כ כפית קסמים New member 22/5/07 #19 ../images/Emo6.gifיצא דווקא יפה../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif
W WundeRKind New member 22/5/07 #21 רק שתדעו ../images/Emo3.gif שכולם כולם כולם (חוץ מהפורום) אוהבים יותר את העטיפה של השלג. אם זה בחו"ל או סתם חברים שלי ששאלתי אותם... .
רק שתדעו ../images/Emo3.gif שכולם כולם כולם (חוץ מהפורום) אוהבים יותר את העטיפה של השלג. אם זה בחו"ל או סתם חברים שלי ששאלתי אותם... .
W WundeRKind New member 22/5/07 #22 אה ו... אם באמת בכל העולם יצאו 2 הגרסאות, זה תעלות מעולה למכירת אלבומים. כי כל מערייץ אובססיבי יקנה את 2 הגרסאות, וזה יעלה את המכירות...
אה ו... אם באמת בכל העולם יצאו 2 הגרסאות, זה תעלות מעולה למכירת אלבומים. כי כל מערייץ אובססיבי יקנה את 2 הגרסאות, וזה יעלה את המכירות...
R Rachel47 New member 22/5/07 #25 חחחח אשכרה../images/Emo15.gif אפילו אני הייתי עושה את זה פעם אבל עכשיו יש לי בעיות תקציב מאסיביות טוב נראה מה יהיה כשהוא יגיע לארץ
חחחח אשכרה../images/Emo15.gif אפילו אני הייתי עושה את זה פעם אבל עכשיו יש לי בעיות תקציב מאסיביות טוב נראה מה יהיה כשהוא יגיע לארץ
B Because Of May New member 22/5/07 #26 אני גם מאודד אהבתי את השלג...../images/Emo109.gif פשוט הלכתי עם הרוב ואם זה נכון אני כמעט בטוחה שאני אקנה את שתי הגירסאות!
אני גם מאודד אהבתי את השלג...../images/Emo109.gif פשוט הלכתי עם הרוב ואם זה נכון אני כמעט בטוחה שאני אקנה את שתי הגירסאות!
D double O S New member 25/5/07 #29 דווקא עם המדרגות יותר יפה../images/Emo96.gif רק שהיא מזכירה את קול מי וון יור סובר בצורה כ"כ מזעזעת שעדיף כבר את העטיפה בצורה שמזכירה את לית'יום בצורה פחות מזעזעת...~_____~
דווקא עם המדרגות יותר יפה../images/Emo96.gif רק שהיא מזכירה את קול מי וון יור סובר בצורה כ"כ מזעזעת שעדיף כבר את העטיפה בצורה שמזכירה את לית'יום בצורה פחות מזעזעת...~_____~