אז ספרו לי,

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מה פתאום בר אילן ../images/Emo3.gif

אני בכיתה מדעית. פרוייקט של מופ"ת. בתכלס זה סתם שטויות
. טוחנים לנו בשכל 5 שנים כדי שבכיתה יב' נלמד פחות שעות ואז אנחנו אמורים ביב' לקחת קורסים של האוניברסיטה אבל אני לא מתכוונת לעשות את זה
במתמטיקה הסופי שלי הוא 95 נקי ויפה
[עשיתי מועד ב' רק ב- 006
]

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תודה ../images/Emo9.gif

עבדתי קשה בשביל זה ;[ אז מגיע לי ;[

לא מעט

אזרחות ספרות חיבור אנגלית e f g + בע"פ ביולוגיה (ביוטופ,מעבדה ועוד שלוש יחידות עיוניות) תקשורת (יחידה עיונית ושתי יחידות סרט גמר) וכמובן הנורא מכול : מתמטיקה 007, 006 רק לכתוב את הרשימה עשה לי לא טוב

elivnat

New member
לא עוד בגרויותתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

מועדי חורף: אנגלית-F חיבור מועדי קיץ: ספרות ספורט תנ"ך-2 יחידות אחרונות מתמטיקה-004 אנגלית-G אזרחות תושב"ע-כולל אישות תקשורת מעשי תקשורת עיוני ונראה לי שזהו... 11 בגרויות... בעעעעע

Wish Master13

New member
הרוב מאחורי

מתמטיקה (007) לשון ב' פיסיקה 5 יחידות (חשמל, קרינה וחומר, מעבדה אולי גם אשפר מכניקה) תנ"ך אזרחות ספרות

FlowerPower

New member
יותר מדיי! :|

מתמטיקה 004 אנגלית E, F, G כימיה 2 יח"ל השלמה ל-5 יח"ל ביולוגיה 5 יח"ל ספרות הבעה אזרחות תנ"ך פיכס

Bleed for Me

New member
לא הרבה..

אנגלית (E F G) מתמטיקה (002 003) [נכשלתי בשנה שעברה
] ספרות אזרחות הבעה תקשורת עיוני תקשורת מעשי ספורט

lazimi

New member
שלי

ספרןת תנך אזרחות מתמטיקה 003 אנגלית A B C (קיצר 3 יחידות סוך יב אני ישלים ל5) חשמל כל המסיגרות 10 יחידות(עשיתי כבר 5 יחידות) זהו

אפפ

New member
לי:

היסטוריה ב תנ"ך 2 יחידות ספרות-3יחידות ג"ג 5 יחידות אזרחות 1 יחידה חיבור 1 יחידה הבעה-2 יחידות וזהו...

../images/Emo72.gif הממ

מתמטיקה שאלון 007. (למרות שבחורף אני עושה מועד ב' ל 006) אזרחות חיבור תנך ספרות מערכות אלקטרוניות עיוני +מעבדה (5 יח"ל) אנגילת שאלונים F ו G וזהו נראהלי יוצא משהו כמו 10 בגרויות, נראהלי משהו באזור

L a S

New member
../images/Emo12.gifשוחרה?!

זה שוחרה אמיתי.. חח אבל אתה חולצניק, אתה לא נחשב

ובכן!../images/Emo60.gif

מת' כימיה פסיכולוגיה סוציולוגיה הבעה ספרות אזרחות ספורט תנ"ך נראה לי שזהו

eliacats

New member
וואי יש לי די הרבה.. ../images/Emo4.gif

רגע.. שניה.. בעצם.. לא, אין לי כלום... סיימתי הכול שנה שעברה
ממוצע מהמם , אפילו יותר גבוה משל נתוש
משפרים לשון אולי בעתיד הרחוק.. וזהו.. גם פסיכומטרי יש
ורשיון.. החיים יפים

TillsWIFE

New member
וואי עכשיו שאני חושבת על זה

אז יש די הרבה... מתמטיקה-007 היסטוריה- היחידה השניה ספרות- כל חמשת היחידות ביולוגיה- כל חמשת היחידות תושב"ע- 3 יחידות לימוד (השלמה ל-5). שנה שעברה עשינו 2 י"ל. תנ"ך- 2 יחידות לימוד (השלמה ל-5). שנה שעברה עשינו 2 י"ל, ולפני שנתיים 1 י"ל. מחשבת- 1 יחידת לימוד אזרחות- 1 יחידת לימוד אנגלית סיימתי שנה שעברה, עשיתי את שאלונים E, F, G בעצם, אולי, לא כל כך הרבה...

למעלה