פיזיקה (חשמל, מעבדה, קרינה וחומר) סה"כ 3.5 יח' כימיה 2 יח' בשלמה ל-5 (לאאא) מחשבים פרויקט של 5 יח' מתמטיקה 007 ספרות 2 יח' אזרחות 1 היסטוריה 1 אנגלית תודה לאל סיימתי כמו כל שנה פחות או יותר, רק המון עומס בפיזיקה.
אנגלית- F אנגלית - G מתמטיקה 04 תנ"ך ספרות הסטוריה ב' חיבור סוציולוגיה פסיכולוגיה עבודת גמר במדעי החברה ביולוגיה- 01,02,03,מעבדה,ביוטופ ספורט כלול? צרפתית - יחידה רביעית, יחידה חמישית
את המורחבים ואנגלית סיימתי שנה שעברה מתמטיקה סיימתי בכיתה י' אז השנה נשאר 2 יחל ספרות (חובה) 2 יחל אזרחות 2 יחל תנך וספורט. חחחחחח... אה, ואני כנראה אעשה שוב את E G וF בחורף...
1. היסטוריה- חוזר 2. ערבית- חוזר 3. ערבית (לא חוזר חחחחחחח של י'ב) 4. אזרחות 5. חיבור 6. אנגלית D 7. אנגלית E 8. מטמתיקה 9. חיבור 10. תנך 11. ספרות 12. תאטרון- עיוני 13. תאטרון- מעשי
אנגלית - F וG מתימטיקה- 07 תושב"ע - אישות, דינים, הלוח העברי ועבודה שבלב. - 3 בגרויות. אזרחות. ספורט - בגרות פנימית.. בסבבה. פיזיקה - מעבדה, ועוד 2 בגרויות אם אני לא טועה. (עשיתי את מכניקה מתוך ה5) חיבור. תנ"ך - 2 יחידות אחרונות. מחשבת. וזהו נראה לי.
חורף; 1. אנגלית - מועד ב' 2. מתמטיקה - מועד ב' 3. אנגלית - שאלון אחד קיץ ; 3. אזרחות 4. ספרות 5. חיבור 6. שאלון אחרון במתמטיקה 7. שאלון אחרון באנגלית 8. מתמטיקה עוד פעם בטוח
הממוצע שלי מדהים וזה כזה כיייף...גורם לי לכ"כ הרבה אושר. אני צריך להשלים תנ"ך+אנגלית...אבל כל השאר פשוט ממש מכפה על שני אלה שהם נמוכים...כמעט הכל מעל 90.
חורף- אנגלית F הבעה היסטוריה ב' קיץ- אנגלית G + בחינה בעל פה אזרחות ביולוגיה 003 [נושאי בחירה] סיימתי 5 יחידות מתמטיקה אז זו הקלה עצומה ^^. בגלל שאני בכיתה מדעית אז עשינו את רוב הבגרויות בי'-יא' ככה שהשנה אנחנו בסבבה P: