אז פגשתי בחורה....

Omega6

New member
אז פגשתי בחורה....

היי, היום בעבודה פגשתי בחורה הולנדית (ישראלית, שגרה בישראל), בחורה פשוט מדהימה. דיברנו בערך רבע שעה אבל לפחות עבורי, מישהו כאילו העביר את הכול הריץ הכול במהירות. אני מצטער שאפילו לא שאלתי את שמה, אני יודע שאם אני לפחות, לא אנסה, למצוא אותה... אני ארגיש שזה יהיה אחד הפספוסים הכי גדולים שלי. אם מישהו מכיר אותה, בבקשה, שיעביר לה את המסר שלי. כמה דברים קטנים שאולי יעזרו לכם לזהות אותה...: היא נועלת נעליי ד"ר מרטנס סגולות ומאד מגניבות(!), חובשת (אומרים חובשת נכון?) משקפיים
, היא נסעה לאסוף את אחותה היום משדה התעופה (ה-17.1)
. אז אם אתה אי שם קוראת את זה ובא לך ליצור קשר, רק תשלחי לי הודעה, כי אותך, אני לא רוצה לפספס. מ.

ayala26

New member
לא

היא מרכיבה משקפיים. כובע חובשים אבל משקפיים מרכיבים.

מלפפiן

New member
סחטיין עלייך שאת עוד זוכרת דברים כאלה,

ניסיתי לחשוב אם הוא אמר נכון או לא, והגעתי למסקנה שאני לא זוכרת. בכלל, העברית שלי התדרדרה לגמרי, ניסיתי לכתוב מכתב עסקי לפני שבוע ולא זכרתי איך מתחילים "א.ג.נ שלום" או בלי "שלום", או "שלום" לפני ה"א.ג.נ", ממש בושה וחרפה...

ayala26

New member
כי זה חשוב לי

אני מחנכת ילד דו לשוני וברור לי שהשפה שלו תהיה עשירה בדיוק כפי שאני אעשיר לו אותה. אם אני אדבר לא נכון,הוא לא ידע איך אומרים ואם אני לא אשתמש במילים נרדפות אז הוא לא יכיר אותן. מכתבים עסקיים אני כותבת רק בהולנדית

למעלה