אז עכשיו...

Funky Giraffe

New member
אז עכשיו...

השאלה המתבקשת. מה העדפתם בשנתיים-שלוש האחרונות? הדג נחש חוקרים ומחפשים את הקו המוסיקלי שלהם... ושילבו הרבה סגנונות שונים (ומשונים, מוכרח לציין) בראפ שלהם. אז מה אהבתם? השירים בסוגריים הם סתם דוגמאות... אלקטרוני (זה לא אני, המכונה של התות למשל)? הודי (חליפות)? ערבי (הכאפה)? צועני (שביתה)? SURF (קליפורניה)? רוק (המחפשים ובניו ושות' בע"מ)? או שדווקא את הFאנק בניחוח ימי קדם? אתם מוזמנים להוסיף אם החסרתי משהו.

Funky Giraffe

New member
והתשובה המתבקשת פי כמה

ברמה האישית, עם כל הכבוד וההערכה ליצירה ולגיוון אני באמת לא פוסל ולא שולל את זה שהם מחפשים את עצמם מוסיקלית, אבל לדעתי אין ולא יהיה כמו הFאנק שהם יודעים ליצור. מקצבים מהירים (ע"ע מביט), ריפים וסולואים שיכולים להזיז גם צמחים בבית לווינשטיין... ועם המגוונים הסליחה.

גם לדעתי אין על הFאנק שהם עושים

אבל אני לא יכולה להגיד שלא התלהבתי מהצועני והסארף והרוק [ככה אתה הגדרת את זה..?!] שהם עשו.. זה לא רע לגוון מידי פעם מה גם שזה יוצא להם כל כך טוב.. זה דווקא נחמד שיש גיוון.. מוסיף המון!! :]

parnar

New member
אבל עברנוווו את פרעה

נעבור גם את זה, גם את זהההההה גם את זההההה רוק וFאנק לטעמי

idanri

New member
נראה לי הבנתי למה ערבי.....

יכול להיות בגלל החליל ששלומי מנגן בשיר?

super music1

New member
וחוצמזה

החליל לא מופיע בכל השיר......... וסליחה אם זה נשמע תופקני או משו בסגנון...

idanri

New member
דיי תוקפני ../images/Emo13.gif

ולא אמרתי שאם ש חליל זה הופך את השיר לערבי,אמרתי שפשוט חליל נחשב גם לכלי נגינה אצל הערבים אז אולי בגלל זה זה נחשב לסגנון קצת "ערבי".

Funky Giraffe

New member
לא יודע.. במיטב הבורות שלי

אני מניח שהסטייל בשיר הזה מושפע ממוסיקה ערבית...

יש נגִיעוֹנֵת

קטנטנה של מוזיקה ערבית אבל לא כמו שבחליפות יש הודי ובשביתה צועני... זה לא על אותו משקל...

shiepki

New member
חחח לדעתי הסטייל בשיר הזה מושפע

מ Jay Z וזה לא נשמע לי ערבי ממש, לא יודע איך לקרוא לזה ושביתה צועני? לי זה נשמע יותר חסידי.. אתה פשוט יכול לדמיין 2000 דוסים בשחור רוקדים בקטע של הכלי נשיפה

Funky Giraffe

New member
Jay z - big pimpin'

וד"א דודוש סימפל את ה'Hey' מ'שביתה' והשתמש בו בתוכנית הבוקר של הרומנים באחד הקאברים (נדמה לי ש'מי אוהב אותך יותר קוריצה')

המכונה של הגרוב היא לא עוצרת ../images/Emo19.gif

זה ממש מגניב שהדגנה מתנסים עם כל מיני סגנונות, ככה מקבלים שירים מגניבים לאללה, בלי קשר לקו מוסיקלי.
אני אשמח עם הדגים יתעסקו עוד קצת עם היפ הופ (כמו בג'אם וקוסאמאמק), אלקטרוני (איפה ה
רמיקסים איפה?!?), וFאנק. אני גם רוצה לראות עוד שיתופי פעולה עם אמנים אחרים (כמו שהיה עם ברי סחרוף, תומ"ש, MC שירי ומזי כהן) מעניין לאיזה כיוון הדג ילכו באלבום הבא

אממממ../images/Emo194.gif

אני לא כלכך אהבתי את ההודי זה די עצבן אותי האמת |: אני מאוד אהבתי את הערבי?! חחח לא ידעתי שזה ערבי שיר הכאפה אבל הוא מדהים
וכמובן את הרוק של מחפשים בע"מ שהוא לפי דעתי מדהים פשוט מדהים!! וחוי איך לא את קליפורנייה

למעלה