפך בעצמכם?..." נראה לי שהתשובה בחדר הזה תהיה מקיר-לקיר: לאאאאא כל אחד/ת מאיתנו הגיע לאן שהגיע בזכות עצמו בזכות מה שהוא/היא האמונה בעצמינו ובדרכנו (הרי ללא אמונה זו לא היינו מפרקים את פרק א´...) פשרות, לעומת זאת, זה כבר עניין אחר.... פשרות תמיד קיימות בזוגיות.. ויתורים גם.... ראשית - הויתור על החופש לקום ולעשות מה שמתחשק לי מתי שמתחשק לי בלי לתת דין וחשבון לאף אחד בעולם!!! זה ויתור עצום מבחינתי.... אני לא אומרת שלא אהיה מוכנה לעשות אותו בשביל האדם המתאים אבל זה עדיין יהיה ויתור, שאולי, ברגעים קשים, יהיה לי אפילו קשה איתו... ואז מגיעות הפשרות... טיפה מותרים וגם קצת משאירים (זוכרת את ההודעה שלי בעניין ה"זוגיות האחרת"? בדיוק מהמחשבות האלו הגעתי לרעיון ההוא...) אני לא מאמינה בטוטאליות. בשום דבר בחיים!!!! זו מין תפיסת עולם כזו שלי... מה לעשות... מאמינה בצבעי הביניים... (אפור נשמע רע אז נגיד... ורוד....?) כל אחד מוצא את הגוון שמתאים לו בכל נקודת זמן למצוא את האדם שהגוון שלו מסתדר עם שלי זה לא קל... (וואוו.... כמה שזה קשה...... ) אבל זה אני חושבת הרעיון.... לא?? רק טוב תרגישי טוב ותחלימי מהר!!! (ותפסיקו לריב שם בפורום הבית שלך.... זה לא נעים אפילו להסתכל....
)

יערית שאלת השאלות שאלת

אשתדל לענות בקצרה כי הרבה כבר אמרו, אני אישית ויתרתי המון בזוגיות הראשונה שלי ולכן כבר לא נשאר על מה לותר אלא להציל את עצמי ואת מה שאני מהמסגרת הזאת שגרמה לי לאבד את עצמי. בזוגיות שניה בחיי ברור שויתרתי עוד ואפילו הרשתי לעצמי לותר על דברים ששם בנישואים לא ותרתי, אבל היו דברים אחרים שממש הציקו לי בנישואים שעליהם לא רציתי לותר שוב, אבל כנראה שלא תמיד משנה על מה מותרים אם אתה הטיפוס הותרן תמיד תותר על משהו מכאן או מכאן. היום לא יודעת ככל שהזמן זז והמחשבות קדימה על זוגיות וכו... דוקא מוצאת את עצמי לא רוצה לותר גם אם זה יגרום לי להיות עוד לבד חושבת שותרתי מספיק בחיי ולא בא לי עוד. אבל.... לא חושבת שלא אותר בכלל כי זאת חלק מהזוגיות הרי תמיד אנחנו אומרים צריך להתחשב צריך להבליג צריך לותר פה ושם .... אבל.... תלוי במה ועל מה כי אין סוף לותר ואם מותרים יותר ממה שצריך באמת הותרנות הזאת הופכת לנצלנות.

maof

New member
מוצאת אהבתי את תשובתך......

אין ספק שלמדת את הטעויות של פרק א´ אין ספק שאת יודעת היכן לתקן אין ספק שאת יודעת את הדרך להצלחה אין ספק שאת מוכנה נפשית לפרק ב´ אין ספק שאת יודעת מה את רוצה בחייך ויום יבוא ועלם חמודות ידע שאת היא האשה הניבחרת מכולם........ מעוף

והיום שואלת את עצמי...

האם אני מוכנה? וכן עדיין חושבת שכן אבל במקום הנכון בזמן הנכון עם האדם הנכון.

אמיתי 39

New member
יציאה לפגרה

לצערי לא. אני לא בפגרה, ולא בחופש גם אני עם הילדים . מיום רביעי הם אצלי עד יום א´ חמודים ונפלאים נכנסתי היום לפורום הזה בתקווה שהוא יהיה נחמד ומענין שיהיה מקום נחמד להעביר בו את הזמן הפנוי. אז שתהיה שבת שלום יפה ורגועה אייל

למעלה