אני שמח שאתם משקיעים בהודעות
זה מאפשר לי לענות לכם מסודר ובאמת להבין לאן לכוון. לגבי המדריכים, יש מעל 14 מדריכי סקי שאני זוכר כרגע במידי לספור, אני מניח שאנשים שונים יראו במדריכים שונים נעימים יותר או פחות, לאנשים שונים קצב שונה ורצונות שונים (אחד רוצה שיעירו לו כל תנועה לא נכונה אחרים רוצים קצת זמן תרגול "בשקט" אחרי שהם מבינים את התנועה הנכונה אבל עדין לא הגיעו לרמת ביצוע) מדריך טוב ידע להתאים עצמו לתלמיד, לדעתי, ואני מבין גם מדבריך, לא נתקלתי במדריך גרוע, יכול באמת להיות שיש תלמידים עם העדפה למדריך זה או אחר. לגבי חביבותה של שלומית, אני אעביר את השרשור הזה כמו שהוא הלאה, האם זה ישנה
לא מבטיח כלום אבל הבנתי את רוח הדברים. אני מכיר את הסקימולטור 6 שנים, לא תמיד כמדריך, גם אני התחלתי מהבסיס, והיום אני מדריך (גם) אותו, לא זכורה לי שום החלפת טכניקה או סדר לימוד שונה, עוד לפני סוף השיעור השני, ובד"כ אפילו לפני סוף הראשון מגיעים לשלב העצירה במשולש, זה השלב הראשון שנלמד אחרי עמידה. האם אתה מתכוון למשהו אחר מאשר עצירה במשולש
אינני קובע את המחיר ואינני יודע עלויות הפעלה של המקום, אני לא חושב שהתמורה יכולה להמדד בהשוואה למחיר של מדריך על השלג, מעבר ללימוד גלישה מדובר על הכנה כללית של כל הגוף לעומס של חופשת סקי, שהרי לא היית קם בבוקר ומתחיל לרוץ 10 ק"מ אם עד יום לפני כל מה שעשית היה לקום מהספה למטבח וחזרה, גם אם לפני שנה רצת מרתון, אתה תתחיל מללכת לסופר, אחרי זה לרוץ קצת בשכונה ורק אחרי שתבין/תזכר איך להפעיל את הגוף בריצה, איזה תנועות לעשות ואיך לחלק את הכוח ככה שיספיק לך לאורך כל זמן הריצה תוכל לרוץ מרתון, יש לזכור שההכנה של הסקימולטור עובדת על כל הנ"ל. יש לנו גולשים ברמה הכי גבוהה שיש, שהשיוף של הטכניקה שלהם היא באמת ברמה אפסית משיעור לשיעור, והם בכל זאת באים משנה לשנה שוב ושוב לפני חופשות, בדיוק בשביל ההכנה שאנחנו מציעים, הם יודעים שהסקי שלהם אולי לא ישתפר הרבה, אבל הגוף שלהם יהיה מוכן ברמה ששום דבר אחר לא מציע להם. ד"א, מה לי ולסקימולטור, הנאה, אני עושה את זה בעיקר כי אני נהנה מזה
ואני חושב שאם המדריך לא נהנה התלמיד לא יהנה. שיהיה יום נפלא