אז עוברים...

rachello1

New member
אז עוברים...

אז למי שעוד לא מעודכן, צלחנו בשלום את הראיון לגרין קארד בשגרירות, וכעת יש לנו בעיה עם כרטיסי טיסה. מאחר ומדובר ב4 כרטיסים ואין לנו מימון מאף דוד עשיר הרי גם למחיר יש חשיבות מה שהסוכנת מצאה לנו הוא טיסה עם אולימפיק שנוחתת ב JFK בשעה 16:05 וטיסת המשך שיוצאת מלה גוארדיה בשעה 19:30. כלומר שלוש וחצי שעות לעבור את ההגירה עבורי, לאסוף 8 מזוודות/ארגזים ולעבור איתם לשדה תעופה אחר. למזלנו הילדים כבר קצת גדולים. מה דעתכם על התכנית הנ"ל החל מטיסה באולימפיק וכלה בזמן הקצר למעבר? תודה רחל

doronf65

New member
מנהל
בהצלחה!

איזשהם לקחים/הערות, משהו שאפשר ללמוד מהראיון? למה הם כל-כך לחוצים בשגרירות? למה העומס? אין לי נסיון בשאלות ששאלת, ובנושא ההגירה סיפרתי לך. דורון

rachello1

New member
ראיון

תודה דורון, הייתי כל כך עצבנית שבטח אי אפשר ללמוד ממני למרות שבפעם שעברה אמרו לי שלא מוכנים להחשיב את הבית שלנו וסרבו לקחת את הניירות וכך גם ענו לי בשתי שיחות טלפון נפרדות, התעקשתי הפעם שכתוב שאפשר להחשיב REAL ESTATE והפקידה לקחה את הניירת של הבית בלי ויכוח נוסף. הקונסולית הפעם היתה נחמדה ויכול להיות שקשור פשוט למצבי רוח שלה ובכלל לא שאלה על הנתונים הכספיים אלא אמרה לי ישר שהיא מאשרת. שאלה מתי אני מתחילה לעבוד ואם יש לי משהו מהם ובאותה נשימה אמרה שלא כל כך משנה. היה לי אי מייל מהם והיא רק הציצה בו. רושם שלי - יש חוקים ויש מצבי רוח שמפרשים את החוקים רחל

doronf65

New member
מנהל
שמח שהכל הלך בסדר.

לגבי הרושם: אם היה משהו לא בסדר - הם לא היו מעבירים. זה נראה ככה כשהכל בסדר. ודבר נוסף: אל תשכחי שזו זכותך לקבל ג.ק. (יותר נכון של בעלך שתקבלי). יכלו כמובן לעכב... וזו נקודה חשובה, נא פרטי: האם בית נחשב במקום ? בית בארה"ב? בארץ? יש לך הפניה כתובה בחוק? דורון

rachello1

New member
בית

בהצהרה עצמה כתוב שאם אין מספיק כסף בבנק אפשר להוסיף גם REAL ESTATE אם הוא נזיל ויכול להפוך למזומן תוך שנה, אבל הפקידות טענו שהבית נחשב רק אם נמכור אותו ונשים את הכסף בבנק. הבית נמצא בארה"ב. שאלתי אם הם רוצים גם מסמכים של הדירה בארץ אבל היא ענתה שלא אלא רק בארה"ב. לא בטוחה שזה נכון אבל לא התעקשתי כי עם הבית כבר היה לנו מספיק כסף רחל

rachello1

New member
מעבר

אולימפיק נוחתת ב16:05 ב JFK אמריקן אירלינס ממריאה ב 19:30 מ לגויארדיה יעד סופי קנזס סיטי תודה

iris mom of two

New member
תשובה

ייתכן שתפספסי את הטיסה. מ-JFK ללגווארדייה זה 20 דקות ותצטרכו להיות שם 20 דקות קודם. מה שכדאי לנסות, כשתגיעו ל-JFK על תילחצו מקוצר הזמן. תעשו את כל ההליכים. כשיגיע הזמן להגיע לטיסה הבאה אם אין לכם זמן (כלומר זה אחרי 18:45) גשו לדלפק של אמריקן איירליינס ב-JFK ונסו להשיג טיסה מJFK. ברגע שיש לכם כרטיסים, אם פיספסתם טיסה בגלל מעבר יתנו לכם לעלות על הטיסה הבאה ללא תוספת מחיר. רק תוודו שהכל חתום ושיש לכם הוכחות שפיספוס הטיסה נעשה בשל דברים שהם מעל כוחותיכם (עיכוב בהגירה הוא אחד מהם).

rachello1

New member
טיסה

הבעיה שהטיסה הבאה היחידה שבאה בחשבון יוצאת ב- 8 (לא ישירה)גם כן מ לה גוארדיה אם נפספס גם אותה אנחנו נשארים לישון עם כל הארגזים בשדה התעופה. מJFK אין בכלל טיסות בערב רחל

maharaja gor

New member
i wouldn't do that

from jfk to laguardia from the sec you took the taxi to the rerminal entrence, in rush hour time, could take a hour even more !!! (at night it 20-30 min) with kidds and 8 suitcases !!! it is highly not recomended in JFK there is sometimes presure (trafic) in the imegration , last time i got in was a line that took 1.5 hours tell your travel agent to find something better . i recomend to try from NEWARK - NJ , my brother did the same route with el-al+continental via newark. the luogedg go by itself and the imegration usually smouth . u can do it with only continental or with delta that adds a conection in europe. how much this deal cost u , any way ??? good luck the maharaja and the misSPElings

rachello1

New member
טיסה

ההבדל הוא להיות על WAITING LIST בקונטיננטל לכרטיסים שעולים לפחות 500$ יותר * 4 זה אוצר קטן. לאל על אין מקומות. רצינו בכלל לטוס דרך שיקגו. אני אנסה לבדוק שוב אבל הסוכנת טוענת שכבר בדקה את כל האפשרויות נראה לי שנשאר לישון על הרצפה בשדה התעופה לחכות לטיסת הבוקר

doronf65

New member
מנהל
אופציות

1. גם לישון על הריצפה בשביל 500 דולר - לא הייתי פוסל על הסף. ייתכן שההרפתקה שווה. 2. יש לי שני סוכנים מצויינים, אם את רוצה מישהו חלופי. אבל שניהם רחוקים ממך. אפשר להעזר בפקס/טלפון, את יכולה לנסות. דורון

rachello1

New member
סוכנים

אולי שווה לי לנסות להרים טלפון אני די מיואשת שלח לי מסר תודה רחל

maharaja gor

New member
something is really not right here!

call to DELTA in TLV they have deals that u cann't get threw an agent becase they have agreements with other companies that the agent cann't track!!! i did it last year . maybee even change the date of the flight ? or maybee as doron sayed 2000$ worth sleeping in the airport
i wouldn't take the risk . there r too many things that might go wrong , even the wether , gust ten days a go i landed 1 hour late in la-gaurdia because of a thonder storm . when u r flighting with the same company it is acceptable . but when u r just late for a flight it is truble. good luck the maharaja and the mISspeliNGs

mike1551

New member
מנסיון...

מנסיון אישי מר (ואני לא בא לבאס אותך...) אתם לא תספיקו. ראשית יש את התור בהגירה ואח"כ עד שהמזוודות יוצאות ואז לתפוס מונית (או כנראה יותר ממונית אחת משום שאתם הרבה אנשים עם הרבה ציוד...) ואז להתחיל את ה- CHECK IN בלה גארדיה והבדיקות הבטחוניות שם. וכל זאת בהנחה שאת יודעת לאן לגשת בדיוק בכל מקום. נמלי תעופה אלה ענקיים (זה לא נתב"ג...) ואת עלולה למצוא את עצמך מאבדת זמן נוסף בהתמצאות. כמו כן קחי בחשבון שמספיק שהטיסה מהארץ ממריאה ב"איחור קל" של נניח רבע שעה עד חצי שעה ולכן נוחתת גם באיחור בהתאמה ובכלל את לא תספיקי. לגבי שינה בשדה תעופה על הרצפה - לא ממליץ (אלא אם כן את רוצה לקום בבוקר עם כל השרירים תפוסים...). בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

מאי24

New member
אני עברתי את זה לפני חודש וחצי.....

עברתי את אותו תהליך לפני חודש וחצי. נחתנו בניו- ארק ב6:00 בבוקר, אחרי שעברתי את פקיד ההגירה לקחו אותי לחדר צדדי, בנפרד מבעלי (הוא בנתיים הלך לאסוף את המזוודות), שם חיכיתי ביחד עם עוד כ-10 אנשים בערך 10-15 דקות עד שקראו לי, לקחו טביעת אצבע וחתימה ושיחררו אותי לשלום. כך ההספקתי טיסת המשך לסן דיגו בשעה 9:00. אולם יתכן שבJFK זה שונה (שעות עומס, והתהליך עצמו). בהצלחה, מאיה

rachello1

New member
טיסה

שוב תודה לכולם אם לא אמצא משהו יותר נורמלי ייתכן ונזמין מקום לטיסת הבוקר מתוך מחשבה שאם יקרה נס והכל יילך מהר יותר ונראה שאנחנו מספיקים לטיסת הערב - הם בד"כ די גמישים ומעלים אותך לטיסה מוקדמת יותר אם יש מקומות. אני אנסה מחר סוכן אחר וגם את דלתא ישירות - למרות שדלתא זה אלעל ושם נאמר לי שאין כרטיסים מזמן. תודה רחל

למעלה