אז ספרו לי,

NaaMuna

New member
יואא..אתה לומד צילום../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

*מקנאה*

timtamtum1

New member
../images/Emo26.gif

מתמטיקה 005 אנגלית F + G + בע"פ אזרחות חיבור תקשורת וחברה סוציולוגיה כלכלה יחידה חמישית במדעי החברה [לא יודע מה לבחור] סרט גמר ספורט

DIANAAA

New member
יותר מידי...

מתמטיקה אנגלית ספרות אזרוחת היסטוריה תקשורת עיונית תקשורת מעשית פיזיקה פסיכולוגיה ותנ"ך מועד ב'.. :/ נראה לי זהו.. מקווה לשרוד..

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif המממ תנו לי לחשוב

מתמטיקה 006 007 אנגלית FG חיבור [אבל אין לנו במערכת
] מחשבים תנך ספרות [חורף] אזרחות צרפתית ותאטרון עיוני + מעשי ונראה לי שזהו...

אוי.

פיזיקה (חשמל, מעבדה, קרינה וחומר) סה"כ 3.5 יח' כימיה 2 יח' בשלמה ל-5 (לאאא) מחשבים פרויקט של 5 יח' מתמטיקה 007 ספרות 2 יח' אזרחות 1 היסטוריה 1 אנגלית תודה לאל סיימתי:) כמו כל שנה פחות או יותר, רק המון עומס בפיזיקה.

one pearl

New member
בקושי...

אזרחות ספרות מתמטיקה 007 מחשבת ישראל (יחידה אחת) עבודת גמר בתנך...אם נחשב... וזהו... (סיימתי פיסיקה,אנגלית,תנ"ך כבר שנה שעברה... טעות גדולה...)

ranch22

New member
אני...

מתמטיקה 004 מחשבים-יחידות 4-5 ו6-7. חיבור, אזרחות, אנגלית,F,G, תנ"ך תושב"ע וזהו נראה לי.

Mar Gamish

New member
שלי

אנגלית- F אנגלית - G מתמטיקה 04 תנ"ך ספרות הסטוריה ב' חיבור סוציולוגיה פסיכולוגיה עבודת גמר במדעי החברה ביולוגיה- 01,02,03,מעבדה,ביוטופ ספורט כלול? צרפתית - יחידה רביעית, יחידה חמישית

liorm3

New member
תשובה

אזרחות תנ"ך היסטוריה מורחב עבודת גמר בהיסטוריה ספרות גיאוגרפיה חיבור אנגלית- c,d,e. לשפר היסטוריה ב'. ולשפר מתמטיקה.

annagr

New member
האמת שמעט.

את המורחבים ואנגלית סיימתי שנה שעברה מתמטיקה סיימתי בכיתה י' אז השנה נשאר 2 יחל ספרות (חובה) 2 יחל אזרחות 2 יחל תנך וספורט. חחחחחח... אה, ואני כנראה אעשה שוב את E G וF בחורף...

keds

New member
בעע:-{

פסיכולוגיה סוציולוגיה מתמטיקה 004 אנגלית E C ספרות ספרות מוגבר חיבור אזרחות ספורט.. מועדי ב': מתמטיקה 005 אולי תנ"ך

13 בגרויות... לא כולל בעל פה...

1. היסטוריה- חוזר 2. ערבית- חוזר 3. ערבית (לא חוזר חחחחחחח של י'ב) 4. אזרחות 5. חיבור 6. אנגלית D 7. אנגלית E 8. מטמתיקה 9. חיבור 10. תנך 11. ספרות 12. תאטרון- עיוני 13. תאטרון- מעשי

רקפת89

New member
הרבה.

אנגלית - F וG מתימטיקה- 07 תושב"ע - אישות, דינים, הלוח העברי ועבודה שבלב. - 3 בגרויות. אזרחות. ספורט - בגרות פנימית.. בסבבה. פיזיקה - מעבדה, ועוד 2 בגרויות אם אני לא טועה. (עשיתי את מכניקה מתוך ה5) חיבור. תנ"ך - 2 יחידות אחרונות. מחשבת. וזהו נראה לי.

Tal2012

New member
המון ../images/Emo10.gif

חורף; 1. אנגלית - מועד ב' 2. מתמטיקה - מועד ב' 3. אנגלית - שאלון אחד קיץ ; 3. אזרחות 4. ספרות 5. חיבור 6. שאלון אחרון במתמטיקה 7. שאלון אחרון באנגלית 8. מתמטיקה עוד פעם בטוח
משרד החינוך הזה
.. מועד ב' 9. אנגלית מועד ב' בטוח בעע יותר מידי

נתוש ז

New member
סיימתי הכל..!!

הממוצע שלי מדהים וזה כזה כיייף...גורם לי לכ"כ הרבה אושר. אני צריך להשלים תנ"ך+אנגלית...אבל כל השאר פשוט ממש מכפה על שני אלה שהם נמוכים...כמעט הכל מעל 90.

FenifoX

New member
יותר מדי :S

אנגלית F ו-G מתמטיקה 007 תנ"ך הבעה תלמוד רדיו ספורט [?]

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא הרבה P:

חורף- אנגלית F הבעה היסטוריה ב' קיץ- אנגלית G + בחינה בעל פה אזרחות ביולוגיה 003 [נושאי בחירה] סיימתי 5 יחידות מתמטיקה אז זו הקלה עצומה ^^. בגלל שאני בכיתה מדעית אז עשינו את רוב הבגרויות בי'-יא' ככה שהשנה אנחנו בסבבה P:

למעלה