אז עכשיו זה רשמי:

alpha80

New member
אז עכשיו זה רשמי:

תרשמו לפניכם את הפורום החדש שלי, פורום שנות השמונים שנמצא באתר החדש והמושקע של מועדון דפשמוד בישראל. (נוקיה - אתה מאשר לחברים פה להיות בכמה פורומים במקביל, נכון?...
) זהו. הישגתי לכם אישור ממנהל הפורום להיות גם שם.
@

greenzg

New member
תהרוג אותי, אין מושג איך אתה מצליח

לכתוב בכל כך הרבה פורומים ואיך אתה זוכר מה רשמת איפה ! מזל שאתה מגיע הביתה ואף אחד לא מפריע לך...

alpha80

New member
זה העניין, שאני לא זוכר...

שכרתי מזכירה צמודה
חוץ מזה שאני כותב אותו דבר בכולם

greenzg

New member
ד"א, שכחתי לשאול אותך לגבי החבר שלך

מרטין היה בסוף השבוע הזה כתבה בידיעות על ההופעה של דפש בגרמניה (אחת מ147478 הופעות שם {כוסאומוק הנאצים האלו}) הקיצר הכתב ישב מאחורי הקלעים של הלהקה, בעיקר עם מרטין ופלטש (כמובן שדייב לא ביחד איתם) וכתב כמה דברים לא מחמיאים: - הדבר שכנראה לא אבין זה איך מרטין ודייב שורדים יותר מ 20 שנה יחד כשהם לא יכולים לשבת יחדיו בחדר אחד ! - הכתב אמר שעל דייב שומרים צמוד כדי שלא יפול שוב לסמים או ינסה להתאבד, ואפילו יש לו פסיכיאטר צמוד - מרטין עבר גירושים קשים והיום הוא נוהג לחגוג עם מעריצות מאחורי הקלעים (איך אתה משתלב שם אין לי מושג) - מרטין שותה כ- 50 בירות ביום (לא נראה לי הגיוני שמישהו מצליח לשתות כ"כ הרבה ושהכבד שלו מחזיק מעמד) - פלטש הוא היחיד שנורמלי שם ונראה ממש כמו מורה לגיאוגרפיה

alpha80

New member
אין לי מושג, ההבדל ביני לבין הכתב

זה שאני לא הייתי שם כדי לייצר כתבה של עיתונים צהובונים, אלא ישבנו דיברנו וצחקנו על דברים שהם מעבר לשטויות שתמיד מנסים לחטט בהן, שבדרך כלל 90 אחוז מהן מנופחות במילא.

adiville

New member
כן, קראתי את הכתבה - באמת הגזימו...

בטח מרטין אמר שהוא שותה 5 בירות ביום ומישהו הפך את זה ל-50
אשכרה כתבה לא מחמיאה וצהובה לחלוטין......סתם מגעיל.......
בתור השוואה, לפני שאלפאוויל באו לארץ (טוב, על מי אתם רוצים שאני אדבר ??
), איזה טמבל אחד עשה ראיון איתם לעיתון וכתבו שם שמריאן מדבר במבטא גרמני מאוד כבד ולא מבינים כלום ממה שהוא אומר... מי שמכיר אותו יודע שזה לא ממש נכון.... אז כל אנשי התקשורת שימשיכו לעשות את מה שהם לא יודעים לעשות ואנחנו נמשיך להנות ממוזיקה טובה

למעלה