אז סקימולאטור, כן או לא?

dos torres

New member
מ -6 שיעורים הגעת לרמה של 4 עונות??

או שהחברים שלך לא עשו 4 עונות מלאות (יענו 4 שבועות מלאים) או שהם לא לקחו הדרכה או שאתה ילד פלא אני בכל אופן לא ממליצה על הסקימולטור והמתעניינים יכולים לבדוק בארכיון מדוע

BABAJANI82

New member
מי ש"גולש" על שטיח מתנועע

הוא גיי
ומי שמוציא סכומים לא רציונלים על זה הוא סופר דופר מגה הארד קור גיי
X10

drz400e

New member
סוף סוף ביקורת רצינית....

באבא , אתה בא שוב לשכונה שלנו מתישהו?

אני מתנצל, לא בדקתי את ההעדפות

המיניות של הגולשים שלנו, זה לא כלכך מעניין אותי בכלל או אותם כשהם שם, הם באים לגלוש.

skier

New member
תיראה...

אני יכול להגיד שהגעתי לרמה של 1A אבל זה רק בעיקבות היום הנוסף שאכלתי בחרמון הרבה הרבה הרבה שלג (אחרי 3 שיעורי סקימולטור שלא נתנו לי שם כלום) והיה עדיף פשוט לעשות את אותו היום עם מדריך בחרמון ואז ההיתי לומד יותר טוב וביותר זול...( חישוב פשוט שכבר נעשה) והיום כשאני כבר גרתי חצי שנה בלה מנויר אני יכול להגיד בבטחון רב קחו עוד יום עם מדריך יותר זול יותר מועיל יותר משתלם.

איל שחר

New member
אבל, אם אין עוד יום?

מי לידי יתקע שיירד שלג בחרמון עד כדי פתיחת האתר קודם לנסיעה לחו"ל? (לה-פלאן, קלאב, 20 לינואר. מי יהיה שם גם?) מילא אני, שיודע להשתטח בחינניות על פני ולא זקוק להכנה מוקדמת, אבל היא רוצה. ילדים! לא צריך מכות. בקרוב אדווח! ד"א, לגלוש על שטיח נוסע? גם אני מוכן! העיקר לגלוש! אבל מה, אני מתקמצן...
והשלג כל כך יקר במקומותינו. דודו לא נחשב, הוא גדל עם כפית של שלג בפה. (מקנא? אני?! ברור!!)

BABAJANI82

New member
דודינקה

עכשיו תורך להתארח בשכונה שלנו.. איך לוי לב שוקרון האגדי מפורום מזג אויר תמיד עושה...ככה

skier

New member
יש צדק בדבריך...

העיקר ליגלוש (אבל גם לסקי יש מחיר) בלה פלאן יש את עידן צינר (חבר טוב שלי שהיה שכני בואל טורנס עונה שעברה) על הבאר ועוד 4 ישראלים חביבים שמחר אדע את שמם... לגבי היום הנוסף (שבת\ראשון) נוסף עוד לא הרג אף אחד בעיקר שזה כימעט אותו מחיר... להתכונן אפשר בבית ובמכון כושר

איל שחר

New member
באיזה מהקלאבים הם נמצאים?

אנחנו נהייה באיים לה-פלאן, שלושה קילשונים.

skier

New member
שם יש בחור חביב ישראלי עולה חדש

מבלגיה שעחתי את שמו... אבל ממש חביב עובד במיני קלאב ...

DaniDosh

New member
הי איזה קלאב בלהפלאן?

אנחנו נוסעים ב3 לפברואר אז נשמח לשמוע חויות כשתחזרו. נוסעים עם ילדים או רק מבוגרים? דני

איל שחר

New member
Aime L.P

בעשרים לינואר כאמור. הוא שודרג לשלושה קילשונים. שנינו + בן 17 + בת 16 + בת 12. הגדול והקטנה גלשו בחרמון כמה שנים (ונותרו בחיים!) ובשנה שעברה באיטליה (פסו-טונאלה). האמצעית מצטרפת פעם ראשונה.

drz400e

New member
זה שלג זה.....

אתה בעצמך ראית איזה חרא אוכלים פה.....יאללה , מתי עוברים לוונקור.....

למעלה