אז... פלאשבק (ביקורת)

donyy1

New member
אז... פלאשבק (ביקורת)

אחרי שראיתי את כל הפרקים שיצאו יש לי כמה דברים להגיד, קודם כל כל הכבוד לה על זה שהיא הראשונה להציג דמות מרכזית גאה, ודבר שני יש בה גם אנשים מאוד יפים (בעיקר שתי השחקניות הראשיות) אבל חוץ מזה? היא, הממממ... איך אני אגיד את בעדינות... איומה ונוראה! בעיקר בהשוואה למתחרה "או-בוי" המוצלחת ממנה בהרבה.

זה מתחיל מהפתיח, שהוא פשוט וואט דה פאק אחד גדול. מה הקטע עם הריקודים הדבילים האלה?!
זה ממשיך עם חוסר ההשקעה הניכר בה, בעיקר בהשוואה לסדרות ילדים ונוער אחרות והרבה יותר מושקעות מערוץ הילדים מהשנים האחרונות.
שלא לדבר על המשחק הגרוע של כל השחקנים והדיאלוגים האיומים. ויש גם אין ספור קלישאות וסיפורים ממוחזרים וגנרים ממיליון סדרות אחרות שדומות לה.

פשוט... איומה!

פיו, שמח שהוצאתי את זה. אבל באמת ששאפו על הדמות הלהט''בית הראשות בסדרת ילדים בארץ.

וואו.

חתיכת ביקורת.
טוב, מה נותר לי לומר? אני נאלצת להסכים איתך. החבר'ה פה יודעים את זה כבר, שאני לא מסמפטת את הסדרה עוד מהרגע הראשון. האמת שדי צפיתי את זה מגיע. הפתיח (והשיר מעצבן אותי) פושטי להחריד, אבל לפחות אם התוכן היה קצת יותר טוב. לא צריך לצפות בכוח, אם לא מתחברים. מקסימום תצפה רק בקטעים נבחרים, למשל של הדמות הספציפית.

בכלל, לא כל ההפקות לנוער של סוכנות ADD יוצאות הכי מוצלחות, להוציא את מקרה "מועדון החנונים", שהייתה סיטקום הכי קליל ומטופש, אבל במובן החיובי של המילה. בסדרות דרמה, רציניות קצת יותר, הם הרבה פחות טובים. זאת עובדה. לצורך העניין גם "סוסי פרא", שהייתה בינונית לגמרי, אם כי יותר נסבלת מבחינתי, אני חושבת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסכם איצכןם...
שימו לב שאני מאז שאו בוי התחילה פחות נמצא בחבורת פלאשבק ... כי פלאשבק רק העבירה לי את הזמן..אני עדיין צופה בסדרה , אבל זה רק בשביל ההנאה נטו , ובשביל להעריך את העליעלה הלהט"בית הראשונה בסדרה בסדר גודל כזה..
לגבי סוסים ויקפדיה כל הזמן מפרמים שעובדים על עונה שניה , אני לא מתיחס לזה כאמת , כי עד שיתברר אחרת , מבחינתי אין עונה שניה , אבל בכל זאת שמעתם משהו?
&nbsp

שוב פעם ויקיפדיה אהובתי?

סתם, נו. אבל התגעגעתי למשפט הזה.

אין לי מושג, אבל אני מניחה שאתה כבר מבין היטב שבאופן אישי, אני לא חושבת שעונה נוספת היא הדבר הכי הכרחי, במקרה שלהם. גם נראה לי די מוזר שהם יחזרו פתאום, משום מקום כזה. מבחינתי, מה שהיה - הספיק בהחלט. זו לא סדרה רצינית במיוחד.

panda0zombie

New member
תכלס מסכימה קצת

אני בסך הכל אוהבת את פלאשבק.. סדרה קלילה ונחמדה והעלילה הלהטבית טובה אבל אצטרך להסכים שהמתחרה או בוי בהחלט יותר טובה בהרבה מובנים (משחק ודיאלוגים פחות ילדותיים בין השאר)
מסכימה לגבי הפתיח.. הוא מוזר ודי מעצבן
רמת המשחק של הרוב שם באמת לא משהו.. אבל אני חושבת שכדאי לציין שאצל רובם זה תפקידים ראשונים בכלל אז אני יותר מרשה לעצמי להקל בזה
&nbsp
בסך הכל פלאשבק זו סדרה חמודה למדי. לא הייתי אומרת ממש נוראית, אלא יותר סבירה (לפחות לדעתי)

למעלה